BAKKERIJ DE TASSE

Contactgegevens BAKKERIJ DE TASSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ DE TASSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ DE TASSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ARDOOISESTEENWEG 464; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51204930 (+32-51204930) 51204930 (+32-51204930)

Fax (fax): +32 (86) 980-25-62 +32 (86) 980-25-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ DE TASSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ DE TASSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ DE TASSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ DE TASSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ DE TASSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ DE TASSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ DE TASSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ DE TASSE
Products information BAKKERIJ DE TASSE

BTW identificatienummer (tax): BE06596710205
Ondernemingsnummer: 1061523437
Hoofdstad (capital): 257,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 577,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BAKKERIJ DE TASSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ DE TASSE
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ DE TASSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ DE TASSE
Addition kinds of activities for BAKKERIJ DE TASSE

514910. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
34499902. Gordijnmuren voor gebouwen, staal | Curtain walls for buildings, steel
44990303. Bootverhuur, commercieel | Boat rental, commercial
50870104. Elektrolyse apparatuur en benodigdheden | Electrolysis equipment and supplies
79990300. Binnenhofclubs | Indoor court clubs
87119903. Raadgevend ingenieur | Consulting engineer

Werken bij BAKKERIJ DE TASSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ DE TASSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ DE TASSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ DE TASSE. Looking for open vacancies in other companies

  • PLOEGCHEF NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de nieuwe medewerkers op. Je evalueert en ondersteunt hen in hun nieuwe job. Je stelt de personeelsbezetting samen. Samen met de kwaliteitsdienst zorg je voor een kwalitatieve beoordeling. Je controleert de documenten of ze correct ingevuld zijn. Je verleent bijstand op de afdeling op technisch vlak.

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • Online marketing and analytics specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als online marketing en analytics specialist maak je deel uit van het digital team en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de online strategie. Je taken omvatten o.a. : Implementatie in samenwerking met IT en externe partners van online platformen Coördinatie en optimalisatie van e-mail templates, webpagina’s, funnels en functionaliteiten in samenwerking met je interne klanten Ondersteuning en training van de teams in online platformen. SEO audits en optimalisatie van de website Usability testing, A/B testing van e-mails en webpagina’s Google Analytics rapporten maken, interpreteren en optimalisaties doorvoeren op basis van de resultaten Conversie-optimalisatie & creatie van landingspagina’s binnen het CMS Contacten met diverse partners van online oplossingen Op de hoogte blijven van de nieuwe trends in online media en toepassen waar nuttig

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Tremelo, Begijnendijk, en Aarschot

  • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: JOBS IN MIND

    Type: Vaste Job

    Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • iOS Developer - tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar meerdere Senior Developers iOS en Android voor onze klant in Antwerpen. Omschrijving Ervaring met het bouwen van een mobile banking app is een voordeel. Je moet een echt native developer zijn die de nodige ervaring heeft in complexere omgevingen. vb Security (Vasco of Gemalto) Je komt in het grote team. Bij de klantwerken ze vandaag via de SAFE methodologie voor ontwikkeling.

  • Econocom - Database Administrator (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Database Administrator for an opportunity in Brussels. You will have the chance to evolve in technical environment including: HP Unix, Linux, Windows, VMware,Tomcat, Oracle DB & MS SQL Server.   For the management of the databases of the different systems, we are looking for a DBA whose area of responsibility will be to put the databases continuously, safely and efficiently at the disposal of the users. The consistency of the data between the different databases must therefore be guaranteed.   The majority of the databases are of the Oracle type, the others are of the MS SQL Server type. We are looking for a database specialist with varied interests, able to dive into a technology according to the needs. An interest in server management and Storage is an added value.     Main tasks Service requests & ticketting: You provide second and third line support for database technical service requests & tickets You are in charge of coordinating problem solving, between the various ICT disciplines, and 3rd line support for external suppliers You are responsible for knowledge management through the development of standard procedures for the 1st line Proactif database monitoring: You monitor database performance via standard tools Database backup, recovery & cloning: You are responsible for setup, monitoring & maintenance Change requests: Your mission is to propose and defend realistic improvement initiatives   Required competences You have a bachelor's degree in computer science or equivalent by experience You have at least 3 years of experience as an Oracle Database Administrator You have in-depth knowledge of Hardware, software and related tools for Oracle databases You have in-depth knowledge of Unix & Linux Essentials, Oracle DBA Administration, Dataprotector 9 Knowledge of Oracle Failsafe, Oracle DataGuard, Oracle 12c, Oracle Streams, MS SQL Server in AlwaysOn groups You work solution-oriented and task-oriented You are able to organize your work autonomously In agreement with your colleagues, you are able to develop and defend a vision in order to make the right Hardware and software choices You make decisions for the skills that are assigned to you and are able to estimate when the line of authority should be involved. You are fluent in Dutch, French and English

  • Hulp voor broodjes- en saladebar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BITE AND RIDE

    Type: Flexijob

    Wij vernieuwden onze shop van ons TOTAL-benzinestation. We zijn gestart met een gezellige eethoek voor slaatjes en broodjes onder de naam Bite and Ride. We zoeken mensen die via een flexijob een paar uur in de week willen meehelpen in de broodjeszaak. Liefst op een maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag telkens van 9:00 tot 14:00.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ DE TASSE in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ DE TASSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ DE TASSE. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ DE TASSE. BAKKERIJ DE TASSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ DE TASSE. Leave a respond for BAKKERIJ DE TASSE. BAKKERIJ DE TASSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ DE TASSE op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ DE TASSE
Location of BAKKERIJ DE TASSE on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ DE TASSE

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ DE TASSE BAKKERIJ DE TASSE: PUBLICITE NEON BVBA | PENSION GRANDE COLLINE | BALCI FIKRI | GARAGE FREE PUMP | CARREAULIS

Other related companies as BAKKERIJ DE TASSE: PUBLICITE NEON BVBA | PENSION GRANDE COLLINE | BALCI FIKRI | GARAGE FREE PUMP | CARREAULIS

BAKKERIJ DE TASSE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ DE TASSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06596710205. Het bedrijf BAKKERIJ DE TASSE bevindt zich op het adres: ARDOOISESTEENWEG 464; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 257,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 577,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BAKKERIJ DE TASSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ DE TASSE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ DE TASSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ DE TASSE, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ DE TASSE op de kaart.

BAKKERIJ DE TASSE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ DE TASSE, company assigned to the tax number BE06596710205. The company BAKKERIJ DE TASSE is located at the address: ARDOOISESTEENWEG 464; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 257,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 577,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BAKKERIJ DE TASSE were not found.
The main activity of BAKKERIJ DE TASSE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ DE TASSE is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ DE TASSE, open positions, location of BAKKERIJ DE TASSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ DE TASSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ DE TASSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ DE TASSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ DE TASSE, employees, financial statistics.