FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA

Contactgegevens FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lavendelln. 18 8790 Waregem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-61-17-99 32-56-61-17-99

Fax (fax): 32-56-60-10-78 32-56-60-10-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA
Products information FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05965270996
Ondernemingsnummer: 1903350830
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA
(Get full report from official database of BE for FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA
Addition kinds of activities for FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA

267903. Behang | Wallpaper
07230403. Vruchtdrogende diensten | Fruit drying services
13110203. Koolpyrolyse | Coal pyrolysis
20150503. Ganzen, verwerkt: gekookt | Geese, processed: cooked
24930305. Wandtegel, fiberboard | Wall tile, fiberboard
26530205. Pallets, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Pallets, solid fiber: made from purchased materials
27820502. Passboeken: bank, enz. | Passbooks: bank, etc.
32649908. Buizen, porselein | Tubes, porcelain
36799906. Hoofdtelefoon, radio | Headphones, radio
51999921. Zaagsel | Sawdust

Werken bij FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht: arbeiders voor Volvo Trucks - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Gent werft verschillende extra arbeidersprofielen aan voor opstarten gedurende 2018 Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

  • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

  • Orderpicker 2 ploegen Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van zware machines voor de weg- water en mijnbouw, zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijniers. Het bedrijf is gelegen in Grimbergen en is volop op zoek naar orderpickers om in 2 ploegen te werken.

  • LOGISTIEK MEDEWERKER VOEDING 2 PLOEGEN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Door de groei van de firma zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker productie voor de afdelingen Vleesbereidingen. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van alle noodzakelijke producten en hulpmateriaal voor je afdeling. Je controleer je de afgewerkte producten en paletfiches vooraleer je deze aflevert aan distributie. Uren: Vroege shift: 4u30 - 13u Late shit: 11u45 - 20u

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Waanrode, 16 uur per week (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Waanrode. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk, kook en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Video-Editor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

  • Uitzendconsulent m/v (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je gaat op zoek geschikte kandidaten voor onze vacatures. Je screent de kandidaten op basis van een uitgebreid interview Je gaat op zoek naar vacatures voor onze kandidaten want jij kent je kandidaat als geen ander Je adviseert je klant en je kandidaat gedurende het hele traject van de selectie Telefonische prospectie schrikt je niet af om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. Je hebt geen nood aan een vastomlijnde opdracht en kan de stress aan van een druk kantoor Je zorgt voor een correcte administratie

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Roeselare/Izegem) - Zelfstandige basis (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten, ziekenhuizen regio Roeselare - Izegem, zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

    Type: Flexijob

    Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA. Laat een reactie achter voor FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA. FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA. Leave a respond for FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA. FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA op de google maps. Adres en contacten FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA
Location of FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA on the google maps. Address and contacts of FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA: PATRICK VAN ACKER | Ibis | NICOLE VAN RIEL | DAVID GLINEUR | Descamps F

Other related companies as FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA: PATRICK VAN ACKER | Ibis | NICOLE VAN RIEL | DAVID GLINEUR | Descamps F

FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05965270996. Het bedrijf FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA bevindt zich op het adres: Lavendelln. 18 8790 Waregem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 392,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA, openstaande posities, locatie van FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA op de kaart.

FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA, company assigned to the tax number BE05965270996. The company FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA is located at the address: Lavendelln. 18 8790 Waregem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 392,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA were not found.
The main activity of FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA is not available. You also can look at reviews of FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA, open positions, location of FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVERCRUYSSE R.W.B. BVBA, employees, financial statistics.