AU CASSE CROغTE ARDENNAIS

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • AU CASSE CROغTE ARDENNAIS
Private companiesPersonal Services • AU CASSE CROغTE ARDENNAIS

Contactgegevens AU CASSE CROغTE ARDENNAIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU CASSE CROغTE ARDENNAIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU CASSE CROغTE ARDENNAIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES HAYETTES 67; 7140; MORLANWELZ, België

Telefoon (phone): 64221580 (+32-64221580) 64221580 (+32-64221580)

Fax (fax): +32 (86) 348-59-88 +32 (86) 348-59-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU CASSE CROغTE ARDENNAIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU CASSE CROغTE ARDENNAIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU CASSE CROغTE ARDENNAIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU CASSE CROغTE ARDENNAIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU CASSE CROغTE ARDENNAIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU CASSE CROغTE ARDENNAIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU CASSE CROغTE ARDENNAIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU CASSE CROغTE ARDENNAIS
Products information AU CASSE CROغTE ARDENNAIS

BTW identificatienummer (tax): BE07526428222
Ondernemingsnummer: 1798980712
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 826,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in AU CASSE CROغTE ARDENNAIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed; Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU CASSE CROغTE ARDENNAIS
(Get full report from official database of BE for AU CASSE CROغTE ARDENNAIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU CASSE CROغTE ARDENNAIS
Addition kinds of activities for AU CASSE CROغTE ARDENNAIS

596299. Merchandising machine operators, nec | Merchandising machine operators, nec
34639902. Aluminium smeedstukken | Aluminum forgings
34710208. Zandstralen van metalen onderdelen | Sand blasting of metal parts
35529902. Knot bindmachines, textiel | Knot tying machines, textile
35940100. Vloeistofpompen | Fluid power pumps

Werken bij AU CASSE CROغTE ARDENNAIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU CASSE CROغTE ARDENNAIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU CASSE CROغTE ARDENNAIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU CASSE CROغTE ARDENNAIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een producent van voorgemonteerde ladesystemen, zoeken wij een tijdelijk boekhoudkundig profiel. Dit om de druk op te vangen gedurende een aantal maanden. Het contract kan verlengd worden maar er is geen zekerheid. Je staat voornamelijk in voor het verwerken van aankoopfacturen en het boeken van bankafschriften. Bovendien sta je ook in voor allerlei administratieke taken Het bedrijf werkt met het ERP-systeem AX Dynamics. Dit wordt uiteraard aangeleerd.

  • Monteur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de montage van de installaties bij de klanten. Je start als monteur, maar op korte termijn moet je een montageteam kunnen leiden.

  • Chauffeur CE international (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Nous cherchons un chauffeur ce international pour une entreprise à Ieper. Le dimanche ou lundi vous faites votre départ avec le camion pour toute la semaine (toute la semaine dormir dans le camion). Vous travaillez avec un vrac ou réservoir (sans adr - avec aliments). Vous roulez à Europe (UK, BE, FR, AL, NL, IT,..). Vous parlez français ou néerlandais.

  • verkoopsmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Fun Edegem is op zoek naar een verkoopsmedewerker (M/V) Voor de klant ben jij het gezicht van FUN, die rol als ambassadeur van FUN neem je ter harte. Je bent verantwoordelijk voor het winkelbeeld, daarvoor kan je handig gebruik maken van je gevoel voor orde. Altijd goedgemutst, verzorg je met plezier de animatie in de winkel (en binnen je team). Je verdiept je op regelmatige basis in een FUN product om een demo of workshop te kunnen geven. Als teamplayer houd je het moreel binnen je team hoog. Je oprechte interesse in het FUN product, zorgt ervoor dat je dagelijks bijleert van je Shop Manager Assistant. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en staat dan ook altijd voor hen klaar. Je beschikt over een uitzonderlijk inlevingsvermogen die je –in combinatie met je groeiende productkennis- toepast op de FUN klant om hen te helpen bij hun keuze. Je rapporteert rechtstreeks aan je Shop Manager / Shop Manager Assistant.

  • Huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp waar mensen op kunnen vertrouwen.

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp Eernegem! Uren te bespreken! (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Student Promo/Degustatie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen in jouw regio met de auto Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Zie je het zitten om op zaterdag van 10 tot 17 uur te werken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. - Stand opzetten - Proevertjes uitschenken - Mensen bedienden - Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatie We zijn op zoek naar studenten van 16 november tot 23 december.

  • helden voor het huishouden Loenhout - solliciteer per sms (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Loenhout Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

  • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

Zoek naar antwoorden van AU CASSE CROغTE ARDENNAIS in sociale netwerken
Look for responds of AU CASSE CROغTE ARDENNAIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU CASSE CROغTE ARDENNAIS. Laat een reactie achter voor AU CASSE CROغTE ARDENNAIS. AU CASSE CROغTE ARDENNAIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU CASSE CROغTE ARDENNAIS. Leave a respond for AU CASSE CROغTE ARDENNAIS. AU CASSE CROغTE ARDENNAIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU CASSE CROغTE ARDENNAIS op de google maps. Adres en contacten AU CASSE CROغTE ARDENNAIS
Location of AU CASSE CROغTE ARDENNAIS on the google maps. Address and contacts of AU CASSE CROغTE ARDENNAIS

Andere gerelateerde bedrijven als come AU CASSE CROغTE ARDENNAIS AU CASSE CROغTE ARDENNAIS: Devriese M-R | TAVERNE DEN BREM | Signa Isolation | LUC RAMBOER | 'T FRUITPALLETJE

Other related companies as AU CASSE CROغTE ARDENNAIS: Devriese M-R | TAVERNE DEN BREM | Signa Isolation | LUC RAMBOER | 'T FRUITPALLETJE

AU CASSE CROغTE ARDENNAIS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AU CASSE CROغTE ARDENNAIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07526428222. Het bedrijf AU CASSE CROغTE ARDENNAIS bevindt zich op het adres: RUE DES HAYETTES 67; 7140; MORLANWELZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 826,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed; Slagers. Producten gemaakt in AU CASSE CROغTE ARDENNAIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AU CASSE CROغTE ARDENNAIS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU CASSE CROغTE ARDENNAIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU CASSE CROغTE ARDENNAIS, openstaande posities, locatie van AU CASSE CROغTE ARDENNAIS op de kaart.

AU CASSE CROغTE ARDENNAIS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is AU CASSE CROغTE ARDENNAIS, company assigned to the tax number BE07526428222. The company AU CASSE CROغTE ARDENNAIS is located at the address: RUE DES HAYETTES 67; 7140; MORLANWELZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 826,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed; Slagers. Products created in AU CASSE CROغTE ARDENNAIS were not found.
The main activity of AU CASSE CROغTE ARDENNAIS is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AU CASSE CROغTE ARDENNAIS is not available. You also can look at reviews of AU CASSE CROغTE ARDENNAIS, open positions, location of AU CASSE CROغTE ARDENNAIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU CASSE CROغTE ARDENNAIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU CASSE CROغTE ARDENNAIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU CASSE CROغTE ARDENNAIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU CASSE CROغTE ARDENNAIS, employees, financial statistics.