CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL

Contactgegevens CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Du Couvent 39 7700 Mouscron - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-85-85-85 32-56-85-85-85

Fax (fax): 32-56-85-81-27 32-56-85-81-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL
Products information CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE05536254882
Ondernemingsnummer: 5963348388
Hoofdstad (capital): 257,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 706,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rationalisation, mergers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL
(Get full report from official database of BE for CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL
Addition kinds of activities for CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL

07220300. Veldgewassen, behalve contantkorrels, machine oogstdiensten | Field crops, except cash grains, machine harvesting services
27549915. Schema's, transport: gravure printing | Schedules, transportation: gravure printing
32510209. Silo tegel | Silo tile
34529902. Gate haken | Gate hooks
36439901. Fluorescerende starters | Fluorescent starters
50460102. mannequins | Mannequins

Werken bij CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

  • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

  • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

  • Boekhouder (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

  • Preparatiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als preparatiemedewerker zal je na je opleiding verantwoordelijk worden voor de gebruikte kleuren in het productieproces. Hierbij kan je rekenen op een takenpakket met diversiteit! – staalnames uitvoeren; – referentiestalen hiermee vergelijken; – beoordelingen maken op basis van kleur en aspect; – kleurcorrecties uitvoeren; – inkt-verbruiken registreren; – … Ben jij de duizendpoot op zoek naar een toffe job met afwisseling? Geef ons snel een belletje!

  • Huishoudelijke Hulp IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Interieurarchitect/technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SUR MESURE INTERIEUR

    Type: Vaste Job

    Jouw taken bestaan uit: 2D Ontwerpplannen technisch uittekenen voor uitvoering (vector works) 2D omzetten in 3D (sketch up) presentatiedossiers uitwerken prijsaanvragen voorbereiden offertes kritisch omzetten in totaalbudgetten goedgekeurde offertes bestellen projectplanning uitwerken en bijsturen tijdens werf algemene en administratieve technische ondersteuning van een project prospectie nieuwe leveranciers, materialen, beurzen,... contactpersoon binnen een project voor aannemers

  • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

    Type: Vaste Job

    Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

  • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: SEKOLI

    Type: Vaste Job

    - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

  • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GO-SOLAR

    Type: Vaste Job

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

  • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

Zoek naar antwoorden van CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL. Laat een reactie achter voor CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL. CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL. Leave a respond for CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL. CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL op de google maps. Adres en contacten CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL
Location of CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL on the google maps. Address and contacts of CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL: VANDENDORPE ARTHUR NV | VAN HORNE | DELTAVOX | GUIDO LAURENSSE | Immucor Belgium SA

Other related companies as CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL: VANDENDORPE ARTHUR NV | VAN HORNE | DELTAVOX | GUIDO LAURENSSE | Immucor Belgium SA

CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05536254882. Het bedrijf CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL bevindt zich op het adres: Rue Du Couvent 39 7700 Mouscron - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 257,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 706,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rationalisation, mergers. Producten gemaakt in CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL, openstaande posities, locatie van CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL op de kaart.

CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL, company assigned to the tax number BE05536254882. The company CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL is located at the address: Rue Du Couvent 39 7700 Mouscron - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 257,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 706,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rationalisation, mergers. Products created in CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL were not found.
The main activity of CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL is not available. You also can look at reviews of CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL, open positions, location of CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE HOSPITALIER DE MOUSCRON ASBL, employees, financial statistics.