VAN OVERSCHELDE

Contactgegevens VAN OVERSCHELDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN OVERSCHELDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN OVERSCHELDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROESELARESTRAAT 150; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56411553 (+32-56411553) 56411553 (+32-56411553)

Fax (fax): +32 (86) 204-56-24 +32 (86) 204-56-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN OVERSCHELDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN OVERSCHELDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN OVERSCHELDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN OVERSCHELDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN OVERSCHELDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN OVERSCHELDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN OVERSCHELDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN OVERSCHELDE
Products information VAN OVERSCHELDE

BTW identificatienummer (tax): BE08230102539
Ondernemingsnummer: 6916961669
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in VAN OVERSCHELDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN OVERSCHELDE
(Get full report from official database of BE for VAN OVERSCHELDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN OVERSCHELDE
Addition kinds of activities for VAN OVERSCHELDE

20239901. Ingeblikte room | Canned cream
20529914. Toastjes | Saltine crackers
26790502. Creeppapier of Crêpe Papierproducten: aangekocht materiaal | Crepe paper or crepe paper products: purchased material
34520100. Pins | Pins
34960105. Grillen en grillewerk, geweven draad | Grilles and grillework, woven wire
70410101. Pension, broederschap en meid | Boarding house, fraternity and sorority

Werken bij VAN OVERSCHELDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN OVERSCHELDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN OVERSCHELDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN OVERSCHELDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Passendale (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Hulpkok en chefkok M/V - regio Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! We zoeken in totaal 6 medewerkers in de keuken. Chef Kok , hulpkok , chef de partie of demi chef , keukenmedewerkers en afwassers.

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Gent zijn we op zoek naar mecaniciens. Je taak is vooral het uitvoeren van onderhoud en herstellingswerken aan - kranen - sidebooms Je werkt voornamelijk op het depot, maar af en toe heb je korte interventies naar de werven.

  • Chauffeur CE bouwmachines (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Halle zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE die bouwmachines zoals kranen, grondverzetmachines, compressoren en derg naar werven brengt in de regio Vlaams Brabant en Brussel. 's morgens of 's avonds laad u de vrachtwagen in de volgorde van de leveringen. U bent stressbestendig wanneer u de vrachtwagen moet lossen op drukke plaatsen in Brussel. Uurrooster: beginnen tussen 4 en 6u 'ochtends.

  • Ervaren bekister/schrijnwerker regio Balen voor onmiddellijke opstart(M/V)! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Balen zijn wij op zoek naar ervaren bekisters/schrijnwerkers voor onmiddellijke opstart! *Je kan zelfstandig planlezen *Je gaat bekistingsmallen stellen *Je gaat de bekistingsmallen zuiver maken *Je gaat nieuwe bekistingen maken *Je gaat aanpassingen uitvoeren op bestaande bekistingen

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • Huishoudhulp dienstencheques Roeselare - Oekene - Rumbeke - Beveren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kaprijke/ Lembeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student in Digital Marketing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als Student in Digital Marketing, maak je deel uit van het marketing team. Je verzorgt de opmaak van flyers enzovoort in het kader van interne en externe communicatie en marketing communicatie. Als Student in Digital Marketing ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Opmaak van flyers, video's Posts creëren voor social media en TV Administratieve ondersteuning

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • flexijob weekend slagerij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SLAGERIJ-TRAITEUR CANNAERT

    Type: Flexijob

    Flexijob voor winkel gevraagd tijdens het weekend, dit afwisselend met de andere flexijobs, de zaterdagvoormiddag ,namiddag en zondagvoormiddag

Zoek naar antwoorden van VAN OVERSCHELDE in sociale netwerken
Look for responds of VAN OVERSCHELDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN OVERSCHELDE. Laat een reactie achter voor VAN OVERSCHELDE. VAN OVERSCHELDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN OVERSCHELDE. Leave a respond for VAN OVERSCHELDE. VAN OVERSCHELDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN OVERSCHELDE op de google maps. Adres en contacten VAN OVERSCHELDE
Location of VAN OVERSCHELDE on the google maps. Address and contacts of VAN OVERSCHELDE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN OVERSCHELDE VAN OVERSCHELDE: De Vuyst C | TRADESHA | A.B.C. DESIGN | PHILIPPE MEENS | CUYX EDDY EN GEERT

Other related companies as VAN OVERSCHELDE: De Vuyst C | TRADESHA | A.B.C. DESIGN | PHILIPPE MEENS | CUYX EDDY EN GEERT

VAN OVERSCHELDE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN OVERSCHELDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08230102539. Het bedrijf VAN OVERSCHELDE bevindt zich op het adres: ROESELARESTRAAT 150; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in VAN OVERSCHELDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN OVERSCHELDE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN OVERSCHELDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN OVERSCHELDE, openstaande posities, locatie van VAN OVERSCHELDE op de kaart.

VAN OVERSCHELDE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN OVERSCHELDE, company assigned to the tax number BE08230102539. The company VAN OVERSCHELDE is located at the address: ROESELARESTRAAT 150; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in VAN OVERSCHELDE were not found.
The main activity of VAN OVERSCHELDE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN OVERSCHELDE is not available. You also can look at reviews of VAN OVERSCHELDE, open positions, location of VAN OVERSCHELDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN OVERSCHELDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN OVERSCHELDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN OVERSCHELDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN OVERSCHELDE, employees, financial statistics.