HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK
Private companiesUnited States Postal Service • HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK

Contactgegevens HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 29; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37705165 (+32-37705165) 37705165 (+32-37705165)

Fax (fax): +32 (9) 124-56-48 +32 (9) 124-56-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK
Products information HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK

BTW identificatienummer (tax): BE02932220458
Ondernemingsnummer: 8244934082
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK
(Get full report from official database of BE for HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK
Addition kinds of activities for HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK

555104. Marine leveringen en apparatuur | Marine supplies and equipment
20539904. Donuts, bevroren | Doughnuts, frozen
23990204. Zadeldoek | Saddle cloth
34790211. Hete deklaag van metalen of gevormde producten | Hot dip coating of metals or formed products
35320104. Boren en boorapparatuur, mijnbouw (behalve olie en gas) | Drills and drilling equipment, mining (except oil and gas)
35539900. Houtbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Woodworking machinery, nec
35719902. Mainframe computers | Mainframe computers
37999901. Carriages, paard getrokken | Carriages, horse drawn
79220306. Zomertheater | Summer theater
82310402. Documentatiecentrum | Documentation center

Werken bij HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in sanitair en chauffage zijn we op zoek naar een technieker. Je staat in voor het onderhoud van ketels en depannage bij de klant ter plaatse. Als technieker heb je een uitgebreid en gevarieerd takenpakket: - Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) - Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) - Defecte onderdelen vervangen of herstellen - Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen - De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen - Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

  • Operator plooibank (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

  • Monteur nieuwe machines (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel zijn wij op zoek naar een all round Monteur van nieuwe machines. Taken: Leveren van machines (voornamelijk in de regio) Aansluiten van machines Kleine verbouwingswerken Eventuele toelichting aan de klant over de werking

  • Werfleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een WERFLEIDER (M/V). TAKEN:  Je beheert gelijklopende werven in uitvoering;  Je staat in voor een vlotte praktische werforganisatie; Je stuurt onze werfploegen en onderaannemers aan.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, de ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Aarschot en omgeving

  • Winkelbediende deeltijds 24u onmiddellijk indienstname (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt in Tessenderlo zoeken we een gemotiveerd winkelbediende. Je werkt in 1 filiaal. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag 8u30 tot 20u. Je stelt je flexibel op om tussen 7u en 20u ingepland te worden.

  • UX/UI Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: INVISIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

  • ZELFSTANDIG TABAKOLOOG (M/V) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen een multidisciplinaire groepspraktijk met collega psychologe, kinesisten, verpleegkundigen, diabeteseducatoren, diëtiste, podoloog en pedicures Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep Constructief samenwerken met de collega psychologe en/of andere medewerkers van de groepspraktijk Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz.

  • (Master) Franchisenemer City Hub (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    City Hub staat voor opslag, groene stadsdistributie en kantoorruimteverhuur en mikt zowel op de zakelijke als op de privémarkt. Een succesformule in Nederland die hoge ogen gooit. Gestart in Roermond vorig jaar en al meteen rendabel, is nu ook een 2e en 3e Hub in Amsterdam operationeel. Voor België zoeken we voor City Hub naar een master of een eerste pilot franchisenemer. Een bijzonder aantrekkelijke opportuniteit met een sterk businessmodel, in een markt in volle beweging. Hebt u een pand met minstens 1500 m² vloeroppervlakte aan de rand van de stad, of wenst u uw eigen zaak te starten, kijk dan zeker naar City Hub!

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

Zoek naar antwoorden van HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK in sociale netwerken
Look for responds of HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK. Laat een reactie achter voor HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK. HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK. Leave a respond for HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK. HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK op de google maps. Adres en contacten HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK
Location of HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK on the google maps. Address and contacts of HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK: M P I (Gemeenschapsonderwijs) | KAPSALON GERDA | CONSTANT KONINGS | IMMO CENTENAIRE | Thales Advisory Services

Other related companies as HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK: M P I (Gemeenschapsonderwijs) | KAPSALON GERDA | CONSTANT KONINGS | IMMO CENTENAIRE | Thales Advisory Services

HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02932220458. Het bedrijf HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 29; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 828,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK, openstaande posities, locatie van HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK op de kaart.

HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK, company assigned to the tax number BE02932220458. The company HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK is located at the address: NIEUWSTRAAT 29; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 828,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK were not found.
The main activity of HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK is not available. You also can look at reviews of HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK, open positions, location of HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS VAN CAUTEREEN-DECOCK, employees, financial statistics.