A LA CORBEILLE D´OR

Contactgegevens A LA CORBEILLE D´OR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A LA CORBEILLE D´OR: address, phone, fax, email, website, opening hours

A LA CORBEILLE D´OR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU GERNY 26; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84222552 (+32-84222552) 84222552 (+32-84222552)

Fax (fax): +32 (4) 575-60-54 +32 (4) 575-60-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A LA CORBEILLE D´OR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A LA CORBEILLE D´OR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A LA CORBEILLE D´OR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A LA CORBEILLE D´OR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A LA CORBEILLE D´OR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A LA CORBEILLE D´OR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A LA CORBEILLE D´OR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A LA CORBEILLE D´OR
Products information A LA CORBEILLE D´OR

BTW identificatienummer (tax): BE03877868652
Ondernemingsnummer: 5950714111
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 738,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in A LA CORBEILLE D´OR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A LA CORBEILLE D´OR
(Get full report from official database of BE for A LA CORBEILLE D´OR)

Aanvulling soorten activiteiten voor A LA CORBEILLE D´OR
Addition kinds of activities for A LA CORBEILLE D´OR

2046. Nat maïs frezen | Wet corn milling
355506. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
806200. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
14469906. Glas zandwinning | Glass sand mining
16290105. Afvoersysteem constructie | Drainage system construction
37149902. Booster (jump-start) kabels, auto | Booster (jump-start) cables, automotive
59320200. Antiques | Antiques
72160000. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs

Werken bij A LA CORBEILLE D´OR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A LA CORBEILLE D´OR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A LA CORBEILLE D´OR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A LA CORBEILLE D´OR. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

  • Kelner (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

  • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • Student gezocht! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas en opkuis van de zaal * buiten meubilair klaarzetten voor festiviteiten

  • Jobstudent (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Bijlesgever elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor elektriciteit aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Studentenjob 5/11 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarlijkse inventaristelling in een grote kledingszaak in Leuven zoeken we extra jobstudenten op maandag 5 november. Er zijn verschillende uurroosters mogelijk: 9u-18u of 9u30-18u of 14u-22u of 14u30-22u.

  • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

  • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TRAININGSTATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

Zoek naar antwoorden van A LA CORBEILLE D´OR in sociale netwerken
Look for responds of A LA CORBEILLE D´OR in social networks

Lees alle opmerkingen voor A LA CORBEILLE D´OR. Laat een reactie achter voor A LA CORBEILLE D´OR. A LA CORBEILLE D´OR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A LA CORBEILLE D´OR. Leave a respond for A LA CORBEILLE D´OR. A LA CORBEILLE D´OR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A LA CORBEILLE D´OR op de google maps. Adres en contacten A LA CORBEILLE D´OR
Location of A LA CORBEILLE D´OR on the google maps. Address and contacts of A LA CORBEILLE D´OR

Andere gerelateerde bedrijven als come A LA CORBEILLE D´OR A LA CORBEILLE D´OR: FLBEGRAFENISSEN EN CREMATIES HERMAN MELIS BVBA | Elfie Esthetiek | De Kezel-Van Den Broucke Accountantskantoor | KR. RUTTEN | MEUBELEN VANSUMERE

Other related companies as A LA CORBEILLE D´OR: FLBEGRAFENISSEN EN CREMATIES HERMAN MELIS BVBA | Elfie Esthetiek | De Kezel-Van Den Broucke Accountantskantoor | KR. RUTTEN | MEUBELEN VANSUMERE

A LA CORBEILLE D´OR is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A LA CORBEILLE D´OR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03877868652. Het bedrijf A LA CORBEILLE D´OR bevindt zich op het adres: RUE DU GERNY 26; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 738,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in A LA CORBEILLE D´OR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A LA CORBEILLE D´OR is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A LA CORBEILLE D´OR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A LA CORBEILLE D´OR, openstaande posities, locatie van A LA CORBEILLE D´OR op de kaart.

A LA CORBEILLE D´OR is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is A LA CORBEILLE D´OR, company assigned to the tax number BE03877868652. The company A LA CORBEILLE D´OR is located at the address: RUE DU GERNY 26; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 738,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in A LA CORBEILLE D´OR were not found.
The main activity of A LA CORBEILLE D´OR is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A LA CORBEILLE D´OR is not available. You also can look at reviews of A LA CORBEILLE D´OR, open positions, location of A LA CORBEILLE D´OR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A LA CORBEILLE D´OR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A LA CORBEILLE D´OR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A LA CORBEILLE D´OR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A LA CORBEILLE D´OR, employees, financial statistics.