TELEMATICS AND SERVICES SA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • TELEMATICS AND SERVICES SA
Private companiesDepository Institutions • TELEMATICS AND SERVICES SA

Contactgegevens TELEMATICS AND SERVICES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TELEMATICS AND SERVICES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TELEMATICS AND SERVICES SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. Chateau De Walzin 2, Internal Postal Box 21 BP 21 1180 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-40-78-72 32-26-40-78-72

Fax (fax): 32-25-56-27-59 32-25-56-27-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TELEMATICS AND SERVICES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TELEMATICS AND SERVICES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TELEMATICS AND SERVICES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TELEMATICS AND SERVICES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TELEMATICS AND SERVICES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TELEMATICS AND SERVICES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TELEMATICS AND SERVICES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TELEMATICS AND SERVICES SA
Products information TELEMATICS AND SERVICES SA

BTW identificatienummer (tax): BE08008178710
Ondernemingsnummer: 7565155029
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 191,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in TELEMATICS AND SERVICES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management advice

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TELEMATICS AND SERVICES SA
(Get full report from official database of BE for TELEMATICS AND SERVICES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TELEMATICS AND SERVICES SA
Addition kinds of activities for TELEMATICS AND SERVICES SA

239100. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
23929902. Mops, vloer en stof | Mops, floor and dust
35850504. Koelers, melk en water: elektrisch | Coolers, milk and water: electric
39539907. Stencil machines (markeringsapparaten) | Stencil machines (marking devices)
50460200. Coin-operated apparatuur | Coin-operated equipment
61630000. Lening makelaars | Loan brokers
87429905. Management informatie systeem consultant | Management information systems consultant

Werken bij TELEMATICS AND SERVICES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TELEMATICS AND SERVICES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TELEMATICS AND SERVICES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TELEMATICS AND SERVICES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Chauffeur CE - nationaal transport (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start rond 5 à 6u 's ochtends, gemiddeld werk je 12u per dag. Je hebt steeds vaste ritten en hebt een 3 à 4 stops per dag. Er staat zowel een job open voor containertransport van en naar de haven van Antwerpen als voor het transport van rollen staal.

  • Orderpicker - metaalsector (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat aan de slag in het magazijn van het bedrijf. orderpicken van stukken. Aangezien het over metaalindustrie gaat kunnen het wel zwaardere stukken zijn. de nodige stukken op pallet leggen en zorgen dat deze correct staan voor verzending. Ambitie? top! net wat zij nodig hebben, op termijn doorgroei naar volwaardige medewerker verzending = ook heftruckopleiding, PC ? ... DAGUREN juli tot april: 45 uren-week. april tot juni: 4/5de werken = compensatie van zomer.

  • Flexibele accountant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een consultancy bedrijf die zich specialiseert in accountancy en fiscaliteit zoekt flexibele boekhoudkundigen. Je wordt ingezet als consultant op heel diverse accountancy projecten in diverse sectoren; je staat in voor diverse boekhoudkundige taken (AP, AR en GL), je assisteert bij de opmaak van afsluitingen; je helpt mee aan de opmaak van vooruitzichten en rapporteringen; je staat in voor betalingen en controles; je weet uw klant te adviseren en te begeleiden.

  • Technisch Commercieel medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een Technisch Commercieel medewerker. Deze persoon zal instaan voor: dagelijkse facturatie dienst na-verkoop: receptie herstellingen, opmaken van herstellingsrapporten, opmaken van bestekken, prijsaanvragen verantwoordelijk showroom voorbereiding bestelling onderdelen bij leveranciers telefonisch klanten tewoord staan

  • Dieselmechanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Antwerpen is op zoek naar een dieselmechanieker m/v, voor het onderhoud en herstellingswerk van hun vrachtwagenpark. Onderhoud en herstellingswerk aan vrachtwagens, graafkranen, laad- en graafcombinaties, compressoren,...; depannage ter plaatse op de verschillende werven van het bedrijf; kleine lasconstructiewerken.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Business Application Owner - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds

    Type: Vaste Job

    Partena Ziekenfonds werkt volop aan de uitbouw van digitale kanalen en diensten in functie van een optimale klantenbeleving. Daarom zijn we op zoek naar een digitale duizendpoot met affiniteit voor de online klantenservice wereld van vandaag en morgen. Hou je van variatie, organiseren, testen en alle elementen die leiden tot verbetering van onze online channels? Dan is deze functie vast iets voor jou! Jouw uitdagingen zijn: Als Business Application Owner ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de digitale self-service kanalen en tools. Je bent de schakel tussen BU experten en IT analysten. Hierbij bouw je een vertrouwensband op met de verschillende stakeholders. Je analyseert de small demands, verbetervoorstellen en incidenten met het oog op de verbetering of optimalisatie ervan. Je volgt de technische roadmaps van diverse applicaties op: beheer van tickets, JIRA, Confluence In het kader van de lopende projecten, treed je op als expert en geef je advies aan je (IT) collega’s. Je verzekert de kennis en het gebruik van digitale ecosysteem van Partena.

  • Chauffeur CE - NACHT - NATIONAAL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Manpower

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende bekende groothandel in groenten en fruit te Geel, zijn we op zoek naar chauffeurs met een rijbewijs CE. Onze klant is zowel op zoek naar week- als weekendchauffeurs. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de klanten in gans Belgie. Bij het zelf laden en lossen maak je gebruik van rolcontainers en/of manuele transpalet. Je levert de bestelling nauwkeurig en neemt het leeggoed terug mee naar het bedrijf. Je gaat strikt om met de wegcode en verzekert een perfecte staat en netheid van het voertuig. Onze klant is zowel op zoek naar weekend- als weekchauffeurs, halftijds of voltijds.

  • Diëtiste/voedingsconsulente (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Front-End Web Developer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: BATMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Development & maintenance of web applications Improving UI/UX design Skilled in Javascript, jquery, git, html, css. Responsive desgin! A/B testing, json, working with API’s

Zoek naar antwoorden van TELEMATICS AND SERVICES SA in sociale netwerken
Look for responds of TELEMATICS AND SERVICES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TELEMATICS AND SERVICES SA. Laat een reactie achter voor TELEMATICS AND SERVICES SA. TELEMATICS AND SERVICES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TELEMATICS AND SERVICES SA. Leave a respond for TELEMATICS AND SERVICES SA. TELEMATICS AND SERVICES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TELEMATICS AND SERVICES SA op de google maps. Adres en contacten TELEMATICS AND SERVICES SA
Location of TELEMATICS AND SERVICES SA on the google maps. Address and contacts of TELEMATICS AND SERVICES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come TELEMATICS AND SERVICES SA TELEMATICS AND SERVICES SA: L'ATELIER | Marc Rousseau S.P.R.L. | Schuermans D | LEO DECKERS | ROGER HOTERMANS

Other related companies as TELEMATICS AND SERVICES SA: L'ATELIER | Marc Rousseau S.P.R.L. | Schuermans D | LEO DECKERS | ROGER HOTERMANS

TELEMATICS AND SERVICES SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is TELEMATICS AND SERVICES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08008178710. Het bedrijf TELEMATICS AND SERVICES SA bevindt zich op het adres: Av. Chateau De Walzin 2, Internal Postal Box 21 BP 21 1180 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 191,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Management advice. Producten gemaakt in TELEMATICS AND SERVICES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TELEMATICS AND SERVICES SA is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TELEMATICS AND SERVICES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TELEMATICS AND SERVICES SA, openstaande posities, locatie van TELEMATICS AND SERVICES SA op de kaart.

TELEMATICS AND SERVICES SA is a company, that was registered 2015 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is TELEMATICS AND SERVICES SA, company assigned to the tax number BE08008178710. The company TELEMATICS AND SERVICES SA is located at the address: Av. Chateau De Walzin 2, Internal Postal Box 21 BP 21 1180 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 191,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Management advice. Products created in TELEMATICS AND SERVICES SA were not found.
The main activity of TELEMATICS AND SERVICES SA is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TELEMATICS AND SERVICES SA is not available. You also can look at reviews of TELEMATICS AND SERVICES SA, open positions, location of TELEMATICS AND SERVICES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TELEMATICS AND SERVICES SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TELEMATICS AND SERVICES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TELEMATICS AND SERVICES SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TELEMATICS AND SERVICES SA, employees, financial statistics.