'T SNOEPWINKELTJE

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • 'T SNOEPWINKELTJE

Contactgegevens 'T SNOEPWINKELTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T SNOEPWINKELTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T SNOEPWINKELTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 61; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 36699292 (+32-36699292) 36699292 (+32-36699292)

Fax (fax): +32 (69) 457-54-86 +32 (69) 457-54-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T SNOEPWINKELTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T SNOEPWINKELTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T SNOEPWINKELTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T SNOEPWINKELTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T SNOEPWINKELTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T SNOEPWINKELTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T SNOEPWINKELTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T SNOEPWINKELTJE
Products information 'T SNOEPWINKELTJE

BTW identificatienummer (tax): BE03053619384
Ondernemingsnummer: 6865600585
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 648,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in 'T SNOEPWINKELTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T SNOEPWINKELTJE
(Get full report from official database of BE for 'T SNOEPWINKELTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T SNOEPWINKELTJE
Addition kinds of activities for 'T SNOEPWINKELTJE

208300. Mout | Malt
25140603. Hangmatten: metaal- of stof- en metaalcombinatie | Hammocks: metal or fabric and metal combination
25420211. Stands, merchandise display: behalve hout | Stands, merchandise display: except wood
35650201. Zak open, vullen en sluiten machines | Bag opening, filling, and closing machines
52110104. Plankenproducten en timmerhout | Planing mill products and lumber
78120101. Cartoon film productie | Cartoon motion picture production
79290100. Muzikale entertainers | Musical entertainers

Werken bij 'T SNOEPWINKELTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T SNOEPWINKELTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T SNOEPWINKELTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T SNOEPWINKELTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiaire HR/Secretariaat/Personeelswerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve krak? Ben jij graag in contact met mensen? Dan komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Ons kantoor is bij de klant zelf gelegen in het Hasselt. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiaire om volgende taken te behandelen: - Administratieve taken afleggen (inschrijving van kandidaten in onze verschillende portaals, Sociale documenten opsturen, encodage, enzovoort,..) - Vacatures posten op verschillende kanalen - Je gaat op zoek naar kandidaten en je belt deze op om telefonische screenings met hen af te leggen - Je volgt de gespreken samen met de consulenten alsook infosessies

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • arbeider bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het afwerken, verpakken, ... van verschillende gebakken, koeken, taarten, ...  Je houdt de werkruimte net Je hebt gevarieerd werk: ongeveer om de 2 uur een andere opdracht Bedrijfsprofiel: Belgische professionele partner voor de artisanale bereiding van boules de Berlin, eclairs en ander (h)eerlijk vriesvers banket.

  • MEDEWERKER TUINONDERHOUD / TUINAANLEG (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als MEDEWERKER TUINONDERHOUD / TUINAANLEG in deze dynamische en familiale onderneming zijn je taken: uitbreken van terrassen vloeren. stabiliseren leggen van klinkers en blauwsteen leggen van klinkerboorden aanleggen van vijvers aanplanten en aanleggen van tuinen en parken In kalmere momenten spring je mee in bij de equipes tuinonderhoud. Je werkt elke weekdag in (flexibel) dagregime.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • HR coördinator (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

  • COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT VERHUUR kantoor ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te ANTWERPEN Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze huurpandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen.

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio SCHELDEWINDEKE (SCHELDEWINDEKE)

    Regio: SCHELDEWINDEKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van 'T SNOEPWINKELTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T SNOEPWINKELTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T SNOEPWINKELTJE. Laat een reactie achter voor 'T SNOEPWINKELTJE. 'T SNOEPWINKELTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T SNOEPWINKELTJE. Leave a respond for 'T SNOEPWINKELTJE. 'T SNOEPWINKELTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T SNOEPWINKELTJE op de google maps. Adres en contacten 'T SNOEPWINKELTJE
Location of 'T SNOEPWINKELTJE on the google maps. Address and contacts of 'T SNOEPWINKELTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T SNOEPWINKELTJE 'T SNOEPWINKELTJE: COIFFURE EMMY'S NEW LOOK | 'T PLEINTJE | TRW | HAARMODE | JAN BALLIAUW

Other related companies as 'T SNOEPWINKELTJE: COIFFURE EMMY'S NEW LOOK | 'T PLEINTJE | TRW | HAARMODE | JAN BALLIAUW

'T SNOEPWINKELTJE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T SNOEPWINKELTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03053619384. Het bedrijf 'T SNOEPWINKELTJE bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 61; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 648,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in 'T SNOEPWINKELTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T SNOEPWINKELTJE is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T SNOEPWINKELTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T SNOEPWINKELTJE, openstaande posities, locatie van 'T SNOEPWINKELTJE op de kaart.

'T SNOEPWINKELTJE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T SNOEPWINKELTJE, company assigned to the tax number BE03053619384. The company 'T SNOEPWINKELTJE is located at the address: DORPSSTRAAT 61; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 648,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in 'T SNOEPWINKELTJE were not found.
The main activity of 'T SNOEPWINKELTJE is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T SNOEPWINKELTJE is not available. You also can look at reviews of 'T SNOEPWINKELTJE, open positions, location of 'T SNOEPWINKELTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T SNOEPWINKELTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T SNOEPWINKELTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T SNOEPWINKELTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T SNOEPWINKELTJE, employees, financial statistics.