FREDDY CALLEBOUT

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • FREDDY CALLEBOUT
Private companiesFood Stores • FREDDY CALLEBOUT

Contactgegevens FREDDY CALLEBOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREDDY CALLEBOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREDDY CALLEBOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRITZ VINCKELAAN 43; 8450; BREDENE, België

Telefoon (phone): 59320190 (+32-59320190) 59320190 (+32-59320190)

Fax (fax): +32 (16) 338-14-30 +32 (16) 338-14-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREDDY CALLEBOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREDDY CALLEBOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREDDY CALLEBOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREDDY CALLEBOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREDDY CALLEBOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREDDY CALLEBOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREDDY CALLEBOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREDDY CALLEBOUT
Products information FREDDY CALLEBOUT

BTW identificatienummer (tax): BE04673828125
Ondernemingsnummer: 1264495849
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 628,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FREDDY CALLEBOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREDDY CALLEBOUT
(Get full report from official database of BE for FREDDY CALLEBOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREDDY CALLEBOUT
Addition kinds of activities for FREDDY CALLEBOUT

14119911. Verde 'antiek, dimensie-steengroeven | Verde' antique, dimension-quarrying
20870208. Siroop, drink | Syrups, drink
22110813. Scrim, katoen | Scrim, cotton
32590103. Liner baksteen of platen voor riool / tankvoering, verglaasde klei | Liner brick or plates for sewer/tank lining, vitrified clay
38290409. Torsie testen apparatuur | Torsion testing equipment
51120202. schrijfbehoeften | Stationery

Werken bij FREDDY CALLEBOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREDDY CALLEBOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREDDY CALLEBOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREDDY CALLEBOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker expeditie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is je missie? Binnen de expeditiedienst van ons magazijn te Zaventem, biedt je administratieve ondersteuning. Je staat in voor het klassement en zorgt dat de afnamebons bij de juiste ploeg in het magazijn terechtkomen. Je ondersteunt je collega's bij de voorbereiding van de vrachtwagen tournees. Je waakt mee over de orde en netheid op de laadkaaien. Indien nodig assisteer je bij het laden van een vrachtwagen.

  • Contact Centre Agent - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie. Je assisteert onze gasten 24/7 overal ter wereld. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Help ons de populairste vakantieprovider ter wereld te worden. Voor ondersteuning van onze Connected Service Centers op Mallorca, Kreta en in Portugal in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende:                     Contact Center Agent (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Verwerking van wereldwijde vragen van gasten, suppliers en collega’s via telefoon, e-mail, WhatsApp, livechat en social media Vlotte omgang met verschillende software en andere tools, zodat je snel informatie en antwoorden op vragen kunt bieden Informatie geven aan onze gasten over de verschillende vakantieregio's Het reserveren van excursies en huurauto's Ondersteun onze gasten met vakantie aanpassingen, klachten en noodsituaties

  • Chauffeur CE in de wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een chauffeur CE in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Meehelpen met het leggen van rioleringen, wegenwerken of betonwerken - Je rijdt van en naar werven met een dieplader en oplegger

  • Werfleider Afbraak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

  • BANDENKRAANMACHINIST - OPIE VAST (DEUX-ACREN)

    Regio: DEUX-ACREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert allerhande kraanwerk uit binnen de grond- en afbraakwerken. Je werkt hiervoor met een bandenkraan (16 à 24 ton). Je vertrekt 'smorgens rechtstreeks van bij jouw thuis naar de werf.

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deerlijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze kunnen omvatten : schoonmaken, bereiden van maaltijden, strijken en kleine boodschappen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Polyvalente supermarktmedewerker (Albert Heijn Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de verschillende Albert Heijn filialen in Gent zijn we op zoek naar kassamedewerkers en aanvullers. Ben je flexibel, ben je op zoek naar een toffe job in een aangename werkomgeving? Aarzel niet om ons te contacteren!

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) AARSCHOT (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van FREDDY CALLEBOUT in sociale netwerken
Look for responds of FREDDY CALLEBOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREDDY CALLEBOUT. Laat een reactie achter voor FREDDY CALLEBOUT. FREDDY CALLEBOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREDDY CALLEBOUT. Leave a respond for FREDDY CALLEBOUT. FREDDY CALLEBOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREDDY CALLEBOUT op de google maps. Adres en contacten FREDDY CALLEBOUT
Location of FREDDY CALLEBOUT on the google maps. Address and contacts of FREDDY CALLEBOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come FREDDY CALLEBOUT FREDDY CALLEBOUT: Jambl'Invest SA | GARAGE BOSSUYT | Van Wesemael | COIFFURE ROBIN | STEVEN DEWEIRT

Other related companies as FREDDY CALLEBOUT: Jambl'Invest SA | GARAGE BOSSUYT | Van Wesemael | COIFFURE ROBIN | STEVEN DEWEIRT

FREDDY CALLEBOUT is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FREDDY CALLEBOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04673828125. Het bedrijf FREDDY CALLEBOUT bevindt zich op het adres: FRITZ VINCKELAAN 43; 8450; BREDENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 628,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in FREDDY CALLEBOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FREDDY CALLEBOUT is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREDDY CALLEBOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREDDY CALLEBOUT, openstaande posities, locatie van FREDDY CALLEBOUT op de kaart.

FREDDY CALLEBOUT is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FREDDY CALLEBOUT, company assigned to the tax number BE04673828125. The company FREDDY CALLEBOUT is located at the address: FRITZ VINCKELAAN 43; 8450; BREDENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 628,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in FREDDY CALLEBOUT were not found.
The main activity of FREDDY CALLEBOUT is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FREDDY CALLEBOUT is not available. You also can look at reviews of FREDDY CALLEBOUT, open positions, location of FREDDY CALLEBOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREDDY CALLEBOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREDDY CALLEBOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREDDY CALLEBOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREDDY CALLEBOUT, employees, financial statistics.