'T CROISSANSKE

Contactgegevens 'T CROISSANSKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T CROISSANSKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T CROISSANSKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAASTRICHTERSTRAAT 1B19; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11227687 (+32-11227687) 11227687 (+32-11227687)

Fax (fax): +32 (81) 201-11-20 +32 (81) 201-11-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T CROISSANSKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T CROISSANSKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T CROISSANSKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T CROISSANSKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T CROISSANSKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T CROISSANSKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T CROISSANSKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T CROISSANSKE
Products information 'T CROISSANSKE

BTW identificatienummer (tax): BE05657653808
Ondernemingsnummer: 4584014892
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 527,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in 'T CROISSANSKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T CROISSANSKE
(Get full report from official database of BE for 'T CROISSANSKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T CROISSANSKE
Addition kinds of activities for 'T CROISSANSKE

3949. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
242903. Kiezel- en kiezelfabrieken | Shingle and shingle mills
295200. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
28699927. siliconen | Silicones
37249910. Niet-elektrische starters, vliegtuigen | Nonelectric starters, aircraft
39990500. Sigaret- en sigaraproducten en accessoires | Cigarette and cigar products and accessories
50850901. Kettingen, krachtoverbrenging | Chains, power transmission
73891402. Auctioneers, tariefbasis | Auctioneers, fee basis
87119904. Ontwerpen: schip, boot, machine en product | Designing: ship, boat, machine, and product

Werken bij 'T CROISSANSKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T CROISSANSKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T CROISSANSKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T CROISSANSKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

  • Commercieel medewerker deeltijds (M/V) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een commercieel bediende om aan de slag te gaan in een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in gespoten isolatie en hellingsbeton. Je komt in contact met zowel particulieren als architecten, aannemers en bouwpromotoren. Je bent de contactpersoon voor de klanten en de prospecten. Je maakt offertes en je bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Daarnaast help je mee met de algemene administratie in de firma.

  • Project Sales Consultant: Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur bij Sales Talents, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: - Customer Service Representative - Internal Sales Support  - Sales Assistant - Internal Sales Representative  - Internal Account Manager - Sales & Marketing Assistant

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student enquêteur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

  • Zelfstandige vennoot gevraagd voor de autosector (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Guy autohandel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Persoon op zelfstandige basis als hoofdberoep of bijberoep. Verkoop van 2dehandsvoertuigen en/of herstelling van hiervan ( laatste is geen must) Iemand die over de financiele middelen beschikt om mee te investeren in budget cars. Op de hoogte zijn van marketing, 2 dehands, autoscout24 enz

  • zorgkundige maand 75% (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,... 

  • Frituur medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DIVEYAYE

    Type: Flexijob

    helpen in de frituur, klanten bestellen, frieten bakken, vlees bakken voorbereiding en bereidingswerken

  • www.pastafoodtuck.be medewerker foodtruck mét vrachtwagenrijbewijs (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ITALIAN TAKE-AWAY

    Type: Flexijob

    Je rijdt met onze grote pastafoodtruck (met vrachtwagenrijbewijs C) naar het event vanuit Erpe-Mere en serveert daar gedurende gemiddeld 2 uur pasta. Aangekomen op het event of bedrijfsfeest warm je de reeds klaargemaakte sauzen op en kook je de pasta af, jij of je collega serveert dan. Je bent steeds vergezeld van een andere toffe collega. Nadien rij je gewoon terug naar Erpe-Mere & job is done. Je wordt betaald per uur en dit is een leuke bijverdienste.

Zoek naar antwoorden van 'T CROISSANSKE in sociale netwerken
Look for responds of 'T CROISSANSKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T CROISSANSKE. Laat een reactie achter voor 'T CROISSANSKE. 'T CROISSANSKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T CROISSANSKE. Leave a respond for 'T CROISSANSKE. 'T CROISSANSKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T CROISSANSKE op de google maps. Adres en contacten 'T CROISSANSKE
Location of 'T CROISSANSKE on the google maps. Address and contacts of 'T CROISSANSKE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T CROISSANSKE 'T CROISSANSKE: MAGGY MARIS | S.C.B. | DECLEIR | BUREAU BRAVO | Tollens NV

Other related companies as 'T CROISSANSKE: MAGGY MARIS | S.C.B. | DECLEIR | BUREAU BRAVO | Tollens NV

'T CROISSANSKE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T CROISSANSKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05657653808. Het bedrijf 'T CROISSANSKE bevindt zich op het adres: MAASTRICHTERSTRAAT 1B19; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 527,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in 'T CROISSANSKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T CROISSANSKE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T CROISSANSKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T CROISSANSKE, openstaande posities, locatie van 'T CROISSANSKE op de kaart.

'T CROISSANSKE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T CROISSANSKE, company assigned to the tax number BE05657653808. The company 'T CROISSANSKE is located at the address: MAASTRICHTERSTRAAT 1B19; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 527,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in 'T CROISSANSKE were not found.
The main activity of 'T CROISSANSKE is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T CROISSANSKE is not available. You also can look at reviews of 'T CROISSANSKE, open positions, location of 'T CROISSANSKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T CROISSANSKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T CROISSANSKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T CROISSANSKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T CROISSANSKE, employees, financial statistics.