FLSMEAD BELGIUM BVBA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • FLSMEAD BELGIUM BVBA
Private companiesMotor Freight Transportation • FLSMEAD BELGIUM BVBA

Contactgegevens FLSMEAD BELGIUM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSMEAD BELGIUM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSMEAD BELGIUM BVBA

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Pijpersveldstr. 12 3500 Hasselt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-85-86-90 32-11-85-86-90

Fax (fax): 32-11-85-86-99 32-11-85-86-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSMEAD BELGIUM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSMEAD BELGIUM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSMEAD BELGIUM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSMEAD BELGIUM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSMEAD BELGIUM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSMEAD BELGIUM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSMEAD BELGIUM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSMEAD BELGIUM BVBA
Products information FLSMEAD BELGIUM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04065460205
Ondernemingsnummer: 6405273437
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLSMEAD BELGIUM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSMEAD BELGIUM BVBA
(Get full report from official database of BE for FLSMEAD BELGIUM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSMEAD BELGIUM BVBA
Addition kinds of activities for FLSMEAD BELGIUM BVBA

326903. China decoreren | China decorating
804902. Fysiotherapeut | Physical therapist
27549905. Modeplaten: gravure printing | Fashion plates: gravure printing
32910600. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
35320404. Feeders, erts en aggregaat | Feeders, ore and aggregate
35799900. Kantoormachines, nec, nec | Office machines, nec, nec

Werken bij FLSMEAD BELGIUM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSMEAD BELGIUM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSMEAD BELGIUM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSMEAD BELGIUM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

  • Medewerker Atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud van het verhuurvloot (opschuren, verven,). - In orde zetten van het materiaal - Machines en materialen testen op hun goede werking - Zorgen voor een propere en ordentelijke werkplaats - Vrachtwagens laden en lossen

  • Machine Operator | Temse | 3 ploegen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Temse dat onderdelen produceert voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar ervaren productiemedewerkers en operatoren die op zoek zijn naar een langetermijnjob. Samen met je team werk je aan een product en zorg je ervoor dat het product voldoet aan elke vooropgestelde kwaliteitsnorm.Onze ideale kandidaat is een flexibele teamplayer die graag oplossingen bedenkt en goed georganiseerd is.

  • Operatoren M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Olen  zijn we op zoek naar ervaren operatoren Heb je een eerste ervaring in de productie, heb je reeds gewerkt met Pc of  PLC is dit een grote meerwaarde. Je werkt met eenvoudig te bedienen machines Je bent gemotiveerd leergierig Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in vaandel.

  • Logistiek bediende (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

  • Customer service inbound (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bebrijf gelegen te Machelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de klantendienst. Als klantendienstmedewerker is het eerst en vooral belangrijk om klanten bij elke inkomende vraag en oproep vriendelijk, professioneel en via meerdere kanalen te woord te staan. Je bent iemand die met plezier ten dienste van klanten staat, zin heeft om TNT écht te leren kennen en een uitmuntende service kan bieden. Opstarten in deze functie gaat uiteraard gepaard met de nodige opleiding.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Student zaterdagwerk - Bloemenzaak (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe bloemenzaak in Zedelgem zijn we op zoek naar een student die de zaterdag een centje zou bijverdienen. Je werkt op de zaterdag in onveven weken Uurrooster: 10-12 & 14-16u. Snelle opstart voorzien.

  • Jobstudent zorgkundige Terlinden (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: RUSTHUIS TER LINDEN

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Internal Sales (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Kinderverzorgster/verzorger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Jannekemaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van FLSMEAD BELGIUM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLSMEAD BELGIUM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSMEAD BELGIUM BVBA. Laat een reactie achter voor FLSMEAD BELGIUM BVBA. FLSMEAD BELGIUM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSMEAD BELGIUM BVBA. Leave a respond for FLSMEAD BELGIUM BVBA. FLSMEAD BELGIUM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSMEAD BELGIUM BVBA op de google maps. Adres en contacten FLSMEAD BELGIUM BVBA
Location of FLSMEAD BELGIUM BVBA on the google maps. Address and contacts of FLSMEAD BELGIUM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSMEAD BELGIUM BVBA FLSMEAD BELGIUM BVBA: FISCALUX 2000 | COIFFURE DOMINIQUE | Balcaen J | GARAGE KONINGS L. | CARROSSERIE CLAEYS

Other related companies as FLSMEAD BELGIUM BVBA: FISCALUX 2000 | COIFFURE DOMINIQUE | Balcaen J | GARAGE KONINGS L. | CARROSSERIE CLAEYS

FLSMEAD BELGIUM BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSMEAD BELGIUM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04065460205. Het bedrijf FLSMEAD BELGIUM BVBA bevindt zich op het adres: Pijpersveldstr. 12 3500 Hasselt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLSMEAD BELGIUM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSMEAD BELGIUM BVBA is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSMEAD BELGIUM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSMEAD BELGIUM BVBA, openstaande posities, locatie van FLSMEAD BELGIUM BVBA op de kaart.

FLSMEAD BELGIUM BVBA is a company, that was registered 2017 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is FLSMEAD BELGIUM BVBA, company assigned to the tax number BE04065460205. The company FLSMEAD BELGIUM BVBA is located at the address: Pijpersveldstr. 12 3500 Hasselt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLSMEAD BELGIUM BVBA were not found.
The main activity of FLSMEAD BELGIUM BVBA is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSMEAD BELGIUM BVBA is not available. You also can look at reviews of FLSMEAD BELGIUM BVBA, open positions, location of FLSMEAD BELGIUM BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSMEAD BELGIUM BVBA, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSMEAD BELGIUM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSMEAD BELGIUM BVBA, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSMEAD BELGIUM BVBA, employees, financial statistics.