BAKKERIJ VOORTS

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • BAKKERIJ VOORTS

Contactgegevens BAKKERIJ VOORTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ VOORTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ VOORTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 98; 2340; VLIMMEREN, België

Telefoon (phone): 33120752 (+32-33120752) 33120752 (+32-33120752)

Fax (fax): +32 (57) 758-17-11 +32 (57) 758-17-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ VOORTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ VOORTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ VOORTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ VOORTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ VOORTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ VOORTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ VOORTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ VOORTS
Products information BAKKERIJ VOORTS

BTW identificatienummer (tax): BE08381713867
Ondernemingsnummer: 8167205810
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 255,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

broodautomaat .

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ VOORTS
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ VOORTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ VOORTS
Addition kinds of activities for BAKKERIJ VOORTS

2892. explosieven | Explosives
5561. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers
013300. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
07220106. Tarwe, machine oogstdiensten | Wheat, machine harvesting services
22410203. Rubber draad en garens, stof bedekt | Rubber thread and yarns, fabric covered
51929901. Boeken | Books
73610202. Maid register | Maid registry
94319903. Kindergezondheidsprogramma administratie, overheid | Child health program administration, government

Werken bij BAKKERIJ VOORTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ VOORTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ VOORTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ VOORTS. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAKKERS te Kapelle-op-den-Bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf te Kapelle-op-den-Bos zijn wij op zoek naar inpakkers in de dagdienst (07.30-16.30 uur)

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de ontvangst en opslag van goederen in de opslagplaats. Verder zorg je ervoor dat de goederen klaar staan voor distributie alsook voor de orde/netheid en algemeen onderhoud van het magazijn.

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • Tekenaar industrie gebouwen (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bouwbedrijf regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar. U zal aan de hand van een 3d programma (bocad) plannen opmaken.

  • Huishoudhulp te regio Herzele/Sint-Lievens-Houtem/Oosterzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulp (M/V) Beernem-Oedelem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Beernem en Oedelem

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • Analist (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gespecialiseerd HR-bedrijf zijn we op zoek naar een analist, waarbij je analyses uitwerkt op basis van functionele behoeften en opdrachten vanuit het sociaal secretariaat. Vanuit de functionele analyses maak je vertalingen naar de technische analyses voor de programmeurs.In het begin volg je analysemeetings mee en na verloop van tijd zal je deze ook zelf sturen. Je denkt mee bij optimaliseren van de bestaande software, vanuit de optiek van efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast help je bij het programmeren in lijn van de opgemaakte analyses. Het testen en valideren van de ontwikkelde programmatuur zijn ook aspecten die tot jouw job behoren. Alles documenteer je in handleidingen voor de toegewezen projecten. Tot jouw takenpakket behoort ook support geven bij de implementatie van projecten, waar nodig, en het ondersteunen van de helpdeskmedewerkers.

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ VOORTS in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ VOORTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ VOORTS. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ VOORTS. BAKKERIJ VOORTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ VOORTS. Leave a respond for BAKKERIJ VOORTS. BAKKERIJ VOORTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ VOORTS op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ VOORTS
Location of BAKKERIJ VOORTS on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ VOORTS

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ VOORTS BAKKERIJ VOORTS: Kapelleke('t) | BAKKERIJ STEF | Green House BVBA | MAISON NOUVELLE VAGUE | JORI

Other related companies as BAKKERIJ VOORTS: Kapelleke('t) | BAKKERIJ STEF | Green House BVBA | MAISON NOUVELLE VAGUE | JORI

BAKKERIJ VOORTS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ VOORTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08381713867. Het bedrijf BAKKERIJ VOORTS bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 98; 2340; VLIMMEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 255,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Lijst met producten zijn broodautomaat ..
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ VOORTS is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ VOORTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ VOORTS, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ VOORTS op de kaart.

BAKKERIJ VOORTS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ VOORTS, company assigned to the tax number BE08381713867. The company BAKKERIJ VOORTS is located at the address: KERKSTRAAT 98; 2340; VLIMMEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 255,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. List of products are broodautomaat ..
The main activity of BAKKERIJ VOORTS is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ VOORTS is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ VOORTS, open positions, location of BAKKERIJ VOORTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ VOORTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ VOORTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ VOORTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ VOORTS, employees, financial statistics.