EDMOND WALRAVENS

Contactgegevens EDMOND WALRAVENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDMOND WALRAVENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDMOND WALRAVENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOZEF DEDOBBELEERSTRAAT 4; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 23771960 (+32-23771960) 23771960 (+32-23771960)

Fax (fax): +32 (86) 374-62-25 +32 (86) 374-62-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDMOND WALRAVENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDMOND WALRAVENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDMOND WALRAVENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDMOND WALRAVENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDMOND WALRAVENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDMOND WALRAVENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDMOND WALRAVENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDMOND WALRAVENS
Products information EDMOND WALRAVENS

BTW identificatienummer (tax): BE03502136230
Ondernemingsnummer: 7939239501
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 720,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in EDMOND WALRAVENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDMOND WALRAVENS
(Get full report from official database of BE for EDMOND WALRAVENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDMOND WALRAVENS
Addition kinds of activities for EDMOND WALRAVENS

394902. Visserijapparatuur | Fishing equipment
30530204. Verpakking, rubber | Packing, rubber
30829901. Staven, niet-ondersteunde kunststoffen | Rods, unsupported plastics
50230300. Venster meubilair | Window furnishings
86419901. Booster club | Booster club

Werken bij EDMOND WALRAVENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDMOND WALRAVENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDMOND WALRAVENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDMOND WALRAVENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tankcontainerhersteller (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar een tankcontainerhersteller (m/v). Je staat open voor een breed takenpakket. Fysiek werk mag je zeker niet afschrikken. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van onderhoudswerken - Herstellen van ventielen - Vervangen van dichtingen - Reinigen, ontvetten en schilderen - Snijden, slijpen, lassen en boren - Vervangen van isolatie en bekleding van tanks - Opruimen na het werken

  • Poetshulp bij bedrijven (20u/w - Langdurige vervanging) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 07.00u in de voormiddag te poetsen in de omgeving van Oevel. Dit is voor een langdurige vervanging die minimum 4 weken zal duren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

  • Medewerker Commerciële Binnendienst (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een ervaren commerciële binnendienst voor een bedrijf regio Dottenijs. Dit betreft echt een commerciële functie met bijkomende nodige administratie. Je maakt telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads van huidige klanten. Je luistert naar de klant en detecteert de noden bij potentiële klanten. Bijkomend maak je een afspraak voor de vertegenwoordiger. Vervolgens hou je een overzicht van de afspraken en volg je alles administratief nauwkeurig op. Daarnaast heb je enkele administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Junior process engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - omvormen van project eisen in een controle software; - aanpassen van huidige sturingen naar klantenwensen; - visualisatie van hydraulische en thermische processen; - documentatie en archivering van nieuwe sturingen.

  • CNC Draaier Frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Overpelt, zijn wij op zoek naar een CNC Draaier Frezer. Takenpakket: - Je staat in voor de voorbereiding, instelling en bediening van een metaalbewerkingsmachine voor het maken van unieke stukken

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Studentenjob - Orderpicker - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Kruishoutem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

  • Mede-vennoot zelfstandig bankkantoor (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent Select Services Lommel

    Type: Vaste Job

    Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien. Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen. Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers. Je leidt stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico's uit het oog te verliezen. Je wordt betrokken in diverse nationale en regionale projecten.

  • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: MARTENS ANNABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

Zoek naar antwoorden van EDMOND WALRAVENS in sociale netwerken
Look for responds of EDMOND WALRAVENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDMOND WALRAVENS. Laat een reactie achter voor EDMOND WALRAVENS. EDMOND WALRAVENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDMOND WALRAVENS. Leave a respond for EDMOND WALRAVENS. EDMOND WALRAVENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDMOND WALRAVENS op de google maps. Adres en contacten EDMOND WALRAVENS
Location of EDMOND WALRAVENS on the google maps. Address and contacts of EDMOND WALRAVENS

Andere gerelateerde bedrijven als come EDMOND WALRAVENS EDMOND WALRAVENS: Westhoekvillas BVBA | Geelen R | BORGEL T.K. | Dominique (Chez) | I S S NV

Other related companies as EDMOND WALRAVENS: Westhoekvillas BVBA | Geelen R | BORGEL T.K. | Dominique (Chez) | I S S NV

EDMOND WALRAVENS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDMOND WALRAVENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03502136230. Het bedrijf EDMOND WALRAVENS bevindt zich op het adres: JOZEF DEDOBBELEERSTRAAT 4; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 720,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in EDMOND WALRAVENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDMOND WALRAVENS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDMOND WALRAVENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDMOND WALRAVENS, openstaande posities, locatie van EDMOND WALRAVENS op de kaart.

EDMOND WALRAVENS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDMOND WALRAVENS, company assigned to the tax number BE03502136230. The company EDMOND WALRAVENS is located at the address: JOZEF DEDOBBELEERSTRAAT 4; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 720,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in EDMOND WALRAVENS were not found.
The main activity of EDMOND WALRAVENS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EDMOND WALRAVENS is not available. You also can look at reviews of EDMOND WALRAVENS, open positions, location of EDMOND WALRAVENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDMOND WALRAVENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDMOND WALRAVENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDMOND WALRAVENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDMOND WALRAVENS, employees, financial statistics.