SNACK-BAR MATIN FRANاAIS

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • SNACK-BAR MATIN FRANاAIS
Private companiesFurniture and Fixtures • SNACK-BAR MATIN FRANاAIS

Contactgegevens SNACK-BAR MATIN FRANاAIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNACK-BAR MATIN FRANاAIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNACK-BAR MATIN FRANاAIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KANTERSTEEN 7B1; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25128822 (+32-25128822) 25128822 (+32-25128822)

Fax (fax): +32 (84) 379-13-71 +32 (84) 379-13-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNACK-BAR MATIN FRANاAIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNACK-BAR MATIN FRANاAIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNACK-BAR MATIN FRANاAIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNACK-BAR MATIN FRANاAIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNACK-BAR MATIN FRANاAIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNACK-BAR MATIN FRANاAIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNACK-BAR MATIN FRANاAIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNACK-BAR MATIN FRANاAIS
Products information SNACK-BAR MATIN FRANاAIS

BTW identificatienummer (tax): BE03201385498
Ondernemingsnummer: 1399353027
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in SNACK-BAR MATIN FRANاAIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed; Levering aan huis restaurants; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNACK-BAR MATIN FRANاAIS
(Get full report from official database of BE for SNACK-BAR MATIN FRANاAIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNACK-BAR MATIN FRANاAIS
Addition kinds of activities for SNACK-BAR MATIN FRANاAIS

07210201. Spruit- en takkweekdiensten | Sprout and twig cultivation services
14469908. Gieten van zandmijnen | Molding sand mining
31720204. Sigaret en sigaretten | Cigarette and cigar cases
34999923. Tabletten, brons of ander metaal | Tablets, bronze or other metal
54619907. Pies | Pies
76991102. Vergrendelde onderdelen aan individuele bestelling | Lock parts made to individual order

Werken bij SNACK-BAR MATIN FRANاAIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNACK-BAR MATIN FRANاAIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNACK-BAR MATIN FRANاAIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNACK-BAR MATIN FRANاAIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp-ploegchef verpakkingsafdeling 2-ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat samen met een collega in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijnen voor diepvriesgroenten. Je werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. Je zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf gemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. Je geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met je collega-ploegchefs die voor of na jou opstarten. Je stuurt een 25-tal personen aan, coacht en begeleidt hen. Je rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke. - Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke. * Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke.

  • Verkoper Food (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een verkoper voor de groenten- en fruitafdeling. Je wordt 20 u per week tewerkgesteld. Het gaat om een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je pakt de producten uit je vult de winkel aan je doet een kwaliteitscontrole je helpt klanten verder die vragen hebben

  • Albert Heijn Beveren medewerkers bakkerijafdeling (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de bakkerij in de Albert Heijn winkel zoeken wij 2 medewerkers optie vast. Je bent verantwoordelijk voor het volledige reilen en zeilen van de bakkerij. Afbakken van producten, aanvullen van stock, aanvullen van de rekken, advies geven aan de klanten, vragen beantwoorden van de klanten.. Je bent bereid om te werken in een warme omgeving, maar ook in een koude. Flexibel uurrooster tussen 6u en 20.30u

  • Uitvoerend architect - projectleider (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitvoerend architect voor onze klant te regio Keerbergen krijg je een zeer divers takenpakket toegewezen: Je heb de leiding over enkele projecten in uitvoering en je doet tevens alle opvolgingen voor deze projecten. Je voert jouw taken zowel uit vanuit het bureau te Keerbergen als ter plekke op de werven zelf. De ontwerpfase van het project wordt door collega's gedaan maar jij zorgt wel voor de uitwerking van de definitieve architecturale ontwerpen en je zorgt er tevens voor dat deze verder ontwikkeld worden tot uitvoeringsdossiers. Je houdt regelmatig vergaderingen met het team van architecten en stuurt hen aan op het gebied van tekenwerk. Je houdt tevens vergaderingen met de verschillende aannemers en de klanten. Je waakt over het budget van de werken en doet aanpassingen waar nodig.

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • Magazijnmedewerker Deinze (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken als magazijnier binnen een metaal verwerkend bedrijf te Deinze? -je werkt binnen het magazijn, laden en lossen van goederen, orderpicken -je brengt de nodige administratie in orde -je werkt met de hef- en reachtruck

  • Huishoudhulp regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Jobstudenten woensdagmiddag (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Poperinge zijn we op zoek naar jobstudenten die tijdens de week 1 dag kunnen meehelpen in het magazijn. Je helpt mee met het ordenen van de kledij, labellen van kledij, laden en lossen, ed . Indien er later een verkoop is, kan je ook op zaterdag helpen.

  • Jobstudent gezocht met pit en administratieve skills (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Inhouse Carglass

    Type: Studentenjob

    Indien je op onderstaande vereisten minstens 4 maal JA zou antwoorden, dan hebben wij jou nodig op ons inhousekantoor bij Carglass! Heb je een gezonde dosis pit en doorzettingsvermogen? Stressbestendigheid en een hands-on mentaliteit zijn voor jouw een evidentie? Ben je sociaal vaardig en ben je bereid om veel bij te leren? Je beschikt zowel over administratieve als communicatieve skills? Werken met targets en deadlines motiveren mij en geven mij voldoening. En? 4 keer 'JA'- Niet langer twijfelen dan, want jij bent absoluut dé jobstudent waar wij naar op zoek zijn! Voor ons inhousekantoor bij Carglass zijn we op zoek naar een jobstudent om ons team te komen ondersteunen 1 à 2 dagen per week doorheen het jaar en in de schoolvakanties. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit het uitbellen naar kandidaten en administratie bijwerken. Je zal bijvoorbeeld ook mee kandidaten mogen ontvangen en inschrijven wanneer dit nodig is.

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES EXCEL EN ACCESS REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht EXCEL - ACCESS, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

Zoek naar antwoorden van SNACK-BAR MATIN FRANاAIS in sociale netwerken
Look for responds of SNACK-BAR MATIN FRANاAIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNACK-BAR MATIN FRANاAIS. Laat een reactie achter voor SNACK-BAR MATIN FRANاAIS. SNACK-BAR MATIN FRANاAIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNACK-BAR MATIN FRANاAIS. Leave a respond for SNACK-BAR MATIN FRANاAIS. SNACK-BAR MATIN FRANاAIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNACK-BAR MATIN FRANاAIS op de google maps. Adres en contacten SNACK-BAR MATIN FRANاAIS
Location of SNACK-BAR MATIN FRANاAIS on the google maps. Address and contacts of SNACK-BAR MATIN FRANاAIS

Andere gerelateerde bedrijven als come SNACK-BAR MATIN FRANاAIS SNACK-BAR MATIN FRANاAIS: ANDRE MICHEL | WILLEMAERS C | Clin d'Oeil | BLACK LABEL | SUPERMARKT KUVA

Other related companies as SNACK-BAR MATIN FRANاAIS: ANDRE MICHEL | WILLEMAERS C | Clin d'Oeil | BLACK LABEL | SUPERMARKT KUVA

SNACK-BAR MATIN FRANاAIS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNACK-BAR MATIN FRANاAIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03201385498. Het bedrijf SNACK-BAR MATIN FRANاAIS bevindt zich op het adres: KANTERSTEEN 7B1; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed; Levering aan huis restaurants; Restaurants. Producten gemaakt in SNACK-BAR MATIN FRANاAIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SNACK-BAR MATIN FRANاAIS is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNACK-BAR MATIN FRANاAIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNACK-BAR MATIN FRANاAIS, openstaande posities, locatie van SNACK-BAR MATIN FRANاAIS op de kaart.

SNACK-BAR MATIN FRANاAIS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNACK-BAR MATIN FRANاAIS, company assigned to the tax number BE03201385498. The company SNACK-BAR MATIN FRANاAIS is located at the address: KANTERSTEEN 7B1; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed; Levering aan huis restaurants; Restaurants. Products created in SNACK-BAR MATIN FRANاAIS were not found.
The main activity of SNACK-BAR MATIN FRANاAIS is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SNACK-BAR MATIN FRANاAIS is not available. You also can look at reviews of SNACK-BAR MATIN FRANاAIS, open positions, location of SNACK-BAR MATIN FRANاAIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNACK-BAR MATIN FRANاAIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNACK-BAR MATIN FRANاAIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNACK-BAR MATIN FRANاAIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNACK-BAR MATIN FRANاAIS, employees, financial statistics.