AUX BLةS D'OR

Contactgegevens AUX BLةS D'OR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUX BLةS D'OR: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUX BLةS D'OR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PONT-ہ-LA-FAULX 2; 7600; PERUWELZ, België

Telefoon (phone): 69774829 (+32-69774829) 69774829 (+32-69774829)

Fax (fax): +32 (65) 424-87-51 +32 (65) 424-87-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUX BLةS D'OR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUX BLةS D'OR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUX BLةS D'OR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUX BLةS D'OR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUX BLةS D'OR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUX BLةS D'OR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUX BLةS D'OR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUX BLةS D'OR
Products information AUX BLةS D'OR

BTW identificatienummer (tax): BE07226501464
Ondernemingsnummer: 8912628173
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 798,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in AUX BLةS D'OR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUX BLةS D'OR
(Get full report from official database of BE for AUX BLةS D'OR)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUX BLةS D'OR
Addition kinds of activities for AUX BLةS D'OR

737102. Computer software schrijven diensten | Computer software writing services
14749904. Soda-as (natuurlijke) mijnbouw | Soda ash (natural) mining
20759905. Sojaboonpoeder | Soybean powder
31110605. Vellum leer | Vellum leather
34960101. Cilinderdraad doek | Cylinder wire cloth
45139901. Brieflevering, privé-lucht | Letter delivery, private air
73380202. Openbare stenografen | Public stenographers
76991500. Reparatie van fotografische en optische goederen apparatuur | Photographic and optical goods equipment repair services

Werken bij AUX BLةS D'OR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUX BLةS D'OR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUX BLةS D'OR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUX BLةS D'OR. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • GL Accountant - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een GL Accountant (m/v) voor een internationaal bedrijf in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als GL Accountant zijn: * Je verzorgt de algemene boekhouding; * Je houdt de analytische boekhouding bij; * Je ondersteunt het team bij vragen over de algemene boekhouding; * Je verzorgt Btw-, intrastat- en intracommunautaire aangiftes; * Je voert de maandelijkse rapportering uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • TECHNISCH OPERATOR METAALSECTOR - 2 PLOEGEN (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als TECHNISCH OPERATOR bestaat je takenpakket uit: Het bedienen en instellen van verschillende machines in de productiehal; oplossen van kleine storingen aan de machines; mechanisch ombouwen van de machines; je bewaakt constant de kwaliteit van de producten. Trefwoorden: mechanisch , mechanica , operator , productie , productieoperator , productiemedewerker , productieomgeving , shiften , ploegen , vroege , late , 2 ploegen , technisch , techniek , metaal , metaalindustrie , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.   Onze klant is een internationaal productiebedrijf actief in de metaalsector, gevestigd regio Geel. Voor hen zijn we nu op zoek naar een TECHNISCH OPERATOR om mee te werken in 2 ploegen.   Ben je minimum in het bezit van een technisch A2 diploma? Ben je flexibel ingesteld en bereid te werken in een 2 ploegensysteem? Dan ben jij de productieoperator die we zoeken!   Interesse? U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 014/56 50 06 of stuur een mailtje naar [email protected]

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Bijlesgever wiskunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Technisch Tekenaar Hout (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Technische tekeningen van interieur en allerhande meubilair uitwerken Controle en bijsturen indien nodig Meehelpen om structuur te brengen in een veranderende omgeving Door je technisch inzicht ben je in staat de productiemachines van de juiste vooropgestelde parameters te voorzien. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in sterke groei en verandering.

  • Zaalmedewerker (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DEBOEVERIES

    Type: Flexijob

    Je verwelkomt de klanten. Je neemt bestellingen op en helpt bij het opdienen en afruimen.

Zoek naar antwoorden van AUX BLةS D'OR in sociale netwerken
Look for responds of AUX BLةS D'OR in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUX BLةS D'OR. Laat een reactie achter voor AUX BLةS D'OR. AUX BLةS D'OR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUX BLةS D'OR. Leave a respond for AUX BLةS D'OR. AUX BLةS D'OR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUX BLةS D'OR op de google maps. Adres en contacten AUX BLةS D'OR
Location of AUX BLةS D'OR on the google maps. Address and contacts of AUX BLةS D'OR

Andere gerelateerde bedrijven als come AUX BLةS D'OR AUX BLةS D'OR: Brugs Leenkrediet | Vinosoft | CENTRUM VOOR PRODUKTIVITEITSZORG | HENRI COLLES | STEPHAN SCHROYEN

Other related companies as AUX BLةS D'OR: Brugs Leenkrediet | Vinosoft | CENTRUM VOOR PRODUKTIVITEITSZORG | HENRI COLLES | STEPHAN SCHROYEN

AUX BLةS D'OR is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUX BLةS D'OR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07226501464. Het bedrijf AUX BLةS D'OR bevindt zich op het adres: RUE PONT-ہ-LA-FAULX 2; 7600; PERUWELZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 798,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in AUX BLةS D'OR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUX BLةS D'OR is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUX BLةS D'OR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUX BLةS D'OR, openstaande posities, locatie van AUX BLةS D'OR op de kaart.

AUX BLةS D'OR is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUX BLةS D'OR, company assigned to the tax number BE07226501464. The company AUX BLةS D'OR is located at the address: RUE PONT-ہ-LA-FAULX 2; 7600; PERUWELZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 798,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in AUX BLةS D'OR were not found.
The main activity of AUX BLةS D'OR is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUX BLةS D'OR is not available. You also can look at reviews of AUX BLةS D'OR, open positions, location of AUX BLةS D'OR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUX BLةS D'OR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUX BLةS D'OR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUX BLةS D'OR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUX BLةS D'OR, employees, financial statistics.