DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL

Contactgegevens DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Bd. Louis Schmidt 32 1040 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-52-04-90 32-23-52-04-90

Fax (fax): 32-23-54-51-50 32-23-54-51-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL
Products information DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE02636413574
Ondernemingsnummer: 2626251220
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Financial advisers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL
(Get full report from official database of BE for DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL
Addition kinds of activities for DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL

28249909. Polyestervezels | Polyester fibers
50650307. Rechters, elektronisch | Rectifiers, electronic
50870300. Schoonmaak- en onderhoudsmiddelen en benodigdheden | Cleaning and maintenance equipment and supplies
51370411. Sjaals, vrouwen en kinderen | Scarves, women's and children's
91110102. Voorzitterschap | Presidents' office

Werken bij DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Cnc frezer (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, dat zijn ‘Masters in Mechanics’. Gespecialiseerd in machinebouw op maat, draai- en freeswerk, plaatconstructies in staal en RVS, complexe buisleidingen met gecertificeerde laswerken, engineering, 3D-lasermetingen en automatiseringsprojecten van a tot z. •Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC freesmachine. •Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (frezen, boren, beitels).

  • Lasser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een lasser.  Je zal instaan voor halfautomaat laswerken.  Tevens sta je ook in voor alle voorbereidende werken zoals zagen, boren, slijpen,...

  • Monteur CV sanitair en ventilatie (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U staat in dienst voor montage en plaatsingen op de werf voor onmiddellijke indiensttreding

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over auto of fiets.

  • Studenten gezocht voor zaterdag en zondag (Charcuterie) (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Volgende taken behoren tot uw takenpakket: Toonbank bedienen Aanvullen van de rekken Ervaring in soortgelijke functie is een pluspunt

  • Zaterdagwerk - student (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Dendermonde, zijn we op zoek naar een student voor zaterdagwerk. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit kassawerk: betalingen ontvangen, promoties juist aftrekken etc. Daarnaast ga je ook in de winkel staan (rekken vullen). Enkel studenten van 18 of ouder komen in aanmerking.

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • Tekenaar/Grafisch designer, vormgever (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ENERGY RETAIL REMODELING

    Type: Vaste Job

    Droom jij van een job die je met passie kan uitvoeren, je dagelijks met goesting op uit trekt, een job waarin je uw skills kan gebruiken? ERR is een gepassioneerd groeiend technologiebedrijf dat dagelijks het leven van honderden mensen verbetert door zinvolle best in class LED- verlichting innovaties en totaal remodeling projecten in retail en kantoor en industrie. Wij ontwikkelden zelf een uniek gamma aan producten waar geen enkele van onze collega's aan kan tippen. De zaakvoerder heeft al zijn ervaring opgedaan binnen een multinational, gedurende 8 jaar alvorens hij dit bedrijf heeft opgestart. Dit is de rede waarom het zo'n snel groeiend succesvol bedrijf is. Werken bij ERR is meer dan een baan , het is een een roeping om net zoals je enthousiaste collega's er dagelijks voor te zorgen dan onze klanten een geweldige belevenis ervaren. Onze medewerkers krijgen kansen die ze nergens anders gekregen hebben, dat zeggen ze zelf. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij prestaties gewaardeerd worden. Bij ons heerst een positieve aangename sfeer tussen de collega's, zonder geroddel en dat vinden ze geweldig. Onze klanten zijn toonaangevende multinationals die we écht vooruit helpen. Onze voldoening halen we uit perfecte realisaties en gelukkige klanten. solliciteer nu! - Je zal verantwoordelijk zijn voor het maken van promotie flyers, leaflets, catalogus. - Je maak lichtstudies in Dialux. - je tekent basis lichtplannen in Autcad. - je maakt video's in Videoscribe - Je zal de website en webshop onderhouden en aanvullen. Nieuwe producten toevoegen en/of aanpassen - we staan open voor jou eigen creatieve inbreng - je kan deel uitmaken van een succesverhaal in een snelgroeiend bedrijf.

  • Junior Accounting Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: CONSELLO CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor boekhouden? Zin voor initiatief en wil je graag een impact hebben op een organisatie? Dan is de functie van Junior Accounting Consultant zeker iets voor jou. Als consultant werk je in opdracht van organisaties uit verschillende sectoren. Een opdracht kan drie maanden duren, maar evengoed een jaar of zelfs langer. Het kan onder meer gaan om een vervanging van een zieke collega, het opvangen van een tijdelijke piek of … . De opdrachten sluiten aan bij je interesses en vallen onder één van volgende domeinen Accounts Receivable, Accounts Payable en General Ledger. Enkele voorbeelden van concrete taken zijn: het controleren en inboeken van aan- en verkoopfacturen; diverse boekingen; het controleren en inboeken van financiële verrichtingen;

Zoek naar antwoorden van DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL in sociale netwerken
Look for responds of DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL. Laat een reactie achter voor DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL. DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL. Leave a respond for DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL. DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL op de google maps. Adres en contacten DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL
Location of DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL on the google maps. Address and contacts of DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL: Denut BVBA | CRةDIT AGRICOLE | VALERIE VERDE | Musschoot Toon | Put NV

Other related companies as DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL: Denut BVBA | CRةDIT AGRICOLE | VALERIE VERDE | Musschoot Toon | Put NV

DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02636413574. Het bedrijf DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL bevindt zich op het adres: Bd. Louis Schmidt 32 1040 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 712,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Financial advisers. Producten gemaakt in DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL, openstaande posities, locatie van DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL op de kaart.

DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL is a company, that was registered 2011 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL, company assigned to the tax number BE02636413574. The company DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL is located at the address: Bd. Louis Schmidt 32 1040 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 712,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Financial advisers. Products created in DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL were not found.
The main activity of DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL is not available. You also can look at reviews of DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL, open positions, location of DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELVAUX BOVIJN FRONVILLE & CO SCRL, employees, financial statistics.