FLYEPP NV

Contactgegevens FLYEPP NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLYEPP NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLYEPP NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zierenbosstr. 2 2300 Turnhout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-42-26-61 32-14-42-26-61

Fax (fax): 32-14-42-51-28 32-14-42-51-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLYEPP NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLYEPP NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLYEPP NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLYEPP NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLYEPP NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLYEPP NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLYEPP NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLYEPP NV
Products information FLYEPP NV

BTW identificatienummer (tax): BE04109680175
Ondernemingsnummer: 7144927978
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 613,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLYEPP NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLYEPP NV
(Get full report from official database of BE for FLYEPP NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLYEPP NV
Addition kinds of activities for FLYEPP NV

2086. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
14229904. Dolomiet, verpletterd en gebroken-steengroeven | Dolomite, crushed and broken-quarrying
34430204. Condensers dozen, metalen plaat | Condenser boxes, metal plate
36250203. Flow actuated elektrische schakelaars | Flow actuated electrical switches
39530103. Embossing seals, corporate en officieel | Embossing seals, corporate and official
45229901. Luchtvrachtvervoerders, onopgelost | Air cargo carriers, nonscheduled
50310204. Fineer | Veneer
51999906. Kaarsen | Candles
73110000. Adverterende agentschappen | Advertising agencies

Werken bij FLYEPP NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLYEPP NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLYEPP NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLYEPP NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Betonarbeider/Bekister M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sinds jaar en dag is onze opdrachtgever een begrip in de bouwwereld, als marktleider in de productie van Betonwanden. Ter ondersteuning van het team zijn zij op zoek naar een ervaren bekister/betonarbeider.

  • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • Chauffeur C - Schoten - Antwerpen (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voltijds als chauffeur rijbewijs C waarbij je werkdag aanvangt rond 03u30. Je werkt in een 6-dagenstelsel. Je verdeelt producten in de regio Antwerpen (dit doe je dagelijks bij een 10-tal klanten). Je staat zelf in voor het correct laden van je vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte ingaven van gegevens op je boordcomputer. Chauffeurs gezocht te Antwerpen en Ninove.

  • Medewerker Platenafdeling (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Wommelgem zoeken wij een medewerker service center. Onze klant is gespecialiseerd in non-ferro metalen en bevestigingssystemen u komt terecht op de afdeling (zagen van schijven uit platen), innox, aluminium, koper Via een computersysteem dient u de correcte platen, buizen te snijden

  • SCHOONMAAKSTER (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: PWA NINOVE

    Type: Dienstenchequebaan

    - U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in Ninove en de deelgemeenten van Ninove. - Buiten deze schoonmaak kan er soms ook gevraagd worden om te strijken, maaltijden te bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds contract of een 4/5e contract of een voltijds contract- de werkuren kunnen afgesproken worden

  • MANAGEMENT TRAINEE (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675507-inline.html?cid=Partner_VDAB Ons bedrijf is je misschien niet bekend, maar onze producten des te meer. CULINOR convenience cuisine, met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Voor één van onze sites in regio Gent zoeken we momenteel een (m/v) Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken.   Een jaar lang ben je in één van onze sites actief en ga je meewerken aan de optimalisatie van onze productieafdelingen of warehouse, help je met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices,… · Je vervult ook operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt diverse leidinggevende functies in de productie of logistiek te beheersen· Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van ons assortiment · Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op· Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu· Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen· Je rapporteert rechtstreeks aan de respectievelijke manager

  • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Turbotrucks

    Type: Vaste Job

    Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • KEUKENPERSONEEL VOOR HET WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van de gerechten in de keuken tijdens het weekend

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (4u op zondag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zondag : de werkuren op zondag zijn van 9u tot 13u.

  • flexijob weekend slagerij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SLAGERIJ-TRAITEUR CANNAERT

    Type: Flexijob

    Flexijob voor winkel gevraagd tijdens het weekend, dit afwisselend met de andere flexijobs, de zaterdagvoormiddag ,namiddag en zondagvoormiddag

Zoek naar antwoorden van FLYEPP NV in sociale netwerken
Look for responds of FLYEPP NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLYEPP NV. Laat een reactie achter voor FLYEPP NV. FLYEPP NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLYEPP NV. Leave a respond for FLYEPP NV. FLYEPP NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLYEPP NV op de google maps. Adres en contacten FLYEPP NV
Location of FLYEPP NV on the google maps. Address and contacts of FLYEPP NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLYEPP NV FLYEPP NV: Brasserie Caulier | Maaslandse Dansvereniging | FIEREMANS L | SLLS DIV INFORMATIQUE | DELEU B & G

Other related companies as FLYEPP NV: Brasserie Caulier | Maaslandse Dansvereniging | FIEREMANS L | SLLS DIV INFORMATIQUE | DELEU B & G

FLYEPP NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLYEPP NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04109680175. Het bedrijf FLYEPP NV bevindt zich op het adres: Zierenbosstr. 2 2300 Turnhout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 613,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLYEPP NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLYEPP NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLYEPP NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLYEPP NV, openstaande posities, locatie van FLYEPP NV op de kaart.

FLYEPP NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLYEPP NV, company assigned to the tax number BE04109680175. The company FLYEPP NV is located at the address: Zierenbosstr. 2 2300 Turnhout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 613,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLYEPP NV were not found.
The main activity of FLYEPP NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLYEPP NV is not available. You also can look at reviews of FLYEPP NV, open positions, location of FLYEPP NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLYEPP NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLYEPP NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLYEPP NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLYEPP NV, employees, financial statistics.