FA. QUIDOUSSE CERINUS

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • FA. QUIDOUSSE CERINUS
Private companiesFood Stores • FA. QUIDOUSSE CERINUS

Contactgegevens FA. QUIDOUSSE CERINUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. QUIDOUSSE CERINUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. QUIDOUSSE CERINUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOESTRAAT 4; 3582; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11572025 (+32-11572025) 11572025 (+32-11572025)

Fax (fax): +32 (19) 751-16-47 +32 (19) 751-16-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. QUIDOUSSE CERINUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. QUIDOUSSE CERINUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. QUIDOUSSE CERINUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. QUIDOUSSE CERINUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. QUIDOUSSE CERINUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. QUIDOUSSE CERINUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. QUIDOUSSE CERINUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. QUIDOUSSE CERINUS
Products information FA. QUIDOUSSE CERINUS

BTW identificatienummer (tax): BE08101562500
Ondernemingsnummer: 9965667724
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FA. QUIDOUSSE CERINUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. QUIDOUSSE CERINUS
(Get full report from official database of BE for FA. QUIDOUSSE CERINUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. QUIDOUSSE CERINUS
Addition kinds of activities for FA. QUIDOUSSE CERINUS

072304. Vruchtengewassen marktvoorbereiding diensten | Fruit crops market preparation services
17990201. Caulking (constructie) | Caulking (construction)
28220100. Butadieenrubbers | Butadiene rubbers
34430702. Breechings, metalen plaat | Breechings, metal plate
34969909. Kruidenwagens, gemaakt van aangekochte draad | Grocery carts, made from purchased wire
59329901. Bouwmaterialen, tweedehands | Building materials, secondhand
79979903. Bridge club, lidmaatschap | Bridge club, membership

Werken bij FA. QUIDOUSSE CERINUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. QUIDOUSSE CERINUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. QUIDOUSSE CERINUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. QUIDOUSSE CERINUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een mechaniekers. Ben je op zoek naar een uitdagende job ? Heb je een goede technische kennis? Werk je graag in dagshiften? Dan is deze job misschien iets voor jou! Als mechanieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische storingen op mechanisch vlak.. - Machines en installaties onderhouden.

  • BEDIENING SLAGERIJ / TRAITEUR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Bediening in de winkel (vleeswaren en charcuterie) - Afrekenen met de klant - Winkel proper maken - Voorraad opvolgen + bestellingen plaatsen indien nodig

  • Assistent flexodrukker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Assisteren van de hoofddrukker - flexoprinting aan een 8kleurenpers Aanbrengen van grondstoffen: machine bevoorraden Reinigen machine & drukvormen Basisonderhoud van de drukpers uitvoeren De werking en het veiligheidssysteem van de drukpers controleren Inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken dragers Deze job vereist een goede fysieke conditie.

  • Meubelplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in regio Waregem zijn wij op zoek naar een meubelplaatser. We zoeken iemand met kennis van zaken. Bovendien wordt er verwacht van u dat u graag op de baan bent, want u bent verantwoordelijk voor het vervoer en de plaatsing van meubels bij klanten in heel België.

  • Schrijnwerker/monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt, gespecialiseerd in rolluiken en zonwering gaat Flexpoint op zoek naar een schrijnwerker/monteur. Je takenpakket zal bestaan uit: - Zagen van profielen - Ponsen - Monteren, verpakken, assembleren - Administratie

  • Huishoudhulp regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Ploegchef (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

  • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

    Type: Vaste Job

    Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

  • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GAMMA MERKSEM

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

  • Afdelingshoofd - Zelfstandig Accountant | Kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673224-inline.html?cid=Partner_VDAB Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Twee flexijobs tijdens drukke winterperiode (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LE TRAPPISTE

    Type: Flexijob

    Heb je een job maar wil je graag bijverdienen 's avonds tijdens het weekend of tijdens de week ? Dan hebben wij 2 flexijobs beschikbaar in ons keldercafe Le Trappiste in Brugge

Zoek naar antwoorden van FA. QUIDOUSSE CERINUS in sociale netwerken
Look for responds of FA. QUIDOUSSE CERINUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. QUIDOUSSE CERINUS. Laat een reactie achter voor FA. QUIDOUSSE CERINUS. FA. QUIDOUSSE CERINUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. QUIDOUSSE CERINUS. Leave a respond for FA. QUIDOUSSE CERINUS. FA. QUIDOUSSE CERINUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. QUIDOUSSE CERINUS op de google maps. Adres en contacten FA. QUIDOUSSE CERINUS
Location of FA. QUIDOUSSE CERINUS on the google maps. Address and contacts of FA. QUIDOUSSE CERINUS

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. QUIDOUSSE CERINUS FA. QUIDOUSSE CERINUS: Megawerken CV | H & C BVBA | Velter J | J.PH. DEFECHEREUX | Copet Fabian

Other related companies as FA. QUIDOUSSE CERINUS: Megawerken CV | H & C BVBA | Velter J | J.PH. DEFECHEREUX | Copet Fabian

FA. QUIDOUSSE CERINUS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. QUIDOUSSE CERINUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08101562500. Het bedrijf FA. QUIDOUSSE CERINUS bevindt zich op het adres: KOESTRAAT 4; 3582; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 607,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in FA. QUIDOUSSE CERINUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. QUIDOUSSE CERINUS is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. QUIDOUSSE CERINUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. QUIDOUSSE CERINUS, openstaande posities, locatie van FA. QUIDOUSSE CERINUS op de kaart.

FA. QUIDOUSSE CERINUS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. QUIDOUSSE CERINUS, company assigned to the tax number BE08101562500. The company FA. QUIDOUSSE CERINUS is located at the address: KOESTRAAT 4; 3582; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 607,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in FA. QUIDOUSSE CERINUS were not found.
The main activity of FA. QUIDOUSSE CERINUS is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. QUIDOUSSE CERINUS is not available. You also can look at reviews of FA. QUIDOUSSE CERINUS, open positions, location of FA. QUIDOUSSE CERINUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. QUIDOUSSE CERINUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. QUIDOUSSE CERINUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. QUIDOUSSE CERINUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. QUIDOUSSE CERINUS, employees, financial statistics.