FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA
Private companiesTextile Mill Products • FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA

Contactgegevens FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Ecluse De L'Ile-Monsin 58 4020 Liege - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-48-48-88 32-42-48-48-88

Fax (fax): 32-42-48-12-95 32-42-48-12-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA
Products information FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA

BTW identificatienummer (tax): BE04134948730
Ondernemingsnummer: 8853302001
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 876,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA
(Get full report from official database of BE for FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA
Addition kinds of activities for FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA

2084. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
35330101. Bits, olie en gas veld gereedschap: rock | Bits, oil and gas field tools: rock
35810101. Sloten, munteenheid | Locks, coin-operated
36120315. Signalatransformatoren, elektrisch | Signaling transformers, electric
38430213. Wax, tandheelkunde | Wax, dental
59419905. Speeltoestellen | Playground equipment
72119900. Power wasserette, familie en commercieel, nec | Power laundries, family and commercial, nec

Werken bij FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider (m/v/x) - Dienst Kinderopvang (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    - je verzorgt, begeleidt, ondersteunt en verwondert graag kinderen. En ook de vele andere taken die horen bij de zorg voor kinderen, vervul je met plezier. - je werkt goed samen met anderen. Voor je collega’s ben je een echte teamspeler. Je zet spontaan de stap naar ouders. Ook de buurt is voor jou een evidente partner. - je voelt je helemaal op je gemak tussen kindjes van 0 tot 3 jaar en/of kinderen van 3 tot 12 jaar. Je weet dat elke leeftijdsgroep z’n charmes en aangepaste noden heeft, en je weet die perfect in te vullen. - je geeft elke dag het beste van jezelf. Zodat ook de kleinste engeltjes én de wat grotere bengeltjes zich goed kunnen voelen bij jou en in de groep. - je voelt je thuis in het kinderdagverblijf of op de buitenschoolse opvang. Je ontvangt ofwel baby’s en peuters ofwel een overenthousiaste bende op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. Je kiest zelf welke leeftijdsgroep jou het beste ligt. - je bekijkt de zaken niet vanaf een afstand, maar stimuleert elk kind om nieuwe dingen te ontdekken en samen te spelen met de andere kinderen. - In de buitenschoolse opvang, trek je met plezier de gekste kostuums aan om de groep te entertainen. Voor jou hoeft het er niet altijd ‘ernstig’ aan toe te gaan… spelen, zingen, springen, dansen, ravotten,… doe je enthousiast mee! In het kinderdagverblijf zorg je voor een warm nest voor de ouders en de kinderen - je ziet waar er werk is, ook als niemand je een taak geeft en er geen kinderen aanwezig zijn. In de buitenschoolse opvang kan je dan helpen met klasondersteuning, de voorbereiding van de vakantiewerking of administratieve opdrachten. Telkens met een glimlach. Voor de buitenschoolse opvang kunnen we elke week (gespreid over 5 dagen) 30 uur en 24 minuten op je rekenen. En omdat sommige voorzieningen open zijn tot 18.45 uur, 19 uur of 20 uur, zit er geregeld wat avondwerk bij. Maar dat is geen probleem voor jou: je voelt je goed bij vroegdienst én bij avonddienst. In het kinderdagverblijf kunnen we 38u op je rekenen. 7u36 op een dag.

  • Monteur - Demonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Je monteert en demonteert onderdelen, vereist voor schadeherstelling. · Indien nodig, bouw je componenten zoals een motorblok, reminstallaties, elektrische en mechanische onderdelen en verbindingen uit. · In afwachting van het monteren, berg je alle onderdelen overzichtelijk op. · Je vraagt de benodigde onderdelen voor herstelling aan bij de magazijnier en kijkt ze na op juistheid en degelijkheid. · Je bouwt alle onderdelen terug in en maakt de wagen rijklaar. · Je zorgt ervoor dat het gereedschap in goede staat blijft en staat in voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Sanitair Installateur (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Roeselare zijn we op zoek naar een ervaren sanitair installateur. Je plaatst sanitair en verwarmingsketels e.d. in nieuwbouw en appartementen. In het takenpakket zit oa. ruwere werken als kappen, boren, schijven, leidingen leggen,... en meer afwerking zoals aansluiten van collectoren, plaatsen van lavabo's, douche's, baden en chauffages, algemeen sanitair + verwarmingsketels werken nu met 3-tal mensen per ploeg: 40 uren week

  • houtbewerker op de werf in Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meulebeke actief in de houtsector zijn wij op zoek naar : Een houtbewerker voor werf en koer Je taken zien er als volgt uit : latten en ontlatten van houten platen sorteren en verzagen van houten panelen op termijn kan je ingeschakeld worden als CNC operator (na interne opleiding)

  • Huishoudhulp regio LAARNE/KALKEN (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

  • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

  • Software developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PVS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een grondige kennis van het objectgerichte paradigma in meerdere programmeertalen. Binnen het bedrijf gebruiken we vooral JavaScript ( en supersets als TypeScript, Angular, Ionic ...) maar ook Java, C#, C, C++, Visual basic en Python komen aan bod. Kennis van NodeJS, Linux, Android en iOS strekken tot aanbeveling. Voeling met alles wat audio aangaat is uiteraard ook een pluspunt.

  • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

Zoek naar antwoorden van FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA. Laat een reactie achter voor FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA. FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA. Leave a respond for FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA. FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA op de google maps. Adres en contacten FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA
Location of FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA on the google maps. Address and contacts of FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA: Bentein A | RENOBEL | J.F. FLION | LSI Consult | Vanden Bilcke, Timothy

Other related companies as FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA: Bentein A | RENOBEL | J.F. FLION | LSI Consult | Vanden Bilcke, Timothy

FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04134948730. Het bedrijf FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA bevindt zich op het adres: Ecluse De L'Ile-Monsin 58 4020 Liege - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 876,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA, openstaande posities, locatie van FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA op de kaart.

FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA is a company, that was registered 2007 in Mons region, Belgium. Full name of company is FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA, company assigned to the tax number BE04134948730. The company FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA is located at the address: Ecluse De L'Ile-Monsin 58 4020 Liege - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 876,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA were not found.
The main activity of FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA is not available. You also can look at reviews of FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA, open positions, location of FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTECHNIQUE ET PROTECTION DES BOIS SA, employees, financial statistics.