BAUDOUIN BRICHET

Contactgegevens BAUDOUIN BRICHET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAUDOUIN BRICHET: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAUDOUIN BRICHET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LةON-DEMARS 23; 5575; GEDINNE, België

Telefoon (phone): 61589902 (+32-61589902) 61589902 (+32-61589902)

Fax (fax): +32 (51) 602-71-94 +32 (51) 602-71-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAUDOUIN BRICHET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAUDOUIN BRICHET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAUDOUIN BRICHET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAUDOUIN BRICHET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAUDOUIN BRICHET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAUDOUIN BRICHET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAUDOUIN BRICHET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAUDOUIN BRICHET
Products information BAUDOUIN BRICHET

BTW identificatienummer (tax): BE01744873046
Ondernemingsnummer: 7502532958
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 452,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in BAUDOUIN BRICHET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAUDOUIN BRICHET
(Get full report from official database of BE for BAUDOUIN BRICHET)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAUDOUIN BRICHET
Addition kinds of activities for BAUDOUIN BRICHET

422299. Koelopslag en opslag, nec | Refrigerated warehousing and storage, nec
01330000. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
20130106. Roast beef, uit gekocht vlees | Roast beef, from purchased meat
28359910. Zwangerschapstest kits | Pregnancy test kits
80110302. Gezondheids onderhoudsorganisatie | Health maintenance organization

Werken bij BAUDOUIN BRICHET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAUDOUIN BRICHET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAUDOUIN BRICHET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAUDOUIN BRICHET. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij (38u/week) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Heist-Goor, zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor de beenhouwerij. Uw taken: - Als verkoopmedewerker werkt u full time (38u/week) in één van de verkooppunten. - U staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. - Het bedienen en adviseren van de klanten is uw voornaamste verantwoordelijkheid. - Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job. - Ook het bereiden of voorverpakken van producten kan tot uw taken behoren.

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een gedegen interne opleiding bedient u een volledige profileerlijn. Het bekomen van een koudvervormd staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant is uw hoofddoel. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,… zijn essentieel in deze functie.

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • Kaaibediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

  • Afspraakplanner m/v (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een toffe job? Of ben je een schoolverlater en op zoek naar een eerste uitdaging? Heb jij een luisterend oor, een vlotte babbel en beschik je over voldoende overtuigingskracht? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze klant te Adegem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde en flexibele telefonisten/ callagents (m/v). Jouw takenpakket bestaat uit: telefonisch contact met potentiële klanten afspraken vastleggen en inplannen in de agenda van de adviseurs/vertegenwoordigers die op de baan gaan 95% van je tijd zal je uitbellen (outbound) en mensen overtuigen om een gratis afspraak in te plannen op het moment van hun keuze

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • Jobstudent vulploeg supermarkt (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers, om enkele dagen door de week na school te werken (van 17u00 tot 20u00). Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • GLASZETTERS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: MARIVER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

  • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES FYSICA REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht FYSICA, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • IT-Planet - Product Owner met Java achtergrond (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving De opdracht als Product Owner is het verzamelen, managen en vertalen van de verwachtingen van elke stakeholder. Je neemt het beleid van het stakeholder management op je, en onderhoudt contacten met alle departementen. Vanuit een Agile mindset handel je als facilitator en durf je beslissingen te nemen: je maakt planning op voor alle betrokken partijen, met duidelijke doelstellingen, mogelijkheden en deadlines. Daarnaast behoud je het overzicht en hou je rekening met de verwachtingen en prioriteiten.  Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf, met toffe collega's, die net als jij gepassioneerd zijn en graag bijleert. Geen enkele week zal dezelfde zijn, waarbij je dagelijks gestimuleerd zal worden.    Profiel Je bent zeer technisch aangelegd met achtergrond in Java (full stack). Je hebt voeling met UX/UI. Je kent de uitdagingen in stakeholder management, en bent in staat een goede relatie op te bouwen en duidelijk te communiceren. Je hebt een Agile mindset, en ervaring in Scrum of andere Agile/lean methodologie. Je kan moeilijke problemen vertalen in mensentaal. Je voelt je goed in een adviserende rol, als goede en open communicator. Je bent gepassioneerd door analytisch denken en denkt graag out-of-the-box. Je bent bereid om sporadisch naar Nederland of Denemarken te reizen.   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.   Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.     Interesse? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van BAUDOUIN BRICHET in sociale netwerken
Look for responds of BAUDOUIN BRICHET in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAUDOUIN BRICHET. Laat een reactie achter voor BAUDOUIN BRICHET. BAUDOUIN BRICHET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAUDOUIN BRICHET. Leave a respond for BAUDOUIN BRICHET. BAUDOUIN BRICHET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAUDOUIN BRICHET op de google maps. Adres en contacten BAUDOUIN BRICHET
Location of BAUDOUIN BRICHET on the google maps. Address and contacts of BAUDOUIN BRICHET

Andere gerelateerde bedrijven als come BAUDOUIN BRICHET BAUDOUIN BRICHET: BOUCHERIE VAL L?AINE | AD DELHAIZE | EDDY DE VADDER | Guillaume Pascale | Geert Dirickx

Other related companies as BAUDOUIN BRICHET: BOUCHERIE VAL L?AINE | AD DELHAIZE | EDDY DE VADDER | Guillaume Pascale | Geert Dirickx

BAUDOUIN BRICHET is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAUDOUIN BRICHET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01744873046. Het bedrijf BAUDOUIN BRICHET bevindt zich op het adres: RUE LةON-DEMARS 23; 5575; GEDINNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 452,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BAUDOUIN BRICHET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAUDOUIN BRICHET is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAUDOUIN BRICHET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAUDOUIN BRICHET, openstaande posities, locatie van BAUDOUIN BRICHET op de kaart.

BAUDOUIN BRICHET is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAUDOUIN BRICHET, company assigned to the tax number BE01744873046. The company BAUDOUIN BRICHET is located at the address: RUE LةON-DEMARS 23; 5575; GEDINNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 452,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BAUDOUIN BRICHET were not found.
The main activity of BAUDOUIN BRICHET is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BAUDOUIN BRICHET is not available. You also can look at reviews of BAUDOUIN BRICHET, open positions, location of BAUDOUIN BRICHET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAUDOUIN BRICHET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAUDOUIN BRICHET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAUDOUIN BRICHET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAUDOUIN BRICHET, employees, financial statistics.