MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF
Private companiesLeather and Leather Products • MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF

Contactgegevens MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Destelbergenstraat 86; 9040; Gent (Sint-Amandsberg), België

Telefoon (phone): 09 228 14 49 (+32-09 228 14 49) 09 228 14 49 (+32-09 228 14 49)

Fax (fax): 09 228 14 49 (+32-09 228 14 49) 09 228 14 49 (+32-09 228 14 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF
Products information MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF

BTW identificatienummer (tax): BE07715118408
Ondernemingsnummer: 5458251953
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Beer & ale - Dealers

Product categorie (product category): Breweries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF
(Get full report from official database of BE for MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF
Addition kinds of activities for MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF

272101. Periodieken, alleen publiceren | Periodicals, publishing only
09130103. Oester bedden | Oyster beds
34460501. Kanalen, furring | Channels, furring
36619908. Communicatieapparatuur voor glasvezel | Fiber optics communications equipment
50120206. Vrachtwagens | Truck bodies
80420101. Neem contact op met de lens specialist specialist | Contact lense specialist optometrist

Werken bij MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht: Orderpickers / magazijniers voor Volvo Logistics Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen meer dan 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnier word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job. Taakomschrijving: Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (=voicepicking) Je staat in voor het juist verwerken van de gepickte goederen Je wordt ingeschakeld in verschillende orderpick processen: herbevoorrading van de eigen Volvo magazijnen herbevoorrading van dealers dringende dagorders van dealers

  • Onderhoudstechnieker (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van de elektrische machines en installaties. Dit kan gaan van een slijpschijf tot een compressor, heftruck,...

  • Metser (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Renovatie-en restauratiemetselwerker - Regio Oosterzele Je bent als metser tewerkgesteld binnen de afdeling restauratie, renovatie en speciale technieken je bent verantwoordelijk voor het opmetsen van massieve muren, herstel / ( in)metsen van plaatselijke stenen in bestaande muren en (in)metsen van natuursteenelementen. werven : renovatieprojecten.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • huishoudhulp Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Verkoper / Verkoopster Slagerij (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelmedewerker gezocht voor een slagerij, regio Avelgem. Jouw taken : * aanvullen van vleeswaren in de toonbank * bestellen van klanten * onderhoud in de winkel * meehelpen met eenvoudige bereidingen in het atelier Uurrooster (ongeveer): Maandag 14u tot 19u30 Woensdag 8u tot 12u30 Vrijdag 8u tot 12u30 en van 14u tot 19u Zondag 8u tot 12u30 Uurrooster is bespreekbaar.

  • Slagerijmedewerker student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende slagerij regio Waregem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om bij te springen in het weekend, zaterdag en/of zondag. * Voorbereidende werken uitvoeren: klaarmaken van bestellingen, * Verkoop in de winkel, * Toonbank aanvullen, * Beleggen van broodjes, * Algemeen onderhoud uitvoeren van de zaak.

  • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Offsetdrukker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: COLOMA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Coloma is op zoek naar een offsetdrukker (M/V) die de druk niet kan weerstaan. Doet het geluid van een 8-kleurenpers met keertrommel jouw papieren hart sneller slaan? Heb je een neus voor kleur en oog voor detail? Ben je gebeten door druktechniek en kijk je nu al uit naar wat er morgen allemaal mogelijk zal zijn? Dan ben jij de indrukwekkende drukker die we zoeken! Je hebt best al heel wat ervaring, maar je vakkennis, je inventiviteit en je praktisch doorzicht zijn voor ons doorslaggevend. Meerkleurenpers Heidelberg Je past de milieu en veiligheidsregels strikt toe. Onmiddellijke indiensttreding!

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

  • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

Zoek naar antwoorden van MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF in sociale netwerken
Look for responds of MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF. Laat een reactie achter voor MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF. MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF. Leave a respond for MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF. MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF op de google maps. Adres en contacten MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF
Location of MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF on the google maps. Address and contacts of MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF: COIFFURE INTERSTYLE | Palyshop | STOETERIJ VAN DE HELLE | SERMEUS | LIEVEN VAN NESTE

Other related companies as MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF: COIFFURE INTERSTYLE | Palyshop | STOETERIJ VAN DE HELLE | SERMEUS | LIEVEN VAN NESTE

MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07715118408. Het bedrijf MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF bevindt zich op het adres: Destelbergenstraat 86; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 818,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Breweries. Lijst met producten zijn Beer & ale - Dealers.
De hoofdactiviteit van MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF, openstaande posities, locatie van MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF op de kaart.

MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF, company assigned to the tax number BE07715118408. The company MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF is located at the address: Destelbergenstraat 86; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 818,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Breweries. List of products are Beer & ale - Dealers.
The main activity of MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF is not available. You also can look at reviews of MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF, open positions, location of MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARTENS-ALGEM. DRANKBEDRIJF, employees, financial statistics.