BOULANGERIE VAN ACHT

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • BOULANGERIE VAN ACHT
Private companiesGeneral Merchandise Stores • BOULANGERIE VAN ACHT

Contactgegevens BOULANGERIE VAN ACHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOULANGERIE VAN ACHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOULANGERIE VAN ACHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'PLACE 10; 4590; OUFFET, België

Telefoon (phone): 86366037 (+32-86366037) 86366037 (+32-86366037)

Fax (fax): +32 (4) 244-84-44 +32 (4) 244-84-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOULANGERIE VAN ACHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOULANGERIE VAN ACHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOULANGERIE VAN ACHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOULANGERIE VAN ACHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOULANGERIE VAN ACHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOULANGERIE VAN ACHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOULANGERIE VAN ACHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOULANGERIE VAN ACHT
Products information BOULANGERIE VAN ACHT

BTW identificatienummer (tax): BE05547515869
Ondernemingsnummer: 9561645507
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in BOULANGERIE VAN ACHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOULANGERIE VAN ACHT
(Get full report from official database of BE for BOULANGERIE VAN ACHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOULANGERIE VAN ACHT
Addition kinds of activities for BOULANGERIE VAN ACHT

806900. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
25429902. Partities voor vloerbevestiging, geprefabriceerd: behalve hout | Partitions for floor attachment, prefabricated: except wood
25990200. Bar, restaurant en cafetaria meubels | Bar, restaurant and cafeteria furniture
28999914. Gedistilleerd water | Distilled water
36120315. Signalatransformatoren, elektrisch | Signaling transformers, electric
82310401. Boekenhuur | Book rental

Werken bij BOULANGERIE VAN ACHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOULANGERIE VAN ACHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOULANGERIE VAN ACHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOULANGERIE VAN ACHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekabelaar elektriciteit - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerkers Je zorgt voor het nauwkeurig, foutloos en ordelijk bekabelen van elektrische kasten van treinen. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Polyvant Magazijnier (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant in de regio van Tessenderlo zijn wij opzoek naar een veelzijdig magazijnier. Jouw taken bestaan o.a. uit: - Lossen van binnenkomende goederen - Kwaliteitscontroles - Inboeken van goederen - Picken - Producten verzendklaar maken

  • Inpakmedewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar medewerkers in de productie en op de inpakafdeling. Je hebt geen probleem met repetitief en fijn werk aan een hoog tempo. Men verwacht kandidaten met een gelijkaardige ervaring, die geen fysieke klachten hebben (rug, polsen) en willen werken in een 2-ploegensysteem. Je hebt oog voor kwaliteit. Je start in een flexibele dagplanning. De opdracht kan lopen tot ca. begin april.

  • Toonbankverkoper (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt graag al jouw vragen!

  • Jobstudent slagerij weekend (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in de regio Deinze zijn we op zoek naar een jobstudent, je zal in het weekend een dag bijspringen. Je staat in voor: - Helpen in de winkel, verkoop - Meehelpen bij het voorbereiden en verpakken van schotels - Vlees snijden

  • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

  • STUDENT COPYWRITING (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een gerenommeerd bedrijf in Maldegem een STUDENT die 1 à 2 dagen per week (afhankelijk van je lessenrooster) zal instaan voor het SCHRIJVEN EN COPYWRITEN van teksten. Hoofdtaak Het doel is om de website te vernieuwen en er zoekwoorden in te verwerken waarmee Roxell sneller gevonden kan worden. Kennis van keywordanalyse is dan ook mooi meegenomen. Extra taken Dit wordt aangevuld met het schrijven van teksten in Nederlands en Engels en andere ad hoc marketing taken.

  • Spoorkraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VANORMELINGEN-STAS

    Type: Vaste Job

    Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan op het spoor. Deze zal je besturen om sporenlijnen aan te leggen en te vernieuwen. Je begeleidt de spoorarbeiders die werken in de omgeving van de spoorkraan. Zelf doe je het klein onderhoud indien nodig. Ook zal je de materialen en het materieel naar de werf vervoeren en alle handelingen ter harte nemen.

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Professeur / Formateur : Coach sportif (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France et aux Pays-Bas, et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Grâce à nos structures et notre culture d'entreprise, nous sommes devenus un institut de formation très dynamique et en phase d'expansion, avec une équipe motivée et enthousiaste qui a la possibilité de s'améliorer professionnellement et de se développer personnellement dans une entreprise multiculturelle et accueillante.*******Le Centre de Formation à Distance (CFD) est actuellement à la recherche d'un formateur motivé pour réaliser une formation de coach sportif. En tant que formateur, vous êtes responsable du développement du cours (rédaction du syllabus) et du suivi des étudiants par e-mail. Vous travaillez depuis la maison et gérez votre propre emploi du temps. Vous serez apte à rédiger des chapitres sur les différents concepts et connaissances propre au métier de coach sportif.

  • Lesgever blind typen - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 15:45 tot 16:45 in Kontich.

Zoek naar antwoorden van BOULANGERIE VAN ACHT in sociale netwerken
Look for responds of BOULANGERIE VAN ACHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOULANGERIE VAN ACHT. Laat een reactie achter voor BOULANGERIE VAN ACHT. BOULANGERIE VAN ACHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOULANGERIE VAN ACHT. Leave a respond for BOULANGERIE VAN ACHT. BOULANGERIE VAN ACHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOULANGERIE VAN ACHT op de google maps. Adres en contacten BOULANGERIE VAN ACHT
Location of BOULANGERIE VAN ACHT on the google maps. Address and contacts of BOULANGERIE VAN ACHT

Andere gerelateerde bedrijven als come BOULANGERIE VAN ACHT BOULANGERIE VAN ACHT: FLINTERNATIONAAL TRANSPORT PEETERS BVBA | Immo Saturne | JANSEN DOE-HET-ZELF NV | Record-Henrica BVBA | A. GHEYSKENS

Other related companies as BOULANGERIE VAN ACHT: FLINTERNATIONAAL TRANSPORT PEETERS BVBA | Immo Saturne | JANSEN DOE-HET-ZELF NV | Record-Henrica BVBA | A. GHEYSKENS

BOULANGERIE VAN ACHT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOULANGERIE VAN ACHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05547515869. Het bedrijf BOULANGERIE VAN ACHT bevindt zich op het adres: GRAND'PLACE 10; 4590; OUFFET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 467,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BOULANGERIE VAN ACHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOULANGERIE VAN ACHT is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOULANGERIE VAN ACHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOULANGERIE VAN ACHT, openstaande posities, locatie van BOULANGERIE VAN ACHT op de kaart.

BOULANGERIE VAN ACHT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOULANGERIE VAN ACHT, company assigned to the tax number BE05547515869. The company BOULANGERIE VAN ACHT is located at the address: GRAND'PLACE 10; 4590; OUFFET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 467,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BOULANGERIE VAN ACHT were not found.
The main activity of BOULANGERIE VAN ACHT is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOULANGERIE VAN ACHT is not available. You also can look at reviews of BOULANGERIE VAN ACHT, open positions, location of BOULANGERIE VAN ACHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOULANGERIE VAN ACHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOULANGERIE VAN ACHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOULANGERIE VAN ACHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOULANGERIE VAN ACHT, employees, financial statistics.