VAN LOO NV

Contactgegevens VAN LOO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN LOO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN LOO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwaanhofweg 20 8900 Ieper, België

Telefoon (phone): 32.57 20 57 81 32.57 20 57 81

Fax (fax): 32.57 21 83 33 32.57 21 83 33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN LOO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN LOO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN LOO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN LOO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN LOO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN LOO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN LOO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN LOO NV
Products information VAN LOO NV

BTW identificatienummer (tax): BE08237792968
Ondernemingsnummer: 2349945068
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 113,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 - 200
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Biscuits

Product categorie (product category): Bread and cakes; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN LOO NV
(Get full report from official database of BE for VAN LOO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN LOO NV
Addition kinds of activities for VAN LOO NV

30890216. Servies, kunststoffen | Tableware, plastics
38610203. Drijvers, fotografisch | Driers, photographic
38739904. Horloges, montage van | Clocks, assembly of
39490206. Haken, vissen | Hooks, fishing
51491004. Siroop, behalve voor fonteingebruik | Syrups, except for fountain use

Werken bij VAN LOO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN LOO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN LOO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN LOO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Management assistant deeltijds (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een job als assistente, organiseer je graag evenementen, en wil je terecht komen in de mediawereld? Grijp dan jouw kans want voor onze klant in Vilvoorde zoeken we een Management assistant deeltijds. Je zorgt voor het time management en het agendabeheer van de Manager en voorziet ruimte in de agenda om lopende projecten af te handelen en op te volgen, en plant de meetings van de Manager in. Verder overleg je zeer veel met andere afdelingen en beheer je de opleidingen en het opleidingsbudget van het team (inclusief bezoek aan congressen, inschrijvingen, reizen en hotels boeken, ...). Je bereidt ook meetings en presentaties voor en maakt verslagen van de meetings zelf. Verder organiseer je team evenementen zoals teambuildings, opleidingsdagen, nieuwjaarlunches, ... Je bent ook verantwoordelijk voor het behandelen van de mails en het klassement van de Manager. Verder maak je een canvas van jaarlijks terugkerende meetings en workflows (zoals bijvoorbeeld het jaarplan) en maak je een draaiboek voor ad hoc situaties aangaande collega's (bijvoorbeeld voor een verjaardag, geboorte, huwelijk, verhuis, ziekte collega, ...)

  • Volvo Group Belgium zoekt productiemedewerkers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Gent werft arbeiders aan voor een tijdelijke functie/wervingsreserve. Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

  • Automechanicien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage regio Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren technieker. Als technieker sta je in voor volgende taken: mechanisch onderhoud banden uitlijnen remblokken vervangen je denkt mee over oplossingen voor technische problemen je bent verantwoordelijk voor allerlei herstellingen van onderhoudswerkzaamheden tot technische herstellingen (vooral mechanisch onderhoud)

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • HR Business Partner (M/V) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant gevestigd in Antwerpen zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. Deze staat verantwoordelijk voor een aantal terminals en zorgt voor een tijdige en correcte opvolging van de HR diensten. De HR Business Partner rapporteert aan de HR Director en werkt binnen de HR afdeling. Daarnaast staat hij/zij in dagelijks contact met Terminal Managers en externe leveranciers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor volgende HR domeinen: werving & selectie, training & development, comp & ben, systems & policies, industriële relaties Managen van alle operationele HR aspecten Je begeleidt leidinggevenden bij het identificeren van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun team Ontwikkeling en promotie van een positief werknemersklimaat, zodat elk issue op een constructieve manier kan worden behandeld Je werkt actief mee aan het uitwerken en implementeren van HR projecten, in lijn met de HR Group strategie Streven naar een continue evaluatie en optimalisatie van HR policies en afspraken om de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit ervan te verzekeren Je bent het aanspreekpunt en een inspirerende partner bij veranderingsprocessen Vanuit je intrinsieke interesse voor en begrip van de business reageer je proactief op HR noden en initieer je HR acties om aan toekomstige noden te voldoen Coachen van leidinggevenden op individuele basis bij de implementatie van bedrijfswaarden in hun team

  • Huishoudhulpen (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: VOICULESCU LUCIAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat bij mensen thuis om de woning te poetsen (stof afnemen, stofzuigen en dweilen), ramen te lappen en te strijken. Onze klanten zijn gelegen in de regio Vlaams-Brabant (Leuven).

  • Student voor onderhoud/schoonmaak (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je minimum 18 jaar en zou je graag van dinsdag 4 september tot vrijdag 7 september van 6u tot 14u enkele onderhoudstaken willen doen? Neem dan contact op met ons. Een overzicht van jouw taken: Je maakt de werkvloer schoon met een schoonmaakmachine. Je doet kleine herstellingen (wieltjes, leggers) aan rekken, hangbaren, etc. Je ontstoft machines. Je maakt transportbanden schoon.

  • Student (m/v) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Job details Ben je een echte golf liefhebber en ken je Berlare, Temse, Lokeren, Deinze of Aalst uit je broekzak? Dan is de functie als student stadsbegeleiding met minigolf perfect voor jou! Wat doe je precies? Je begeleidt een groep doorheen de stad en dit in combinatie met minigolf. De tour duurt ongeveer 3 uur, hierbij heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je maakt vertel je een leuk weetje. Dit kan een belangrijk monument zijn maar ook een kerk,…. De groep mag dan een balletje slaan naar het belangrijk item. Dit zijn speciale balletjes die geen schade kunnen veroorzaken aan de straat of het aan het belangrijk item. Je houdt aan de hand van een score blad bij wie met de minste slagen het doel heeft bereikt. Die persoon is dan uiteraard de winnaar.

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • C# .Net SOFTWARE DEVELOPER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: OTN SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Als Software Developer werk je in een zelfsturend agile team dat nieuwe functionaliteit ontwikkelt voor het XTran network management systeem. Je werkt nauw samen met de verschillende development teams (Hardware en Firmware) en de afdelingen Customer Services en Product Management.

  • Service Desk Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    - Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de ICT-afdeling voor alle gebruikers wat betreft incidenten; - Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten, het beheer en de registratie ervan; - Je verzorgt de installatie van workstations, smartphone, tablets en werkt mee aan implementatieprojecten, zowel technisch als applicatief - Je analyseert gemelde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' en tracht deze op te lossen alvorens te escaleren naar de departementen operations en/of Applications delivery & sourcing; - Je volgt zowel technische als functioneel gerelateerde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' op en biedt lange termijn oplossingen aan; - Je werkt mee aan de implementatie, onderhoud en beheer van een support tool die ITIL georiënteerd is. - Je ondersteunt de eindgebruikers door het schrijven van werkinstructies en het geven van gebruikerstrainingen. - Je werkt samen met een collega van een andere afdeling om file structuren aan te maken en user rechten aan te maken. - Je werkt mee aan het opbouwen en onderhouden van een knowledge base.

  • Reclame bedeler in Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van VAN LOO NV in sociale netwerken
Look for responds of VAN LOO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN LOO NV. Laat een reactie achter voor VAN LOO NV. VAN LOO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN LOO NV. Leave a respond for VAN LOO NV. VAN LOO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN LOO NV op de google maps. Adres en contacten VAN LOO NV
Location of VAN LOO NV on the google maps. Address and contacts of VAN LOO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN LOO NV VAN LOO NV: VEVA HINDRIKX | VRIJE BASISSCHOOL | THUISZ. LIB. MUTUALITEIT | Somers Jan | REEKMANS

Other related companies as VAN LOO NV: VEVA HINDRIKX | VRIJE BASISSCHOOL | THUISZ. LIB. MUTUALITEIT | Somers Jan | REEKMANS

VAN LOO NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN LOO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08237792968. Het bedrijf VAN LOO NV bevindt zich op het adres: Zwaanhofweg 20 8900 Ieper. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 - 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 113,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bread and cakes; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Biscuits.
De hoofdactiviteit van VAN LOO NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN LOO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN LOO NV, openstaande posities, locatie van VAN LOO NV op de kaart.

VAN LOO NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN LOO NV, company assigned to the tax number BE08237792968. The company VAN LOO NV is located at the address: Zwaanhofweg 20 8900 Ieper. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 - 200 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 113,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bread and cakes; Food and Related Products. List of products are Biscuits.
The main activity of VAN LOO NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN LOO NV is not available. You also can look at reviews of VAN LOO NV, open positions, location of VAN LOO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN LOO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN LOO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN LOO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN LOO NV, employees, financial statistics.