WILLY LORTEEUW

Contactgegevens WILLY LORTEEUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY LORTEEUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY LORTEEUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VEURNESTRAAT 3; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51555245 (+32-51555245) 51555245 (+32-51555245)

Fax (fax): +32 (12) 241-75-76 +32 (12) 241-75-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY LORTEEUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY LORTEEUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY LORTEEUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY LORTEEUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY LORTEEUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY LORTEEUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY LORTEEUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY LORTEEUW
Products information WILLY LORTEEUW

BTW identificatienummer (tax): BE08520965576
Ondernemingsnummer: 2614440917
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 497,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in WILLY LORTEEUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed; Diepvriesproducten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY LORTEEUW
(Get full report from official database of BE for WILLY LORTEEUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY LORTEEUW
Addition kinds of activities for WILLY LORTEEUW

349501. Precisieveren | Precision springs
35520118. Draadmakende machines, draaiende machines | Thread making machines, spinning machinery
37430109. Sleep auto's, spoorweg | Sleeping cars, railroad
70110300. hotels | Hotels
79991202. Paardensport | Riding stable

Werken bij WILLY LORTEEUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY LORTEEUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY LORTEEUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY LORTEEUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker slagerij SNELLE OPSTART voltijds of deeltijds (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt 's ochtends toe in de winkel en helpt om de toonbank aan te vullen met de versgemaakte vleeswaren, pasta's, kant-en-klare maaltijden,... Wanneer de winkel zijn deuren opent staan de eerste vaste klanten met hun boodschappenlijstje al klaar voor een korte babbel! Je bestelt de klanten, ontvangt de betalingen en wenst ze nog een fijne dag verder. De klanten blijven binnen sijpelen en terwijl jij ze met een glimlach bedient wordt de toonbank steeds aangevuld met verse producten! Wanneer je de late shift hebt en werkt totsluitingstijd help je op het einde van de werkdag de winkel proper te houden zodat jij en je collega's er morgen opnieuw kunnen invliegen & de klanten opnieuw gelukkig kunnen maken met de delicatessen!

  • HUISHOUDHULP VINDERHOUTE/ LOVENDEGEM (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een betrouwbare, gemotiveerde medewerker die wenst te werken in het kader van dienstencheques. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren in Vinderhoute/Lovendegem zoals poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WIELSBEKE (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wielsbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Studentenjob verkoop supermarkt - Nijlen - avondwerk en/of weekendwerk (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt doorheen de week (vb. avonduren na school, of op woensdagnamiddag) of tijdens het weekend (zaterdag/en of zondag).

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Vacature zelfstandige Psychotherapeut (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde psychotherapeut om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Medewerker databeheer & IT support (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Met jouw groot verantwoordelijkheidsgevoel doe je het volledige beheer van alle data in het ERP pakket (Microsoft Dynamics AX). Hiervoor kan je rekenen op de nodige ondersteuning van de product administrator voor de technische know how van onze producten. * Je maakt artikelnummers aan, voegt specificaties toe en houdt de database up to date. * Jij wordt voor jouw collega’s de key user AX en biedt zo de eerstelijnsondersteuning. * Met jouw zin voor nauwkeurigheid bereid je ook de prijslijsten voor in Excel. * Je biedt dagelijkse ondersteuning bij het beheer van de IT systemen en helpt je collega’s bij bijvoorbeeld opstartproblemen met PC, netwerkproblemen, programma’s installeren, mailproblemen etc. * Je neemt de fysieke installaties ( printers, Portables, desktops,) voor jouw rekening en biedt ondersteuning aan de IT manager bij beheer van Sharepoint, netwerk, server, telefonie, mailing etc... * Aan het einde van de dag staat dankzij jou iedere komma en punt in de database correct en ben je trots op jouw service die je bood en de behaalde deadlines. Hiervoor kon je rekenen op ondersteuning van de IT manager.

  • Keyrus - Junior / Medior Solution Architect (Web / Mobile) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role As a Junior/Medior Solution Architect for Web and Mobile Applications, you will participate in the implementation of projects at our clients.   We expect the ideal candidate to be able to understand complex business requirements and transform them into a clever technical solution, while keeping the client's interests and scope as a priority.   You should have high affinity with Agile implementation practices (Scrum and Agile for example) and be comfortable in fast-paced, fast-changing environments.   This role will fit someone who is eager to learn, is curious by nature, who is passionate about business challenges and also possesses an affinity for technical matters including Databases, Architecture, Development and Cloud in the context of Web/Mobile.  In the short term, the role would be immediately staffed on a current assignment, with strong and close mentorship from a Senior Solution Architect. In the long term, the Junior/Medior Solution Architect will evolve towards a leading role in various projects and take on the responsibility of driving an implementation team autonomously to deliver the expected outcomes to our clients.  This role will definitely allow you to deepen your consulting skills in general, as well as your architecture and technical knowledge and expertise.    Profile The ideal candidate should have at least four years of relevant experience with Web or mobile apps development as well as solving technical issues in a complex environment. Master Degree in IT, Computer Science, Engineering, Business Administration, or related field with a strong interest in IT and new technologies. Technical skills: Mandatory: C# programming, software design and development, Cloud basics, SQL and data management Strong plus: Knowledge of ASP.NET, analytics Soft skills: Above all, think team Excellent communication and interpersonal skills: you have the ability to communicate results clearly to both technical and non-technical colleagues Strong analytical competencies and excellent creative problem-solving skills Can interact easily with various types of stakeholders (from C-level to operational) Good PowerPoint and Excel skills are a plus Presentation skills Fluent in Dutch and/or French and English

  • Nagelstyliste flexijob (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van WILLY LORTEEUW in sociale netwerken
Look for responds of WILLY LORTEEUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY LORTEEUW. Laat een reactie achter voor WILLY LORTEEUW. WILLY LORTEEUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY LORTEEUW. Leave a respond for WILLY LORTEEUW. WILLY LORTEEUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY LORTEEUW op de google maps. Adres en contacten WILLY LORTEEUW
Location of WILLY LORTEEUW on the google maps. Address and contacts of WILLY LORTEEUW

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY LORTEEUW WILLY LORTEEUW: VIVIANE LABEAU | REISBURO ALTERNATIEF | PRINTSHOP | H?TEL RESTAURANT LE CENTRAL | MARCEL KIRCH

Other related companies as WILLY LORTEEUW: VIVIANE LABEAU | REISBURO ALTERNATIEF | PRINTSHOP | H?TEL RESTAURANT LE CENTRAL | MARCEL KIRCH

WILLY LORTEEUW is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY LORTEEUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08520965576. Het bedrijf WILLY LORTEEUW bevindt zich op het adres: VEURNESTRAAT 3; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 497,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed; Diepvriesproducten Gh. Producten gemaakt in WILLY LORTEEUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLY LORTEEUW is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY LORTEEUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY LORTEEUW, openstaande posities, locatie van WILLY LORTEEUW op de kaart.

WILLY LORTEEUW is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY LORTEEUW, company assigned to the tax number BE08520965576. The company WILLY LORTEEUW is located at the address: VEURNESTRAAT 3; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 497,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed; Diepvriesproducten Gh. Products created in WILLY LORTEEUW were not found.
The main activity of WILLY LORTEEUW is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY LORTEEUW is not available. You also can look at reviews of WILLY LORTEEUW, open positions, location of WILLY LORTEEUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY LORTEEUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY LORTEEUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY LORTEEUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY LORTEEUW, employees, financial statistics.