FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV
Private companiesFood Stores • FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV

Contactgegevens FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kaulillerweg 159 3950 Bocholt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-46-23-21 32-89-46-23-21

Fax (fax): 32-89-47-23-00 32-89-47-23-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV
Products information FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE06373413085
Ondernemingsnummer: 8953826904
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 521,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV

484100. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services
20130210. Varkensvlees, gezouten: Uit gekocht vlees | Pork, salted: from purchased meat
26780201. Bureau pads, papier: gemaakt van aangekochte materialen | Desk pads, paper: made from purchased materials
28190606. Kernschroot, opwerking | Nuclear fuel scrap, reprocessing
28690506. Zoetstoffen, synthetisch | Sweeteners, synthetic
34419904. Vloerplaten, metaal | Floor jacks, metal
38410201. Biopsie instrumenten en apparatuur | Biopsy instruments and equipment

Werken bij FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhoudkundig medewerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Wetteren zoekt VIO een medewerker boekhouding. Het gaat om een tijdelijke functie binnen een internationale organisatie. Je ziet er op toe dat alle boekhoudtransacties goed verricht zijn Je verzorgt de boekhouding voor de payroll  Je verricht de maandelijkse boekingen  Je ondersteunt bij de maandelijkse repportering  Je volgt facturen op van de maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, taksaangifte, enz.  Je boekt en controleert bij de maandafsluiting de facturen voor de verschillende Belgische vestigingen; Je werkt mee aan de intercompany-afstemmingen; Je werkt samen de controllers, externe auditors, diverse afdelingen, enz. Kan deze functie jou aanspreken? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag spoedig een seintje terug verwachten! 

  • Verpleegkundige in de thuiszorg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de dagelijkse totaal verzorging van de patiënt in zijn eigen Habitat. Dit omvat buiten de dagelijkse hygiënische zorg ook specifieke therapiën, wondzorgen, injecties, .... Je staat ook in voor de administratie en het invullen van het patiëntendossier waarvoor je een tablet ter beschikking krijgt.

  • Verkoper bestelwagens regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio van Ninove zijn wij op zoek naar een verkoper voor bestelwagens. Hierbij garandeer je een klantvriendelijke ontvangst en je geeft informatie en advies aan de klant. Daarnaast ben je een goede luisteraar die de noden van de klanten vlot kan herkennen.

  • HUISHOUDHULP (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF BALACEANU DANIELA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp word je ingeschakeld bij huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Mogelijke taken zijn poetsen strijken vensters wassen ...

  • Studenten productie juni-juli-augustus (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar enkele studenten die een 3tal weken beschikbaar zijn in de periode juni tot augustus. Je werkt in een productieomgeving en staat in voor het in-en uitpakken, sorteren en labelen van kleine metalen onderdelen. Ben je beschikbaar om als student een 3tal weken te werken en wil je een centje bijverdienen? Contacteer ons dan zo snel mogelijk!

  • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • IT-Planet - PHP Developer (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De klant is bezig met de realisatie van een eigen software-platform voor de efficiënte werking van hun kantoren, in de vorm van een Web-applicatie. De functionele analyse en het ontwerp hiervoor werd reeds gemaakt, de implementatie ervan loopt momenteel in samenwerking met een softwarehuis. Om de opgestelde opleverdatum van 2 januari te halen voor de eerste versie van het systeem, hebben ze echter meer ontwikkelaars nodig. Ook in het begin van 2019 kunnen ze nog bijkomende krachten gebruiken om uitbreidingen van het platform te helpen programmeren. We zijn op zoek naar een tijdelijke werkkracht die gedurende de volgende 6 maanden kan helpen de ontwikkelingssnelheid te verhogen. Profiel Ben je een PHP-developer met enige ervaring, bij voorkeur op het Symfony-framework? Iemand die zich snel kan inwerken in de implementatie van een CRM/ERP-platform? Kennis over het CQRS-principe met Event Sourcing is een pluspunt! Streef jij naar CI/CD met behulp van GitLab Pipeline? Maak je ook graag gebruik van onder ander ElasticSearch, Redis, MySql, JavaScript, Behat, Docker...? Afwisselend in Ieper en Harelbeke werken is voor jou geen issue Interesse? Stuur je recente CV via de knop hieronder.

  • Beheerscontroleur - On Site - Edegem - Werfreserve (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Beheerscontroleur On Site, verzeker je de goede werking en controle van de administratie en van het economisch beheer van de site bij één van onze grootste contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van het interne controlesysteem binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor : Financieel & administratief beheer van de site : Organisatie en controle van de aankoopcyclus (bestelbons, verzendingsnota's, ...) Het boeken van de aankoopcyclus (intern systeem: Click & buy) (verzendingnota's, facturen, stock, kleine kassa, onkostennota's, ...) en de verkoopcyclus (opmaak facturatie klant, opbrengsten en stortingen, ...) De interne controle op de site organiseren en dit volgens de interne procedures van Sodexo: Controle van de leveringen Controle van cashstroom: kassa en stortingen Controle van de inventarissen Controle van de facturatie Enz. Analyse van de resultaten Maandelijkse analyse en becommentariëren van de resultaten naar de Client Relations Manager (CRM). Gedetailleerde analyse van de kosten (Food &Beverage costs, personeelskosten, afschrijving en andere uitbatingskosten, ....) Berekening van diverse ratio's en indicatoren voor de opvolging en optimalisatie van de kosten Opvolging actieplannen m.b.t. kostenoptimalisaties opgesteld samen met de CRM Voorstellen formuleren om de controles te optimaliseren ifv de behoeften van de site Allerhande ad hoc analyses Interne en externe rapportering Maandelijkse rapportering en afsluit (in samenwerking met de boekhouding) Opvolging van de beheersindicatoren (vb. F&B costs, verkoopmix, personeelskosten, ...) Rapportering naar de klant ifv zijn vraag Budgetbeheer Helpen bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten samen met de General Services Manager Maandelijkse herziening van de forecast volgens de economische tendensen op de site Algemene administratie / loonadministratie Je helpt, indien nodig, bij de algemene administratie en loonadministratie. Dit onder aansturing van de CRM

  • Stagair(e) Human Resources (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NH HOTEL GROUP

    Type: Leercontract

    Onze Human Resources afdeling is centraal georganiseerd voor al onze NH hotels in België. De HR kantoren bevinden zich in NH Brussels Airport-Diegem. . Een stage op de HR afdeling omvat taken in de 4 belangrijkste HR-peilers; werving & selectie, personeelsadministratie, opleiding & vorming en HR projecten

  • Hulpkapster (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: VANHEE GERDA

    Type: Flexijob

    haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

  • HULPKELNER (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: INCONTRI

    Type: Flexijob

    Je helpt bij het opdienen van de gerechten. Je doet de mise-en-place van de zaal, je zet ze op orde en je dekt mee de tafels. Je ontvangt de klanten, stelt hen gerechten voor, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert mee de gerechten.

Zoek naar antwoorden van FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV. FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV. Leave a respond for FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV. FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV
Location of FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV: Raymond | ELDI | J.M. TOPKLEDING | ANDREAS THEBEN | PIZZA HUT

Other related companies as FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV: Raymond | ELDI | J.M. TOPKLEDING | ANDREAS THEBEN | PIZZA HUT

FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06373413085. Het bedrijf FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Kaulillerweg 159 3950 Bocholt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 521,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV op de kaart.

FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE06373413085. The company FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV is located at the address: Kaulillerweg 159 3950 Bocholt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 521,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV were not found.
The main activity of FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV, open positions, location of FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMEUBELFABRIEK SPB INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.