PIERRE-HUBERT LECLERE

Contactgegevens PIERRE-HUBERT LECLERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE-HUBERT LECLERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE-HUBERT LECLERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MENIL 12; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY, België

Telefoon (phone): 61222530 (+32-61222530) 61222530 (+32-61222530)

Fax (fax): +32 (68) 815-64-57 +32 (68) 815-64-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE-HUBERT LECLERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE-HUBERT LECLERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE-HUBERT LECLERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE-HUBERT LECLERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE-HUBERT LECLERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE-HUBERT LECLERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE-HUBERT LECLERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE-HUBERT LECLERE
Products information PIERRE-HUBERT LECLERE

BTW identificatienummer (tax): BE09284790039
Ondernemingsnummer: 5440399169
Hoofdstad (capital): 623,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 270,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in PIERRE-HUBERT LECLERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE-HUBERT LECLERE
(Get full report from official database of BE for PIERRE-HUBERT LECLERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE-HUBERT LECLERE
Addition kinds of activities for PIERRE-HUBERT LECLERE

371104. Bus en andere grote speciaal voertuig assemblage | Bus and other large specialty vehicle assembly
02140202. Schapenvoederboerderij | Sheep feeding farm
26790701. Gebouw papier, gelamineerd: gemaakt van aangekocht materiaal | Building paper, laminated: made from purchased material
28930000. Drukinkt | Printing ink
32290707. Reflectoren voor verlichtingsapparatuur, geperst of geblazen glas | Reflectors for lighting equipment, pressed or blown glass
33540100. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
38430106. Snijinstrumenten, tandheelkunde | Cutting instruments, dental
47890000. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
61419901. Industriële leningsbanken en bedrijven, geen depositobank | Industrial loan banks and companies, not a deposit bank

Werken bij PIERRE-HUBERT LECLERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE-HUBERT LECLERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE-HUBERT LECLERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE-HUBERT LECLERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker / magazijnier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag van maandag tot vrijdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting te Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste ordepicker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Technologue de laboratoire (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vous êtes technologue de laboratoire diplômé et agrémenté? Un poste vous attend dans un grand hôpital moderne bruxellois. En collaboration avec vos collègues vous travaillerez entre autres pour le département d'hématologie.

  • Kwalitief marktonderzoeker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwalitatief onderzoeker kom je terecht in een zeer tof team. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je verdiept jezelf in het hoe en het waarom van consumentengedrag, zowel online als offline Je verkrijgt inzicht in de attitudes, motieven en argumenten van consumenten die bepalend zijn voor hun gedrag Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitvoeren van de verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject zoals o.a. het opstellen en uitwerken van gespreksgidsen, het uitvoeren en opvolgen van veldwerk (interviews, groepsgesprekken, communities, chatsessies, …), de analyse en rapportering van de resultaten. Hierbij maak je gebruik van bekende tools, maar ook nieuwe methoden (bv. community panels, social listening, mobile apps, Google Glass en inspirerende workshops) Je neemt de verantwoordelijkheid op voor het beheer en de uitvoering van verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject Je vat elk nieuw project enthousiast aan en je denkt creatief mee over de verschillende aspecten van het onderzoek

  • ASSISTENT PROCESOPERATOR 2 PLOEGEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als assistent procesoperator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je krijgt doorgroeimogelijkheden tot procesoperator.

  • Machinebediener (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

  • HUISHOUDHULP VINDERHOUTE/ LOVENDEGEM (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een betrouwbare, gemotiveerde medewerker die wenst te werken in het kader van dienstencheques. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren in Vinderhoute/Lovendegem zoals poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS TE KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Studenten tijdens de week - Magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je bijverdienste tijdens de schoolweken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen tijdens de week kunnen werken (maandag-vrijdag). Je takenpakket bestaat uit: laden en lossen van zwaardere goederen, orderpicken, goederen op locatie zetten, ... Je zorgt er steeds voor dat je werkplek netjes en ordelijk is. Dit houdt in dat je je afval sorteerd en wegdraagt naar de juiste plaats. Ben je ook tijdens de zomervakantie beschikbaar? Dan kan je ook in deze periode ingeschakeld worden.

  • Psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen bij groepspraktijk AXI te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een klinisch psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen die als zelfstandige in bijberoep bereid is om mee te stappen in een groeiende groepspraktijk te Merchtem (Vlaams-Brabant), met een langdurig en loyaal engagement.

  • Polyvalente supermarktmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Je werkt mee aan de kassa en vult de rayons aan. Je bent klantvriendelijk en hebt passie voor voeding en de klanten.

Zoek naar antwoorden van PIERRE-HUBERT LECLERE in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE-HUBERT LECLERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE-HUBERT LECLERE. Laat een reactie achter voor PIERRE-HUBERT LECLERE. PIERRE-HUBERT LECLERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE-HUBERT LECLERE. Leave a respond for PIERRE-HUBERT LECLERE. PIERRE-HUBERT LECLERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE-HUBERT LECLERE op de google maps. Adres en contacten PIERRE-HUBERT LECLERE
Location of PIERRE-HUBERT LECLERE on the google maps. Address and contacts of PIERRE-HUBERT LECLERE

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE-HUBERT LECLERE PIERRE-HUBERT LECLERE: HORTENSIAHOEVE | SOCCIM | WC KLEIN MOEDIG EDEWALLE | JACQUES F. MAES | JACQUES BARTH?L?MY

Other related companies as PIERRE-HUBERT LECLERE: HORTENSIAHOEVE | SOCCIM | WC KLEIN MOEDIG EDEWALLE | JACQUES F. MAES | JACQUES BARTH?L?MY

PIERRE-HUBERT LECLERE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE-HUBERT LECLERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09284790039. Het bedrijf PIERRE-HUBERT LECLERE bevindt zich op het adres: RUE MENIL 12; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 623,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 270,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in PIERRE-HUBERT LECLERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIERRE-HUBERT LECLERE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE-HUBERT LECLERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE-HUBERT LECLERE, openstaande posities, locatie van PIERRE-HUBERT LECLERE op de kaart.

PIERRE-HUBERT LECLERE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE-HUBERT LECLERE, company assigned to the tax number BE09284790039. The company PIERRE-HUBERT LECLERE is located at the address: RUE MENIL 12; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 623,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 270,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in PIERRE-HUBERT LECLERE were not found.
The main activity of PIERRE-HUBERT LECLERE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE-HUBERT LECLERE is not available. You also can look at reviews of PIERRE-HUBERT LECLERE, open positions, location of PIERRE-HUBERT LECLERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE-HUBERT LECLERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE-HUBERT LECLERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE-HUBERT LECLERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE-HUBERT LECLERE, employees, financial statistics.