FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV
Private companiesEating and Drinking Places • FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV

Contactgegevens FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Lamorinierestr. 235 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-30-06-64 32-32-30-06-64

Fax (fax): 32-32-18-86-66 32-32-18-86-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV
Products information FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE08933227539
Ondernemingsnummer: 5932586669
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Consultants, financial analysis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV
(Get full report from official database of BE for FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV
Addition kinds of activities for FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV

154199. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
22530202. Jassen, breien | Jackets, knit
23960400. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
28619902. Marine winkels, hout en tandvlees | Naval stores, wood and gum
36340315. Muurverwarmers, elektrisch: huishouden | Wall heaters, electric: household
47890102. Vrachtwagen laden en lossen | Freight car loading and unloading

Werken bij FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende transport (tijdelijk) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die op zoek is naar een tijdelijke opdracht? Vind je het fijn om taken gestructureerd en volledig af te werken? Werk je graag met MS Office en andere softwarepakketten? Dan willen we je graag ontmoeten! Je biedt administratieve ondersteuning op vlak van: opvolgen van inkomende zendingen voorbereiden van orders verwerken van aangevraagde boekingen klassement, etc. Dossiers volg je proactief op; Wijzigingen meld je tijdig aan je collega's; Je kan goed overweg met MS Office; Je leert werken met ons eigen Warehouse Management System, en met het SAP systeem van onze klant; Standaard werk je in dagregime van 11u tot 19u30, maar indien nodig stel je je flexibel op in functie van het team.

  • Winkelbediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor H&M Brugge zoeken wij gemotiveerde winkelbedienden - verkopers - verkoopsters - verkoopsmedewerkers Taken : camion helpen uitladen stock uitpakken en labelen winkel verkoopsklaar zetten kledij plooien paskamercontrole kledij terug hangen na paskamerdienst

  • Metser (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Renovatie-en restauratiemetselwerker - Regio Oosterzele Je bent als metser tewerkgesteld binnen de afdeling restauratie, renovatie en speciale technieken je bent verantwoordelijk voor het opmetsen van massieve muren, herstel / ( in)metsen van plaatselijke stenen in bestaande muren en (in)metsen van natuursteenelementen. werven : renovatieprojecten.

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kipperchauffeur ken je de knepen van het vak. Je rijdt tussen Kortrijk Antwerpen en Brussel. Je start en stopt in Aalter. De werkuren zijn vastgesteld van 6u00 tot 17u00. Je staat in voor het vervoeren van puin grond zand en steen. Verder ben je flexibel inzetbaar en kun je ook overweg met een dieptelader en/of een betonmixer.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op dinsdag, donderdag en vrijdag), voor een gastgezin wonende te Linden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Schoonmaker studentencafé (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • METAALBEWERKER INROLMACHINE 2plg optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een bedienaar van de inrolmachine. Deze machine maakt door middel van een tandwiel inkepingen in metalen latten. In deze inkeping wordt een tussenstuk geplaatst waarop vervolgens een tweede lat bevestigd wordt. Je moet dus de latten in het magazijn gaan halen en ze manueel in de machine plaatsen. Je moet de machine instellen en activeren. Je zal handmatig de tussenstukken bevestigen.

  • Podoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd podoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV in sociale netwerken
Look for responds of FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV. Laat een reactie achter voor FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV. FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV. Leave a respond for FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV. FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV op de google maps. Adres en contacten FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV
Location of FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV on the google maps. Address and contacts of FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV: CULTUR. CENTR. DE MOELIE | BEURS VOOR DIAMANTHANDEL | Simonne | EDEC TRADING | COIFFURE ACTUEL

Other related companies as FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV: CULTUR. CENTR. DE MOELIE | BEURS VOOR DIAMANTHANDEL | Simonne | EDEC TRADING | COIFFURE ACTUEL

FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08933227539. Het bedrijf FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV bevindt zich op het adres: Lamorinierestr. 235 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 539,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Consultants, financial analysis. Producten gemaakt in FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV, openstaande posities, locatie van FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV op de kaart.

FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV is a company, that was registered 1985 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV, company assigned to the tax number BE08933227539. The company FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV is located at the address: Lamorinierestr. 235 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 539,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Consultants, financial analysis. Products created in FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV were not found.
The main activity of FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV is not available. You also can look at reviews of FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV, open positions, location of FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIDUCIAIRE ANTWERPEN NV, employees, financial statistics.