CLAUDE MUYLLE

Contactgegevens CLAUDE MUYLLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAUDE MUYLLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAUDE MUYLLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSESTRAAT 574; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51221595 (+32-51221595) 51221595 (+32-51221595)

Fax (fax): +32 (3) 275-23-84 +32 (3) 275-23-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAUDE MUYLLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAUDE MUYLLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAUDE MUYLLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAUDE MUYLLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAUDE MUYLLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAUDE MUYLLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAUDE MUYLLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAUDE MUYLLE
Products information CLAUDE MUYLLE

BTW identificatienummer (tax): BE01827545166
Ondernemingsnummer: 3407104492
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 295,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in CLAUDE MUYLLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAUDE MUYLLE
(Get full report from official database of BE for CLAUDE MUYLLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAUDE MUYLLE
Addition kinds of activities for CLAUDE MUYLLE

305203. Rubber belting | Rubber belting
472999. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec
13819906. Spudding in olie- en gasputten | Spudding in oil and gas wells
22210101. Bedspreads, zijde en kunstmatige vezel | Bedspreads, silk and manmade fiber
25140101. Bedden, inclusief vouw en kast, huishouden: metaal | Beds, including folding and cabinet, household: metal
33649901. Magnesium en magnesium-base legering sterven gietstukken | Magnesium and magnesium-base alloy die-castings
79991115. Zeil instructie | Sailing instruction

Werken bij CLAUDE MUYLLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAUDE MUYLLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAUDE MUYLLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAUDE MUYLLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste late ploeg (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote, gekende en internationale klant gelegen te Diegem zijn wij op zoek naar magazijniers (m/v) voor de vaste late ploeg. Dit voor lange termijn. Je taken: Orderpicken van kleine en grote stukken mbv scanner en papier; - Mezanine: kleine stukjes moeten in bakjes gelegd worden - Gelijkvloers: grote paletten voornamelijk met de HT De orderpicking verloopt op basis van codes Nauwkeurigheid is hierin ontzettend belangrijk

  • Metaalarbeider - lasersnijmachine (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Koekalare zoeken we een metaalarbeider voor de lasersnijmachine. De firma is gespecialiseerd in de montage van voedingsmachines. Taken pakket: Bedienen van machines Platen opleggen met de brug Stukken afruimen

  • DAKWERKER-ROOFING (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: AGO Construct De Pinte

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in platte daken uit Zulte zijn we op zoek naar dakwerkers!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNIER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een firma in Antwerpse havengebied, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor de laad- en losactiviteiten. Afhankelijk van de planning kan je op diverse werkposten worden ingeschakeld. Zowel manueel werk als het werken met een elektrische transpallet kan tot het takenpakket behoren.

  • Bijlesgever C# (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • Key Account Manager (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFOHOS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Infohos Services is een toonaangevende ICT-speler in de ziekenhuiswereld. Onze verschillende IT-oplossingen ondersteunen meer dan 60 Belgische ziekenhuizen op verschillende vlakken - het administratief en medisch patiëntendossier, - het medicatiegebeuren, - de ziekenhuisadministratie. We begeleiden onze klanten bij het volledige implementatietraject van deze IT-oplossingen. Wat verwachten we van jou? Als Key Accountmanager zoek je samen met de ziekenhuizen die aan jou worden toegewezen hoe de Infohos-oplossingen kunnen bijdragen aan een optimale werking van het ziekenhuis. Je informeert jouw klanten over onze standaard IT-oplossingen voor de verschillende departementen. Daarnaast kijk je hoe we op maat van de ziekenhuizen extra projecten kunnen ontwikkelen. Zo bouw je een lange termijnrelatie uit met je klanten. Jouw sterktes? - Uit gesprekken met ziekenhuisdirecteurs, ICT-directeurs, diensthoofden, … kan je de informatie halen die nodig is om de noden en de pijnpunten van de ziekenhuizen te achterhalen. - Je kan het Infohosverhaal vertalen naar die noden van de klant. - Offertes opmaken en opvolgen, intern en extern terugkoppelen, … door jouw gestructureerde aanpak loopt dit van een leien dakje. - Klantentevredenheid op lange termijn is jouw streefdoel. Daarbij bewaak je steeds het evenwicht tussen de belangen van de klant en van Infohos. Jouw profiel? - Je genoot een hogere opleiding (minimum niveau bachelor) of soortgelijk door ervaring. - Je hebt een sterke affiniteit met IT, technologie en software. Heb je ervaring met het verkopen, implementeren en opzetten van grotere softwarepakketten bij organisaties? Dan is dat zeker een plus. Ook met kennis van de gezondheidssector kan je extra scoren. - Je bent nieuwsgierig, geduldig en ondernemend. - Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en proactief. Netwerken is je tweede natuur. - Je denkt klantgericht, gepassioneerd door verkoop en voelt je als een vis in het water in een B-2-B omgeving. - Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit en hebt een oplossingsgerichte houding. - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ons aanbod - Een boeiende en uitdagende rol in het salesteam van Infohos Services. - Afwisselend werk met een grote mate van zelfstandigheid en daarbij horende verantwoordelijkheden. - Een grote waaier van contacten, zowel intern als bij de klanten van Infohos Services. - Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected].

  • Freelancers marketing kinderopvang (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DE ZES STERREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuw kinderdagverblijf in Geel ga je op zoek naar nieuwe klanten (ouders met kinderen) om zich te laten inschrijven in onze opvang. Dit doe je door een strategie binnen onze onderneming. Maar er is altijd ruimte voor je eigen inbreng. Je benaderd toekomstige klanten telefonisch en je gaat ook de baan op.

  • Business Controller a.i. - Wallonia region (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675643-inline.html?cid=Partner_VDAB Our customer is an international player. To further professionalise and ensure continuity, they are looking for a strong Business Controller. You will offer temporary support to the local business controller and will focus on tasks such as: Follow up of budgets, monthly results, kpi’s and p&l Budgeting, forecasting and planning Variance analysis (actuals vs budget-forecast-prior years)

  • Volg de opleiding bediende internationale handel en logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTENSTROOM

    Type: Werfreserve

    Als bediende internationale handel en logistiek kom je in contact met de hele wereld! Je regelt verschillende transportopdrachten van A tot Z. Je zorgt ervoor dat goederen van de plaats van vertrek naar de plaats van bestemming worden gezonden. Je reserveert het gekozen vervoermiddel en maakt de vereiste vervoersdocumenten en douaneformaliteiten in orde. Daarenboven zorg je ervoor dat de voorschriften in het documentair krediet en de verzekering strikt worden nageleefd. Je regelt eventueel de opslag van de goederen en de voorfinanciering van het transport. Iets voor jou? Volg deze gratis opleiding.

  • STAGIAIR(E) HUMAN RESOURCES (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Leercontract

    Als stagiair(e) kom je terecht in een aangenaam maar hard werkend team en ondersteun je hen in hun dagelijkse taken. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het assisteren in het recruitmentproces: Zoeken naar de juiste kandidaat via diverse online tools Telefonische screening Inplannen van de kandidaten Meevolgen van interviews en afhankelijk van de duur van de stage, het interview zelf afnemen Na ieder interview, een verslag opstellen Vacatures online plaatsen Vertalen van vacatures (Nl-Fr-En) - Telefonische- en emailbeheer met diverse contacten (klanten, kandidaten collega’s van andere kantoren,…) - Ad-hoc taken Bedrijfsprofiel: Select HR is een Belgische organisatie die al jaren tot de absolute top behoort in de human resources-sector. Voor ons kantoor te Zaventem zijn we op zoek naar een stagiair(e) die gepassioneerd is door de HR wereld. We hebben nog 2 plaatsen tijdens het eerste semester of één dag per week gedurende een schooljaar.

Zoek naar antwoorden van CLAUDE MUYLLE in sociale netwerken
Look for responds of CLAUDE MUYLLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAUDE MUYLLE. Laat een reactie achter voor CLAUDE MUYLLE. CLAUDE MUYLLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAUDE MUYLLE. Leave a respond for CLAUDE MUYLLE. CLAUDE MUYLLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAUDE MUYLLE op de google maps. Adres en contacten CLAUDE MUYLLE
Location of CLAUDE MUYLLE on the google maps. Address and contacts of CLAUDE MUYLLE

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAUDE MUYLLE CLAUDE MUYLLE: LE CHAT GOURMAND | PUBLI DIGI PRINT | Kido-Club VZW | Tenhaaf Paul & Fils | COOREVITS

Other related companies as CLAUDE MUYLLE: LE CHAT GOURMAND | PUBLI DIGI PRINT | Kido-Club VZW | Tenhaaf Paul & Fils | COOREVITS

CLAUDE MUYLLE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAUDE MUYLLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01827545166. Het bedrijf CLAUDE MUYLLE bevindt zich op het adres: IEPERSESTRAAT 574; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 295,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in CLAUDE MUYLLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLAUDE MUYLLE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAUDE MUYLLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAUDE MUYLLE, openstaande posities, locatie van CLAUDE MUYLLE op de kaart.

CLAUDE MUYLLE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAUDE MUYLLE, company assigned to the tax number BE01827545166. The company CLAUDE MUYLLE is located at the address: IEPERSESTRAAT 574; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 295,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in CLAUDE MUYLLE were not found.
The main activity of CLAUDE MUYLLE is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAUDE MUYLLE is not available. You also can look at reviews of CLAUDE MUYLLE, open positions, location of CLAUDE MUYLLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAUDE MUYLLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAUDE MUYLLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAUDE MUYLLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAUDE MUYLLE, employees, financial statistics.