ANGELO IANNUZZI

Contactgegevens ANGELO IANNUZZI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANGELO IANNUZZI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANGELO IANNUZZI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LUCIEN-BURNOTTE 30; 6840; NEUFCHATEAU, België

Telefoon (phone): 61277289 (+32-61277289) 61277289 (+32-61277289)

Fax (fax): +32 (69) 240-58-32 +32 (69) 240-58-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANGELO IANNUZZI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANGELO IANNUZZI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANGELO IANNUZZI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANGELO IANNUZZI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANGELO IANNUZZI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANGELO IANNUZZI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANGELO IANNUZZI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANGELO IANNUZZI
Products information ANGELO IANNUZZI

BTW identificatienummer (tax): BE05243194580
Ondernemingsnummer: 3856445312
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in ANGELO IANNUZZI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANGELO IANNUZZI
(Get full report from official database of BE for ANGELO IANNUZZI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANGELO IANNUZZI
Addition kinds of activities for ANGELO IANNUZZI

395299. Loodpotloden en kunstgoederen, nec | Lead pencils and art goods, nec
39499900. Sport- en atletische goederen, nec, nec | Sporting and athletic goods, nec, nec
49590201. Malaria controle | Malaria control
72310104. Manicurist, pedicurist | Manicurist, pedicurist
83610304. Vertraagde thuis | Retarded home

Werken bij ANGELO IANNUZZI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANGELO IANNUZZI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANGELO IANNUZZI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANGELO IANNUZZI. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als orderpicker in 2 ploegen? Zoek je naar werk bij een bedrijf met een familiale sfeer binnen de logistiek? Dan ben je bij H.Essers aan het juiste adres! Tijdens de eerste dagen van je nieuwe job is er een coaching voorzien en een uitgebreid opleidingspakket. Als orderpicker draag jij bij aan de logistieke sector van H.Essers en sta je in voor het manuele klaarmaken van bestellingen, inbound/outbound, kwaliteitscontrole,... binnen het magazijn.

  • VOLVO TRUCKS zoekt arbeiders twee ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo-Trucks zoekt gedreven productiemedewerkers. Je werkt in Oostakker in de productie en staat samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering.

  • Magazijnier- Wortgem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor de keuken aan de hand van bestellingen. Verder spring je ook overal bij waar nodig. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf, waar je kan meewerken aan de groei van dit bedrijf. Ook de sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

  • Onderhoudsmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 onderhoudsmechaniekers om te werken in regio Kempen Als onderhoudsmechanieker sta je het preventief onderhoud van machines in een productieomgeving Ook storingen/curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Het gaat hier vnl. om mechanische defecten Je werkt autonoom op verplaatsing bij de klanten in jouw regioMechanisch bestaat jouw takenpakket uit: Het monteren, herstellen en uitlijnen van verschillende aandrijvingen Het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren Herstellingen  uitvoeren, (de)monteren en vervangen van machineonderdelen en lagers Preventief onderhoud en het onderhouden en/of herstellen van pneumatische en hydraulische systemen Ook sta je in voor het opsporen van defecten in een PLC-gestuurde installatie  

  • Stikster/stikker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als stikster ben je verantwoordelijk voor het stikken van de gordijnen. Je voert deze taak uit op diverse industriële machines.

  • Project- en werfleider infrastructuurwerken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project-/werkleider sta je voornamelijk in voor: - projectvoorbereiding - technische en/of administratieve opvolging van projecten - contact onderhouden met leveranciers, studiebureaus, opdrachtgevers en onderaannemers - opmaken van vorderingsstaten - planning van verschillende deelwerven

  • Super gemotiveerde verkoopsmedewerkers gezocht met een passie voor brood (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerk(st)ers. Je zal instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Zomergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Back-end developer (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Intersentia

    Type: Vaste Job

    Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

  • Freelance jobcoach (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: K-onsult

    Type: Zelfstandige activiteit

    K-onsult werd in 2007 opgericht door Karine van Oosterbos en maakt op 4 manieren een brug tussen stress-en burn-out preventie en de arbeidsmarkt. Om het team te versterken zoeken we vanaf 1 januari een jobcoach te Itegem, om te werken vanuit Groepspraktijk Tilia. Je begeleidt zelfstandig loopbaanvragen en draagt je steentje bij naar bekendmaking van zowel de praktijk als K-onsult toe. Je engageert je voor intervisiemomenten bij K-onsult om de drie maanden en maandelijks in de praktijk.

  • Telecomtechnieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DCI IT Resources

    Type: Werfreserve

    Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

  • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Flexijob

    Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van ANGELO IANNUZZI in sociale netwerken
Look for responds of ANGELO IANNUZZI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANGELO IANNUZZI. Laat een reactie achter voor ANGELO IANNUZZI. ANGELO IANNUZZI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANGELO IANNUZZI. Leave a respond for ANGELO IANNUZZI. ANGELO IANNUZZI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANGELO IANNUZZI op de google maps. Adres en contacten ANGELO IANNUZZI
Location of ANGELO IANNUZZI on the google maps. Address and contacts of ANGELO IANNUZZI

Andere gerelateerde bedrijven als come ANGELO IANNUZZI ANGELO IANNUZZI: DEHAENE REIZEN SELECTAIR | AXS Systems Technology BVBA | Menuiserie Des Croisettes SCRL | B. KEUPPENS | JEAN-PAUL SACR?

Other related companies as ANGELO IANNUZZI: DEHAENE REIZEN SELECTAIR | AXS Systems Technology BVBA | Menuiserie Des Croisettes SCRL | B. KEUPPENS | JEAN-PAUL SACR?

ANGELO IANNUZZI is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANGELO IANNUZZI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05243194580. Het bedrijf ANGELO IANNUZZI bevindt zich op het adres: RUE LUCIEN-BURNOTTE 30; 6840; NEUFCHATEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 532,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in ANGELO IANNUZZI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANGELO IANNUZZI is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANGELO IANNUZZI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANGELO IANNUZZI, openstaande posities, locatie van ANGELO IANNUZZI op de kaart.

ANGELO IANNUZZI is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANGELO IANNUZZI, company assigned to the tax number BE05243194580. The company ANGELO IANNUZZI is located at the address: RUE LUCIEN-BURNOTTE 30; 6840; NEUFCHATEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 532,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in ANGELO IANNUZZI were not found.
The main activity of ANGELO IANNUZZI is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANGELO IANNUZZI is not available. You also can look at reviews of ANGELO IANNUZZI, open positions, location of ANGELO IANNUZZI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANGELO IANNUZZI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANGELO IANNUZZI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANGELO IANNUZZI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANGELO IANNUZZI, employees, financial statistics.