KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.

Contactgegevens KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1, Gruitroderbaan 3670 Meeuwen-Gruitrode, België

Telefoon (phone): 32.11 79 24 66 32.11 79 24 66

Fax (fax): 32.11 79 34 82 32.11 79 34 82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.
Products information KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.

BTW identificatienummer (tax): BE09790985107
Ondernemingsnummer: 8261413574
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Bread

Product categorie (product category): Bread and cakes; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.
(Get full report from official database of BE for KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.
Addition kinds of activities for KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.

7376. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
762202. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation
20240201. Vlaver, bevroren | Custard, frozen
24260105. Houten meubels, hardhout | Furniture squares, hardwood
35569905. Cracker maken machines | Cracker making machines
79990702. Schiettent | Shooting gallery

Werken bij KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.. Looking for open vacancies in other companies

  • operator dagdienst (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

  • BIJVERDIENSTE/ EXTRA UREN (NOVEMBER TOT MAART), AVONDUREN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het strooien van zout voor bankkantoren over West-Vlaanderen afhankelijk van waar je zelf woont. Indien het gesneeuwd is, ruim je ook sneeuw met een schop. U verplaatst zich met uw eigen wagen en krijgt zout van de werkgever te beschikking. En dit in de periode van november tot maart. De ronde duurt ongeveer 3u. U start telkens om 20u.  

  • Project Team support te Haren (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Door een veranderde markt en wetgeving was onze kant verplicht om op korte termijn ingrijpende veranderingen door te voeren in zijn systemen. Hierdoor moet de data gebruikt in het “order to cash” proces geanalyseerd en desgevallend gecorrigeerd worden. Om hieraan te verhelpen zijn zij op zoek naar tijdelijke krachten die kunnen helpen om de data over de verschillende systemen te herstellen met als uiteindelijk doel een correcte en volledige factuur naar de klanten toe. Gezien de specificiteit wordt er geen systeemervaring gevraagd. Training in de Oracle Applications, klantendatabases en lokale systemen wordt dan ook verzorgd.

  • Werfleider wegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

  • Poetshulp Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Magazijnier tijdelijke opdracht 2, 3 november en van 5 tem 9 november (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Hasselt zijn we op zoek naar 4 magazijniers om te werken op 2, 3 en van 5 tem 9 november. Je staat in voor algemeen magazijn- en opruimwerken: uitpakken, scannen, tellen, beveiliging aanbrengen, inpakken, uitgave van goederen aan de loskade... Je werkt iedere dag van 10u tot 18u.

  • Test Lead (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRIGHTEST

    Type: Vaste Job

    Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

  • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: OKay

    Type: Vaste Job

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • Vacature seksuoloog – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde seksuoloog om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

    Type: Flexijob

    onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

Zoek naar antwoorden van KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M. in sociale netwerken
Look for responds of KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.. Laat een reactie achter voor KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.. KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.. Leave a respond for KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.. KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M. op de google maps. Adres en contacten KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.
Location of KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M. on the google maps. Address and contacts of KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.

Andere gerelateerde bedrijven als come KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M. KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.: DE VLIEGER R. EN CIE BVBA | JAN VAN DER JEUGHT | Le Garroy P | ALTRABO | ECOLE MATERN. COMMUNALE

Other related companies as KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M.: DE VLIEGER R. EN CIE BVBA | JAN VAN DER JEUGHT | Le Garroy P | ALTRABO | ECOLE MATERN. COMMUNALE

KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09790985107. Het bedrijf KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M. bevindt zich op het adres: 1, Gruitroderbaan 3670 Meeuwen-Gruitrode. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 717,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bread and cakes; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Bread.
De hoofdactiviteit van KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M. is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M., openstaande posities, locatie van KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M. op de kaart.

KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M. is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M., company assigned to the tax number BE09790985107. The company KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M. is located at the address: 1, Gruitroderbaan 3670 Meeuwen-Gruitrode. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 717,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bread and cakes; Food and Related Products. List of products are Bread.
The main activity of KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M. is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M. is not available. You also can look at reviews of KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M., open positions, location of KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KENIS JOSEPH JOANNES MARIE G M., employees, financial statistics.