MONIQUE WIAME

Contactgegevens MONIQUE WIAME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONIQUE WIAME: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONIQUE WIAME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE MONS 29B19; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67220211 (+32-67220211) 67220211 (+32-67220211)

Fax (fax): +32 (84) 738-10-18 +32 (84) 738-10-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONIQUE WIAME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONIQUE WIAME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONIQUE WIAME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONIQUE WIAME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONIQUE WIAME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONIQUE WIAME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONIQUE WIAME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONIQUE WIAME
Products information MONIQUE WIAME

BTW identificatienummer (tax): BE04920471191
Ondernemingsnummer: 5222320556
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in MONIQUE WIAME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONIQUE WIAME
(Get full report from official database of BE for MONIQUE WIAME)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONIQUE WIAME
Addition kinds of activities for MONIQUE WIAME

22690000. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
25149903. Kinderbedjes, huishouden: metaal | Cots, household: metal
30691011. Kleppen, hard rubber | Valves, hard rubber
33990205. Tacks, nonferrous metaal of draad | Tacks, nonferrous metal or wire
36320000. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
42149902. Huishoudelijke goederen verhuizing en opslag, lokaal | Household goods moving and storage, local
44890000. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
55119901. Auto's, nieuw en gebruikt | Automobiles, new and used

Werken bij MONIQUE WIAME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONIQUE WIAME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONIQUE WIAME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONIQUE WIAME. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • TECHNIEKER VOLAUTOMATISCH MAGAZIJN - NACHT (M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na opleiding ben je samen met je collega-techniekers verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en het oplossen van de storingen in ons volautomatisch magazijn (36.000 palletplaatsen, volledig PC-PLC gestuurd). Iedereen heeft verantwoordelijkheid voor de correcte uitvoering van alle werken ; sommigen krijgen afhankelijk van hun kunnen ook de eindverantwoordelijk voor bepaalde deelaspecten van de onderhoudstaken.

  • Onderhoudstechnieker mechaniek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • Poetshulp Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Logistieke medewerker NESPRESSO - BRUSSEL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded ingesteld? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als logistieke medewerker ben jij in de Nespresso-boetiek te Brussel een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat de inkomende leveringen op een ordelijke en efficiënte manier worden verwerkt. Je lost de vrachtwagens, pakt de Nespresso-capsules uit en vult deze aan in de stock. Je houdt de stock steeds op orde. Voor fysiek zwaarder werk draai jij je hand niet om. Je werkt 2 dagen in de week van 7u tot 11u. (op dinsdag en op donderdag) Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Global Management Program (Commercial Track) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671470-inline.html?cid=Partner_VDAB We’re looking for the next generation of high-performing, multi-lingual, post-graduate talents to take our company forward. Hilti Outperformer is a global management development program like no other, with real responsibility from day one. Who is Hilti?If you’re new to the industry, you might not have heard of us. We provide leading-edge tools, technologies, software and services for the global construction sector. We have a proud heritage, built over 75 years, and a worldwide reputation for pioneering products and exceptional service. With some 28,000 people in more than 120 countries, we’re a great place for you to show us your worth as you learn, grow and carve-out your career. Hilti Outperformer is a two-year program, where you’ll quickly be involved in a range of international projects, with lots of exposure to senior management. It’s fast paced and challenging, but we’ll closely coach and mentor you. The program is split into four main stages of work: 12 months as an account manager or field engineer in the country where you apply. 3 months on an operational project at national headquarters. It could be logistics, HR, finance, marketing or engineering. 6 months on a strategic project at regional headquarters. 3 months on an international project outside the region. If you’ve come from a mature market, you’ll work in an emerging market, and vice versa. We’re proud to rank in Great Places to Work 2015 as one of the world’s best multinational workplaces.

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

  • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

  • Mystery Shopper (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van MONIQUE WIAME in sociale netwerken
Look for responds of MONIQUE WIAME in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONIQUE WIAME. Laat een reactie achter voor MONIQUE WIAME. MONIQUE WIAME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONIQUE WIAME. Leave a respond for MONIQUE WIAME. MONIQUE WIAME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONIQUE WIAME op de google maps. Adres en contacten MONIQUE WIAME
Location of MONIQUE WIAME on the google maps. Address and contacts of MONIQUE WIAME

Andere gerelateerde bedrijven als come MONIQUE WIAME MONIQUE WIAME: On Line Ready SPRL | ALLURE | BREZAN AUTOPARTS | Aromessence | Piac

Other related companies as MONIQUE WIAME: On Line Ready SPRL | ALLURE | BREZAN AUTOPARTS | Aromessence | Piac

MONIQUE WIAME is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MONIQUE WIAME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04920471191. Het bedrijf MONIQUE WIAME bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE MONS 29B19; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in MONIQUE WIAME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MONIQUE WIAME is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONIQUE WIAME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONIQUE WIAME, openstaande posities, locatie van MONIQUE WIAME op de kaart.

MONIQUE WIAME is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is MONIQUE WIAME, company assigned to the tax number BE04920471191. The company MONIQUE WIAME is located at the address: CHAUSSةE DE MONS 29B19; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in MONIQUE WIAME were not found.
The main activity of MONIQUE WIAME is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MONIQUE WIAME is not available. You also can look at reviews of MONIQUE WIAME, open positions, location of MONIQUE WIAME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONIQUE WIAME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONIQUE WIAME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONIQUE WIAME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONIQUE WIAME, employees, financial statistics.