BAKKERIJ DEKEERSMAECKER

Contactgegevens BAKKERIJ DEKEERSMAECKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ DEKEERSMAECKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ DEKEERSMAECKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EGIED DE JONGHESTRAAT 2; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 38896588 (+32-38896588) 38896588 (+32-38896588)

Fax (fax): +32 (61) 726-36-32 +32 (61) 726-36-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ DEKEERSMAECKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ DEKEERSMAECKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ DEKEERSMAECKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ DEKEERSMAECKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ DEKEERSMAECKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ DEKEERSMAECKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ DEKEERSMAECKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ DEKEERSMAECKER
Products information BAKKERIJ DEKEERSMAECKER

BTW identificatienummer (tax): BE04159667968
Ondernemingsnummer: 4459320068
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 350,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in BAKKERIJ DEKEERSMAECKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ DEKEERSMAECKER
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ DEKEERSMAECKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ DEKEERSMAECKER
Addition kinds of activities for BAKKERIJ DEKEERSMAECKER

356701. Elektrische ovens, ovens, en verwarmingstoestellen, exc.inductie | Electrical furnaces, ovens, & heating devices, exc.induction
504302. Camera's en fotografische apparatuur | Cameras and photographic equipment
24990812. Gereedschapshandgrepen, hout | Tool handles, wood
28920205. Dynamiet | Dynamite
35440103. Sterfveren | Die springs
35490300. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
38250103. Batterij testers, elektrisch | Battery testers, electrical
50780201. Drank koelers | Beverage coolers
82990102. Keramische school | Ceramic school

Werken bij BAKKERIJ DEKEERSMAECKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ DEKEERSMAECKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ DEKEERSMAECKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ DEKEERSMAECKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Heftruck Impermo 2-ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij  onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 uren per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk centrum.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die meerdere malen in de week het huishouden onder handen neemt.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het reguliere én detaillistische poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een uiterst verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, hun woning is gelegen centraal Kortrijk , dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten winkelmedewerker te Roeselare - woensdag of tijdens weekends/vakanties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een warenhuis in Roeselare zijn we op zoek naar studenten die graag een centje bijverdienen op woensdagen, of tijdens het weekend/schoolvakanties. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, krijg je andere taken. Deze taken kunnen als volgt zijn: - De kassa bij het begin van de werkdag controleren - De kassa-inhoud bij sluiting tellen - De klant verwelkomen - De verkoop van artikels registreren (lezen van barcodes, prijzen invoeren, ...) - Betalingen ontvangen - Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen - Klanten helpen en bedienen

  • Studenten productiemedewerker M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Halle zoeken wij studenten M/V voor in de productie.

  • Medewerker Charcuterie/ beenhouwerij student (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag werken in een supermarkt op de afdeling charcuterie/ beenhouwerij? Ben je beschikbaar in het weekend en/of doorheen de week? Ben je 18 jaar of ouder? Kan je op deze 3 vragen JA antwoorden dan is deze vacature de moeite waard om verder te lezen! Je dag ziet er als volgt uit: aan het begin van je dienst zorg je voor het aanvullen van de verstoog. Gedurende de dag help je klanten verder met hun bestelling, zal je vlees versnijden en inpakken en zorg je voor het orde en netheid op je werkpost. Je uren liggen tussen 7 en 19u45. Vroeg opstaan mag dus geen probleem zijn. Je krijgt een volledige opleiding op de werkvloer. Geen ervaring nodig! WEL de juiste inzet, klantvriendelijkheid en durf om de vleesmachine te gebruiken!!!

  • Ervaren monteur (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een producent van zonneweringen gelegen te Gullegem. Men zoekt een monteur die naast montage ook elektrische bedrading kan trekken in zonneluifels. Taken: - montage van zonneluifels met handgereedschap - trekken van elektrische leidingen in zonneluifels en deze aansluiten op LED verlichting, spotjes,... Profiel: - u hebt een basiskennis van elektriciteit en vooral elektrische bedrading trekken - u bent handig en kan werken met handgereedschap Aanbod: - dagwerk vanaf 7 uur s morgens - interimopdracht tot aan de verlofperiode (rond 21 juli) om daarna verder te werken vanaf 15 augustus - goede verdienste aangevuld met maaltijdcheques Interesse? Contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Menen op het nummer 056/51.92.72

  • Storingstechnieker vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Absolute@work

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een storingstechnieker Je bent in staat elektrische storingen op te lossen van allerlei productiemachines. Je hebt een kennis om PLC uit te lezen en fouten op te sporen. Daarnaast heb je basis mechanische kennis.

  • Lasrobot operator 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een Lasrobot operator 2 ploegen (m/v) Taken: Inleggen buizen en vastmaken. Programma kiezen. Visuele controle op las spatten en deze eventueel verwijderen.

  • Docent Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

  • Computer Recruitment Services - IBM Integration Bus IIB WebSphere Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company My client, a large international bank, is seeking a subject matter expert in IBM Integration Bus IIB, (previously WebSphere Message Broker). You would join the Middleware Team in the Communication and Integration Services (CIS) department. The team is responsible for leveraging IBM Integration Bus to enable communication between back-end applications and external partners. Tasks 1. Supporting project implementation Analysing business requirements and designing IIB based solutions; Impact assessment on existing setup and development delivery; Validation, testing and support to launches. 2. Provide IIB expertise Emphasize best practices and guidelines to optimize IIB usage at the bank; Provide coaching to CIS team members to speed up their learning curve; Improve product delivery, moving towards CICD (Continuous Integration, Delivery, and Deployment); Improving the efficiency of the service operations (both on IT and operational aspects). 3. Support the existing IIB infrastructure in Test and Production environments Take care of the IIB release management and patching; Support IIB assets under CIS group responsibility; Participate to the 3rd level support service provided to Production (some watch duty). Essential Skills 5-10 years of experience in IBM Integration Bus at a large company; Your expertise allows you to master the internal of those products, implement efficient solutions for business services, and guide IBM customers towards a successful implementation for IIB based services. You will have your personal IIB peer network. You have expertise with CICD and can help our team in implementing the required solutions. You are a team player, ready to coach / raise expertise of team members located across the bank. You are ready to work full time from the bank's Brussels office. Language: English You must be an EU citizen to apply for this role. Details Location: Brussels Belgium Start Date: Immediate Duration: 6 months renewable Salary: 625 Euro/day negotiable Ref: PB16

  • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ DEKEERSMAECKER in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ DEKEERSMAECKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ DEKEERSMAECKER. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ DEKEERSMAECKER. BAKKERIJ DEKEERSMAECKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ DEKEERSMAECKER. Leave a respond for BAKKERIJ DEKEERSMAECKER. BAKKERIJ DEKEERSMAECKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ DEKEERSMAECKER op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ DEKEERSMAECKER
Location of BAKKERIJ DEKEERSMAECKER on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ DEKEERSMAECKER

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ DEKEERSMAECKER BAKKERIJ DEKEERSMAECKER: VLEESWAREN ROCONA | GARAGE VAN SAET | PALA IMPORT EXPORT | BERNARD VANDAELE | SWARGA HEALING PRODUCTS

Other related companies as BAKKERIJ DEKEERSMAECKER: VLEESWAREN ROCONA | GARAGE VAN SAET | PALA IMPORT EXPORT | BERNARD VANDAELE | SWARGA HEALING PRODUCTS

BAKKERIJ DEKEERSMAECKER is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ DEKEERSMAECKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04159667968. Het bedrijf BAKKERIJ DEKEERSMAECKER bevindt zich op het adres: EGIED DE JONGHESTRAAT 2; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 350,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BAKKERIJ DEKEERSMAECKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ DEKEERSMAECKER is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ DEKEERSMAECKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ DEKEERSMAECKER, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ DEKEERSMAECKER op de kaart.

BAKKERIJ DEKEERSMAECKER is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ DEKEERSMAECKER, company assigned to the tax number BE04159667968. The company BAKKERIJ DEKEERSMAECKER is located at the address: EGIED DE JONGHESTRAAT 2; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 350,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BAKKERIJ DEKEERSMAECKER were not found.
The main activity of BAKKERIJ DEKEERSMAECKER is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ DEKEERSMAECKER is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ DEKEERSMAECKER, open positions, location of BAKKERIJ DEKEERSMAECKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ DEKEERSMAECKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ DEKEERSMAECKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ DEKEERSMAECKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ DEKEERSMAECKER, employees, financial statistics.