UNISYS CONSULTING CVBA

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • UNISYS CONSULTING CVBA
Private companiesUnited States Postal Service • UNISYS CONSULTING CVBA

Contactgegevens UNISYS CONSULTING CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNISYS CONSULTING CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNISYS CONSULTING CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue André Dumont 7 1435 Mont-Saint-Guibert - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-08-43-00 32-27-08-43-00

Fax (fax): 32-27-08-47-35 32-27-08-47-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNISYS CONSULTING CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNISYS CONSULTING CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNISYS CONSULTING CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNISYS CONSULTING CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNISYS CONSULTING CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNISYS CONSULTING CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNISYS CONSULTING CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNISYS CONSULTING CVBA
Products information UNISYS CONSULTING CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05712585449
Ondernemingsnummer: 2819610595
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 159,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in UNISYS CONSULTING CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rationalisation, mergers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNISYS CONSULTING CVBA
(Get full report from official database of BE for UNISYS CONSULTING CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNISYS CONSULTING CVBA
Addition kinds of activities for UNISYS CONSULTING CVBA

205300. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
30699914. Pompmouwen, rubber | Pump sleeves, rubber
36130300. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
36430105. Sokken, elektrisch | Sockets, electric
51310211. Schoudervullingen | Shoulder pads
51490903. Theezakjes | Tea bagging
73890203. Bouw inspectiedienst | Building inspection service
76990906. Racquet restringing en reparatie van apparatuur | Racquet restringing and equipment repair
76992210. Reparatie van restauratieapparatuur | Restaurant equipment repair

Werken bij UNISYS CONSULTING CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNISYS CONSULTING CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNISYS CONSULTING CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNISYS CONSULTING CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

  • Machineoperator Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken machineoperatoren voor een productiebedrijf in Sint-Truiden. Als machineoperator sta je in voor onderstaande taken: Je staat in voor het bedienen van één of meerdere installaties: je start de lijn op, legt deze stil indien nodig, stelt parameters bij, ... Je zorgt voor het eerstelijnsonderhoud Je controleert de productiekwaliteit Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving Je begeleidt de productiearbeiders

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student frituur Waasmunster (weekend/woensdag) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur-eethuis zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die een centje willen bijverdienen op woensdagnamiddag of in het weekend. Jouw taken zullen oa bestaan uit: bestellingen opnemen inpakken kassa eventueel afwas ....

  • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • JOBSTUDENT POETSTEAM (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: S&R Olympia

    Type: Studentenjob

    Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen. Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures. Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen. Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager. Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou. Je altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

  • Jobstudent (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • E&I CONSTRUCTION ENGINEER (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als E&I CONSTRUCTION ENGINEER werk je voor dit project samen met het projectteam Construction & Safety. Binnen het team zorg je voor de overkoepelende de overkoepelde aanpan van de verschillende disciplines wat betreft elektriciteitswerken.   De construction Engineer is project gebonden en verantwoordelijk voor het: opvolgen van elektrische installatiewerken opmaken as built dossier van de elektrische installaties ism project ingenieur proces automation kennis elektrische voedingsdistributie , noodgeneratoren , dit kan middenspanning zijn van 15kV en laagspanning van 400V/230V distributie. volgt mee  het lastenboek en de meetstaat op voor de project(en) zorgt voor technische opvolging, veiligheidsvergunningen, kwaliteitscontroles en de administratieve opvolging controleert na uitvoering de elektrisch contractor , indienstname installaties ism project ingenieur. maakt een as-built dossier, zorgt voor de nodige aanpassingen op elektrische schema’s en masterplans. opvolgen en ondersteunen van werfinfrastructuur op gebied van elektriciteitsvoorzieningen. bij nieuwbouwprojecten kennis van aardingslussen en bliksembeveiliging gebouwen Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.   Voor één van onze pharma klanten in Puurs zijn wij op zoek naar een E&I CONSTRUCTION ENGINEER  

  • System engineer voor groeiende IT-business afdeling (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede)verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van klanten (kmo's). Je staat in voor de installatie, configuratie en onderhoud van hardware en software. De projectvoorbereiding gebeurt intern, vervolgens ga je ter plaatse bij de klant voor de installatie / configuratie. Je werkt tevens mee aan vernieuwingsprojecten en migraties.

  • Account Manager regio Limburg (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een gedreven account manager voor de regio Vlaams-Brabant. Na een gedegenproduct- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei vande klantenportefeuille in regio Vlaams-Brabant. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelteen gepersonaliseerde oplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospecten & klanten enwerkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertisevan de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en hetmeest performante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende speler die oplossingen op maat biedt voor horeca zaken om hen te helpen hun omzet te verhogen.

  • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WILLEKENS TIJL

    Type: Vaste Job

    Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

Zoek naar antwoorden van UNISYS CONSULTING CVBA in sociale netwerken
Look for responds of UNISYS CONSULTING CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNISYS CONSULTING CVBA. Laat een reactie achter voor UNISYS CONSULTING CVBA. UNISYS CONSULTING CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNISYS CONSULTING CVBA. Leave a respond for UNISYS CONSULTING CVBA. UNISYS CONSULTING CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNISYS CONSULTING CVBA op de google maps. Adres en contacten UNISYS CONSULTING CVBA
Location of UNISYS CONSULTING CVBA on the google maps. Address and contacts of UNISYS CONSULTING CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come UNISYS CONSULTING CVBA UNISYS CONSULTING CVBA: AMI DE LA MAISON (L') | C P K SA | Vercruysse Houthandel | ELISE VANHOVE | GUIDO VEYS

Other related companies as UNISYS CONSULTING CVBA: AMI DE LA MAISON (L') | C P K SA | Vercruysse Houthandel | ELISE VANHOVE | GUIDO VEYS

UNISYS CONSULTING CVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNISYS CONSULTING CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05712585449. Het bedrijf UNISYS CONSULTING CVBA bevindt zich op het adres: Avenue André Dumont 7 1435 Mont-Saint-Guibert - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 159,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rationalisation, mergers. Producten gemaakt in UNISYS CONSULTING CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UNISYS CONSULTING CVBA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNISYS CONSULTING CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNISYS CONSULTING CVBA, openstaande posities, locatie van UNISYS CONSULTING CVBA op de kaart.

UNISYS CONSULTING CVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNISYS CONSULTING CVBA, company assigned to the tax number BE05712585449. The company UNISYS CONSULTING CVBA is located at the address: Avenue André Dumont 7 1435 Mont-Saint-Guibert - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 159,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rationalisation, mergers. Products created in UNISYS CONSULTING CVBA were not found.
The main activity of UNISYS CONSULTING CVBA is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of UNISYS CONSULTING CVBA is not available. You also can look at reviews of UNISYS CONSULTING CVBA, open positions, location of UNISYS CONSULTING CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNISYS CONSULTING CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNISYS CONSULTING CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNISYS CONSULTING CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNISYS CONSULTING CVBA, employees, financial statistics.