'T BOTERKOEKJE

Contactgegevens 'T BOTERKOEKJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T BOTERKOEKJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T BOTERKOEKJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 53; 3980; TESSENDERLO, België

Telefoon (phone): 13673016 (+32-13673016) 13673016 (+32-13673016)

Fax (fax): +32 (68) 997-16-30 +32 (68) 997-16-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T BOTERKOEKJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T BOTERKOEKJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T BOTERKOEKJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T BOTERKOEKJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T BOTERKOEKJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T BOTERKOEKJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T BOTERKOEKJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T BOTERKOEKJE
Products information 'T BOTERKOEKJE

BTW identificatienummer (tax): BE06275360107
Ondernemingsnummer: 4183288574
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 204,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in 'T BOTERKOEKJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T BOTERKOEKJE
(Get full report from official database of BE for 'T BOTERKOEKJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T BOTERKOEKJE
Addition kinds of activities for 'T BOTERKOEKJE

3334. Primair aluminium | Primary aluminum
331201. Chemische stoffen en andere afkomstige producten | Chemicals and other products derived from coking
653100. Makelaars en managers | Real estate agents and managers
02130000. Hogs | Hogs
07119903. Ploegen diensten | Plowing services
20130000. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
50750201. Elektrische verwarmingsapparatuur | Electrical heating equipment
72619903. Begrafenishuis | Funeral home

Werken bij 'T BOTERKOEKJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T BOTERKOEKJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T BOTERKOEKJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T BOTERKOEKJE. Looking for open vacancies in other companies

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...  

  • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

  • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: INVEDA

    Type: Vaste Job

    Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

  • Credit Controller (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

  • Trainer Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KONTICH (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • 1 flexi medewerker Kelner/ tooghulp m/v (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bloeiend hotel gecombineerd met een restaurant/brasserie, zijn wij opzoek naar zaalmedewerkers voor onmiddellijke indiensttreding Zowel studenten als flexi-jobbers komen in aanmerking ! Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je staat, samen met een andere collega, in voor het vriendelijk ontvangen van onze klanten Je begeleidt de klanten naar hun tafel Verder neem je hun bestelling op en bedient de klant met hun maaltijd en drank Je zorgt ervoor dat de tafel er altijd netjes bij ligt Het afrekenen behoort ook tot de job

Zoek naar antwoorden van 'T BOTERKOEKJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T BOTERKOEKJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T BOTERKOEKJE. Laat een reactie achter voor 'T BOTERKOEKJE. 'T BOTERKOEKJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T BOTERKOEKJE. Leave a respond for 'T BOTERKOEKJE. 'T BOTERKOEKJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T BOTERKOEKJE op de google maps. Adres en contacten 'T BOTERKOEKJE
Location of 'T BOTERKOEKJE on the google maps. Address and contacts of 'T BOTERKOEKJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T BOTERKOEKJE 'T BOTERKOEKJE: Parachev'Deco SPRL | CENTEA | PICHOT-DAMBOIS | GEMEENTEBESTUUR | BROEKELZEN (HEUVELLAND)

Other related companies as 'T BOTERKOEKJE: Parachev'Deco SPRL | CENTEA | PICHOT-DAMBOIS | GEMEENTEBESTUUR | BROEKELZEN (HEUVELLAND)

'T BOTERKOEKJE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T BOTERKOEKJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06275360107. Het bedrijf 'T BOTERKOEKJE bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 53; 3980; TESSENDERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 204,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in 'T BOTERKOEKJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T BOTERKOEKJE is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T BOTERKOEKJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T BOTERKOEKJE, openstaande posities, locatie van 'T BOTERKOEKJE op de kaart.

'T BOTERKOEKJE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T BOTERKOEKJE, company assigned to the tax number BE06275360107. The company 'T BOTERKOEKJE is located at the address: STATIONSSTRAAT 53; 3980; TESSENDERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 204,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in 'T BOTERKOEKJE were not found.
The main activity of 'T BOTERKOEKJE is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T BOTERKOEKJE is not available. You also can look at reviews of 'T BOTERKOEKJE, open positions, location of 'T BOTERKOEKJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T BOTERKOEKJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T BOTERKOEKJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T BOTERKOEKJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T BOTERKOEKJE, employees, financial statistics.