THEO VANPAEMEL

Contactgegevens THEO VANPAEMEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THEO VANPAEMEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

THEO VANPAEMEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HULSTEDORP 18; 8531; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56703000 (+32-56703000) 56703000 (+32-56703000)

Fax (fax): +32 (53) 631-67-81 +32 (53) 631-67-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THEO VANPAEMEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THEO VANPAEMEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THEO VANPAEMEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THEO VANPAEMEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THEO VANPAEMEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THEO VANPAEMEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THEO VANPAEMEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THEO VANPAEMEL
Products information THEO VANPAEMEL

BTW identificatienummer (tax): BE09721771240
Ondernemingsnummer: 4364562988
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 587,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in THEO VANPAEMEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THEO VANPAEMEL
(Get full report from official database of BE for THEO VANPAEMEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor THEO VANPAEMEL
Addition kinds of activities for THEO VANPAEMEL

22819901. Gekarteld garen, gesponnen | Carded yarn, spun
31110401. Zakleder | Bag leather
35310101. Chippers: borstel, ledemaat, en logboek | Chippers: brush, limb, and log
36410101. Elektrische lamp (lamp) onderdelen | Electric lamp (bulb) parts
50990304. Reflecterende wegmarkers | Reflective road markers
51590203. Mules | Mules

Werken bij THEO VANPAEMEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THEO VANPAEMEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THEO VANPAEMEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THEO VANPAEMEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Orderpicker 2 ploegen Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van zware machines voor de weg- water en mijnbouw, zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijniers. Het bedrijf is gelegen in Grimbergen en is volop op zoek naar orderpickers om in 2 ploegen te werken.

  • Chauffeur B - CE (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Maldegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kallo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • GEZOCHT: redders (student) voor zwemparadijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar geattesteerde redders! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • Arbeider wegsignalisatie - Chauffeur C (M/V) (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervoeren en plaatsen van wegsignalisatie. Ter uitbreiding van hun team, zijn wij op zoek naar een arbeider wegsignalisatie mét rijbewijs C. Het takenpakket bestaat uit volgende punten: Het vervoeren van de wegsignalisatie Het plaatsen van wegsignalisatie

  • Stabiliteitsingenieur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als stabiliteitsingenieur maak je stabiliteteitsberekeningen van structuren en de bijhorende lastenboeken en ramingen. Je maakt stabiliteitsplannen en meetstaten op. Je controleert plannen. Je brieft helder de berekeningen aan de CAD-ontwerper. Daarnaast meldt je pro-actief knelpunten en problemen aan de projectleider.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • NAGELSTYLIST/NAGELSTYLISTE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het plaatsen van gelnagels.

  • Flexi-jobs keukenmedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van THEO VANPAEMEL in sociale netwerken
Look for responds of THEO VANPAEMEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor THEO VANPAEMEL. Laat een reactie achter voor THEO VANPAEMEL. THEO VANPAEMEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THEO VANPAEMEL. Leave a respond for THEO VANPAEMEL. THEO VANPAEMEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THEO VANPAEMEL op de google maps. Adres en contacten THEO VANPAEMEL
Location of THEO VANPAEMEL on the google maps. Address and contacts of THEO VANPAEMEL

Andere gerelateerde bedrijven als come THEO VANPAEMEL THEO VANPAEMEL: Depauw Elektro BVBA | Luc Sport | GE-Line-Wortmann | VONCK-LOTS | FERNAND BONNET

Other related companies as THEO VANPAEMEL: Depauw Elektro BVBA | Luc Sport | GE-Line-Wortmann | VONCK-LOTS | FERNAND BONNET

THEO VANPAEMEL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THEO VANPAEMEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09721771240. Het bedrijf THEO VANPAEMEL bevindt zich op het adres: HULSTEDORP 18; 8531; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 587,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in THEO VANPAEMEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THEO VANPAEMEL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THEO VANPAEMEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THEO VANPAEMEL, openstaande posities, locatie van THEO VANPAEMEL op de kaart.

THEO VANPAEMEL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is THEO VANPAEMEL, company assigned to the tax number BE09721771240. The company THEO VANPAEMEL is located at the address: HULSTEDORP 18; 8531; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 587,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in THEO VANPAEMEL were not found.
The main activity of THEO VANPAEMEL is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of THEO VANPAEMEL is not available. You also can look at reviews of THEO VANPAEMEL, open positions, location of THEO VANPAEMEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THEO VANPAEMEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THEO VANPAEMEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THEO VANPAEMEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THEO VANPAEMEL, employees, financial statistics.