BOULANG.-PATIS. ORIENTALE

Contactgegevens BOULANG.-PATIS. ORIENTALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOULANG.-PATIS. ORIENTALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOULANG.-PATIS. ORIENTALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MALIBRANSTRAAT 42; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26465978 (+32-26465978) 26465978 (+32-26465978)

Fax (fax): +32 (53) 567-91-43 +32 (53) 567-91-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOULANG.-PATIS. ORIENTALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOULANG.-PATIS. ORIENTALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOULANG.-PATIS. ORIENTALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOULANG.-PATIS. ORIENTALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOULANG.-PATIS. ORIENTALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOULANG.-PATIS. ORIENTALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOULANG.-PATIS. ORIENTALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOULANG.-PATIS. ORIENTALE
Products information BOULANG.-PATIS. ORIENTALE

BTW identificatienummer (tax): BE06018005371
Ondernemingsnummer: 2729522705
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 872,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in BOULANG.-PATIS. ORIENTALE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOULANG.-PATIS. ORIENTALE
(Get full report from official database of BE for BOULANG.-PATIS. ORIENTALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOULANG.-PATIS. ORIENTALE
Addition kinds of activities for BOULANG.-PATIS. ORIENTALE

01759903. Kersenboomgaard | Cherry orchard
17990205. waterdichting | Dampproofing
20460205. Margarine olie, maïs | Margarine oil, corn
36259909. Industriële bedieningen: drukknop, keuzeschakelaars, piloot | Industrial controls: push button, selector switches, pilot
38279901. Aiming circles (brandbeheersapparatuur) | Aiming circles (fire control equipment)
38510102. Frames en onderdelen, bril en bril | Frames and parts, eyeglass and spectacle
50130202. Garage service apparatuur | Garage service equipment
51620101. Kunststofharsen | Plastics resins

Werken bij BOULANG.-PATIS. ORIENTALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOULANG.-PATIS. ORIENTALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOULANG.-PATIS. ORIENTALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOULANG.-PATIS. ORIENTALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • Logistiek Medewerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klaten in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker die het volledige warehouse mee zou kunnen beheren en organiseren, alsook alle gekoppelde transacties in ons ERP systeem. De persoon zou rapporteren aan de supply chain manager, die de verantwoordelijkheid heeft over zowel warehouse, logistieke transacties, alsook de aankoop van grondstoffen en verpakkingen.

  • Verpleegkundige(n) mobiele equipe (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel kijken we uit naar verpleegkundigen voor de mobiele equipe.

  • Restaurateur monumenten (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ranst zijn wij op zoek naar een RESTAURATEUR MONUMENTEN (M/V). 

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Merchandiser (ROUBAIX)

    Regio: ROUBAIX

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

  • Regiomanager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

  • DOCENT DUITS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in dag- en avondonderwijs Duits te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding. Deeltijds : overdag,'s avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Lesgever/lesgeefster algemene vorming leertijd – werfingsreserve (stelsel leren en werken) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren (15 - 25 jarigen) die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van deeltijds leren. Dit op woensdag, donderdag of vrijdag. + Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van BOULANG.-PATIS. ORIENTALE in sociale netwerken
Look for responds of BOULANG.-PATIS. ORIENTALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOULANG.-PATIS. ORIENTALE. Laat een reactie achter voor BOULANG.-PATIS. ORIENTALE. BOULANG.-PATIS. ORIENTALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOULANG.-PATIS. ORIENTALE. Leave a respond for BOULANG.-PATIS. ORIENTALE. BOULANG.-PATIS. ORIENTALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOULANG.-PATIS. ORIENTALE op de google maps. Adres en contacten BOULANG.-PATIS. ORIENTALE
Location of BOULANG.-PATIS. ORIENTALE on the google maps. Address and contacts of BOULANG.-PATIS. ORIENTALE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOULANG.-PATIS. ORIENTALE BOULANG.-PATIS. ORIENTALE: BACOB | Modana SA | Julo Car Center BVBA | MARCEL BOUSARD | LA POSTE

Other related companies as BOULANG.-PATIS. ORIENTALE: BACOB | Modana SA | Julo Car Center BVBA | MARCEL BOUSARD | LA POSTE

BOULANG.-PATIS. ORIENTALE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOULANG.-PATIS. ORIENTALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06018005371. Het bedrijf BOULANG.-PATIS. ORIENTALE bevindt zich op het adres: MALIBRANSTRAAT 42; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 872,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BOULANG.-PATIS. ORIENTALE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOULANG.-PATIS. ORIENTALE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOULANG.-PATIS. ORIENTALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOULANG.-PATIS. ORIENTALE, openstaande posities, locatie van BOULANG.-PATIS. ORIENTALE op de kaart.

BOULANG.-PATIS. ORIENTALE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOULANG.-PATIS. ORIENTALE, company assigned to the tax number BE06018005371. The company BOULANG.-PATIS. ORIENTALE is located at the address: MALIBRANSTRAAT 42; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 872,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BOULANG.-PATIS. ORIENTALE were not found.
The main activity of BOULANG.-PATIS. ORIENTALE is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOULANG.-PATIS. ORIENTALE is not available. You also can look at reviews of BOULANG.-PATIS. ORIENTALE, open positions, location of BOULANG.-PATIS. ORIENTALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOULANG.-PATIS. ORIENTALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOULANG.-PATIS. ORIENTALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOULANG.-PATIS. ORIENTALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOULANG.-PATIS. ORIENTALE, employees, financial statistics.