LE CAVEAU DU PRة CLOS

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • LE CAVEAU DU PRة CLOS
Private companiesMotor Freight Transportation • LE CAVEAU DU PRة CLOS

Contactgegevens LE CAVEAU DU PRة CLOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE CAVEAU DU PRة CLOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE CAVEAU DU PRة CLOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RENBAANLAAN 190; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26483361 (+32-26483361) 26483361 (+32-26483361)

Fax (fax): +32 (15) 463-44-63 +32 (15) 463-44-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE CAVEAU DU PRة CLOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE CAVEAU DU PRة CLOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE CAVEAU DU PRة CLOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE CAVEAU DU PRة CLOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE CAVEAU DU PRة CLOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE CAVEAU DU PRة CLOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE CAVEAU DU PRة CLOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE CAVEAU DU PRة CLOS
Products information LE CAVEAU DU PRة CLOS

BTW identificatienummer (tax): BE06812042236
Ondernemingsnummer: 8185058593
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in LE CAVEAU DU PRة CLOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE CAVEAU DU PRة CLOS
(Get full report from official database of BE for LE CAVEAU DU PRة CLOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE CAVEAU DU PRة CLOS
Addition kinds of activities for LE CAVEAU DU PRة CLOS

17990100. Atletische en recreatieve voorzieningen constructie | Athletic and recreation facilities construction
20910204. Kreeftvlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Crabmeat: packaged in cans, jars, etc.
35660000. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
35940102. Pompen, hydraulische, vliegtuigen | Pumps, hydraulic, aircraft
50990400. Kinderwagens, kinderwagens, en zithouders | Children's carriages, strollers, and restraint seats

Werken bij LE CAVEAU DU PRة CLOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE CAVEAU DU PRة CLOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE CAVEAU DU PRة CLOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE CAVEAU DU PRة CLOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Werfleider te Antwerpen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Activiteit : Wegenbouw Voor een grote bouwgroep zoeken we een startende werfleider. Regio: Antwerpen Functieomschrijving: Je assisteert bij de organistie van een of meerdere wegenbouw projecten/werven.

  • Mechanicien (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf in de regio van Ronse zijn wij op zoek naar een mecanicien. Functie: Je staat in voor het zelfstandig opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines. Je zorgt voor de uitvoering van preventieve nazichten en optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

  • Winkelmedewerker afdeling sanitair - keuken (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoopsadviseur onthaal je de klanten en luister je naar hun behoeften. Je adviseert hen en zorgt ervoor dat aan hun wensen wordt tegemoetgekomen. Daarbij maak je ook gebruik van maatwerk, je hebt dus voldoende technisch inzicht omtrent keukens en badkamers.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • Student winkelmedewerker supermarkt (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Oudenaarde zoekt een student die als winkelmedewerker (m/v) aan de slag kan in een kleine supermarkt te Oudenaarde. Je werkt tijdens de eindejaarsperiode. Je werkt als student winkelmedewerker van 31 december tot en met 20 januari volgens onderstaand uurrooster: maandag: 13u30 - 20u30 dinsdag: 13u30 - 20u30 woensdag: 13u30 - 20u30 donderdag: / vrijdag: 14u30 - 20u30 zaterdag: / zondag: 13u30 - 20u30 (op 1 januari: 12u30 - 16u30) Je helpt klanten, vult rekken aan, ruimt op in de winkel en rekent boodschappen af aan de kassa.

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • 1 Zelfstandige Thuisverpleegkundige regio Meetjesland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkomschrijving Samen met een team van 3 enthousiaste verpleegkundigen, ben je verantwoordelijk voor de zorgen van patiënten in hun thuissituatie en in een voorziening voor personen met een handicap regio Meetjesland. Je taken bestaan vooral uit het toedienen van de nodige verpleegkundige zorgen waarbij je aandacht hebt voor de daar bijhorende psychosociale zorg. Functieomschrijving - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 12u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling 2 weekends, bespreekbaar

  • Operatoren buitendienst (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DEVLIEGER

    Type: Werfreserve

    In het kader van een verdere groeiambitie zijn wij dan ook op zoek naar een OPERATOR voor onze vestiging te KNOKKE-HEIST FUNCTIE: je staat in voor het uitvoeren van verschillende buitenproeven op werven bij onze klanten, zoals vervaardigen van proctors, uitvoeren van plaatproeven, uitvoeren van rioolinspekties met robotgestuurde camera en diepsonderingen Een interne opleiding is voorzien!

  • keukenhulp (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: DE KUIPER

    Type: Flexijob

    Je maak voorgerechten en helpt de kok in de keuken.

Zoek naar antwoorden van LE CAVEAU DU PRة CLOS in sociale netwerken
Look for responds of LE CAVEAU DU PRة CLOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE CAVEAU DU PRة CLOS. Laat een reactie achter voor LE CAVEAU DU PRة CLOS. LE CAVEAU DU PRة CLOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE CAVEAU DU PRة CLOS. Leave a respond for LE CAVEAU DU PRة CLOS. LE CAVEAU DU PRة CLOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE CAVEAU DU PRة CLOS op de google maps. Adres en contacten LE CAVEAU DU PRة CLOS
Location of LE CAVEAU DU PRة CLOS on the google maps. Address and contacts of LE CAVEAU DU PRة CLOS

Andere gerelateerde bedrijven als come LE CAVEAU DU PRة CLOS LE CAVEAU DU PRة CLOS: KBC | SURFCITY | Virtual Presence S.P.R.L. | TIERC? FRANCO BELGE PMU | MAISON LES DIABLOTINS

Other related companies as LE CAVEAU DU PRة CLOS: KBC | SURFCITY | Virtual Presence S.P.R.L. | TIERC? FRANCO BELGE PMU | MAISON LES DIABLOTINS

LE CAVEAU DU PRة CLOS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE CAVEAU DU PRة CLOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06812042236. Het bedrijf LE CAVEAU DU PRة CLOS bevindt zich op het adres: RENBAANLAAN 190; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in LE CAVEAU DU PRة CLOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE CAVEAU DU PRة CLOS is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE CAVEAU DU PRة CLOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE CAVEAU DU PRة CLOS, openstaande posities, locatie van LE CAVEAU DU PRة CLOS op de kaart.

LE CAVEAU DU PRة CLOS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE CAVEAU DU PRة CLOS, company assigned to the tax number BE06812042236. The company LE CAVEAU DU PRة CLOS is located at the address: RENBAANLAAN 190; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in LE CAVEAU DU PRة CLOS were not found.
The main activity of LE CAVEAU DU PRة CLOS is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LE CAVEAU DU PRة CLOS is not available. You also can look at reviews of LE CAVEAU DU PRة CLOS, open positions, location of LE CAVEAU DU PRة CLOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE CAVEAU DU PRة CLOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE CAVEAU DU PRة CLOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE CAVEAU DU PRة CLOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE CAVEAU DU PRة CLOS, employees, financial statistics.