PآTISSERIE DOS PRAZERES

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • PآTISSERIE DOS PRAZERES
Private companiesLeather and Leather Products • PآTISSERIE DOS PRAZERES

Contactgegevens PآTISSERIE DOS PRAZERES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PآTISSERIE DOS PRAZERES: address, phone, fax, email, website, opening hours

PآTISSERIE DOS PRAZERES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES SIX-BRAS 35; 5170; PROFONDEVILLE, België

Telefoon (phone): 81434043 (+32-81434043) 81434043 (+32-81434043)

Fax (fax): +32 (87) 784-38-11 +32 (87) 784-38-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PآTISSERIE DOS PRAZERES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PآTISSERIE DOS PRAZERES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PآTISSERIE DOS PRAZERES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PآTISSERIE DOS PRAZERES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PآTISSERIE DOS PRAZERES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PآTISSERIE DOS PRAZERES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PآTISSERIE DOS PRAZERES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PآTISSERIE DOS PRAZERES
Products information PآTISSERIE DOS PRAZERES

BTW identificatienummer (tax): BE07130371093
Ondernemingsnummer: 3000335693
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 440,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in PآTISSERIE DOS PRAZERES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PآTISSERIE DOS PRAZERES
(Get full report from official database of BE for PآTISSERIE DOS PRAZERES)

Aanvulling soorten activiteiten voor PآTISSERIE DOS PRAZERES
Addition kinds of activities for PآTISSERIE DOS PRAZERES

22111304. Seersuckers, katoen | Seersuckers, cotton
23940200. Canvas deksels en druppels doekjes | Canvas covers and drop cloths
32310400. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
35310706. Rock crushing machines, draagbaar | Rock crushing machinery, portable
37320210. Skiffs, gebouw en reparatie | Skiffs, building and repairing
38619903. Projectoren, stilstaande of geluidsfragmenten | Projectors, still or motion picture, silent or sound
50750105. Compressoren, airconditioning | Compressors, air conditioning
56119903. Kleding, sportkleding, mannen en jongens ' | Clothing, sportswear, men's and boys'
56119907. Stropdassen | Tie shops
56990100. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing

Werken bij PآTISSERIE DOS PRAZERES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PآTISSERIE DOS PRAZERES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PآTISSERIE DOS PRAZERES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PآTISSERIE DOS PRAZERES. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant die actief is in de bouwsector zoeken wij een gedreven Chauffeur CE. Voor het vervoer van bouwmaterialen en graafmachines zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met autolaadkraan en/of heftruck is een pluspunt. Ook wordt er sporadisch meegeholpen met de opkuis.

  • POLYVALENT MEDEWERKER TIJDELIJK (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar iemand die voor een 4-tal weken een aardig centje wil bijverdienen! Je wordt ingezet als allround medewerker, het betreft redelijk fysiek werk.Laat ons snel iets weten bij interesse! ONMIDDELLIJKE OPSTART!

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten Events (regio Leuven - Aarschot) (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Heb je tijd vrij voor een bijverdienste op regelmatige basis; Contacteer ons dan snel! Voor onze klant, actief in service voor evenementen, zijn wij regelmatig op zoek naar studenten die door de week en/in het weekend beschikbaar zijn voor: Vestiaire; Sanitair; Opkuis. We hebben op weekbasis een hele planning in te vullen. Ben je student en ken je iemand, laat het zeker weten.

  • Jobstudent callcentermedewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten, die aan de slag willen als interne consultant. Functieomschrijving: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers. Rapporteren aan je Sales Coordinator. Administratieve taken uitvoeren Offertes opmaken en opvolgen. Telefonische prospectie Competenties Jobgerelateerd: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren Klanten: Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) Klanten: Kleinhandelaars Persoonsgebonden: Contactvaardig zijn Commercieel zijn Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Dienstverband: Deeltijds, Tijdelijk, Bepaalde Duur

  • Jobstudent telefonist (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben je een jobstudent die graag een cent wilt bijverdienen door als telefonist(e) te werken? Voor een firma een 8-tal uren per week rondbellen naar firma's ter opvolging van de reeds gecommuniceerde offertes naar de klanten. Je zal de klanten in twee talen te woord staan : in het Nederlands en het Frans. Je kan je uren tijdens de week inplannen in samenspraak met de firma. Wil je aan de slag? Neem dan snel contact op met Konvert Office Hasselt: 011/32.58.29 of [email protected]

  • IT Systeembeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AVOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

  • Professeur de langue indépendant - FRANCAIS (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Petite entreprise familiale, EcoleDeLangues.be organise des cours de langues en entreprise, dans ses locaux et en partenariat avec d'autres organismes de formation. *******Tâches: Les professeurs sont chargés d'enseigner leur langue maternelle à différents publics (chercheurs d'emploi, expats, etc.) - donner goût à la langue - créer la curiosité d'en apprendre plus - adapter le cours aux objectifs des apprenants

  • FLEXI JOB / VERKOPER (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Verkoopsmedewerker flexi-statuut (m/v) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een klant die actief is in de verkoop van fietsen, vrijetijdsartikelen en tuinmeubelen zoeken wij flexi-jobbers voor de verkoop (m/v). Jouw taak bestaat eruit om klanten verder te helpen, de winkel op orde te houden, de kassa te bedienen,...

Zoek naar antwoorden van PآTISSERIE DOS PRAZERES in sociale netwerken
Look for responds of PآTISSERIE DOS PRAZERES in social networks

Lees alle opmerkingen voor PآTISSERIE DOS PRAZERES. Laat een reactie achter voor PآTISSERIE DOS PRAZERES. PآTISSERIE DOS PRAZERES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PآTISSERIE DOS PRAZERES. Leave a respond for PآTISSERIE DOS PRAZERES. PآTISSERIE DOS PRAZERES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PآTISSERIE DOS PRAZERES op de google maps. Adres en contacten PآTISSERIE DOS PRAZERES
Location of PآTISSERIE DOS PRAZERES on the google maps. Address and contacts of PآTISSERIE DOS PRAZERES

Andere gerelateerde bedrijven als come PآTISSERIE DOS PRAZERES PآTISSERIE DOS PRAZERES: KWAK BRASSERIE | DELABIE PROJECTS | BUREAU BOOZ DAVID | HOLIDAY INN | HUGO VAN DEN EYNDE

Other related companies as PآTISSERIE DOS PRAZERES: KWAK BRASSERIE | DELABIE PROJECTS | BUREAU BOOZ DAVID | HOLIDAY INN | HUGO VAN DEN EYNDE

PآTISSERIE DOS PRAZERES is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PآTISSERIE DOS PRAZERES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07130371093. Het bedrijf PآTISSERIE DOS PRAZERES bevindt zich op het adres: RUE DES SIX-BRAS 35; 5170; PROFONDEVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 440,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in PآTISSERIE DOS PRAZERES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PآTISSERIE DOS PRAZERES is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PآTISSERIE DOS PRAZERES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PآTISSERIE DOS PRAZERES, openstaande posities, locatie van PآTISSERIE DOS PRAZERES op de kaart.

PآTISSERIE DOS PRAZERES is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is PآTISSERIE DOS PRAZERES, company assigned to the tax number BE07130371093. The company PآTISSERIE DOS PRAZERES is located at the address: RUE DES SIX-BRAS 35; 5170; PROFONDEVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 440,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in PآTISSERIE DOS PRAZERES were not found.
The main activity of PآTISSERIE DOS PRAZERES is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PآTISSERIE DOS PRAZERES is not available. You also can look at reviews of PآTISSERIE DOS PRAZERES, open positions, location of PآTISSERIE DOS PRAZERES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PآTISSERIE DOS PRAZERES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PآTISSERIE DOS PRAZERES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PآTISSERIE DOS PRAZERES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PآTISSERIE DOS PRAZERES, employees, financial statistics.