BAKKERY DEN TROON NV

Contactgegevens BAKKERY DEN TROON NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERY DEN TROON NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERY DEN TROON NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 2, Troon 2280 Grobbendonk, België

Telefoon (phone): 32.14 51 21 65 32.14 51 21 65

Fax (fax): 32.14 50 11 99 32.14 50 11 99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERY DEN TROON NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERY DEN TROON NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERY DEN TROON NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERY DEN TROON NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERY DEN TROON NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERY DEN TROON NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERY DEN TROON NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERY DEN TROON NV
Products information BAKKERY DEN TROON NV

BTW identificatienummer (tax): BE04538421630
Ondernemingsnummer: 4533752441
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 304,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Cakes and pastries, factory-baked^^Bread, factory-baked

Product categorie (product category): Bread and cakes; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERY DEN TROON NV
(Get full report from official database of BE for BAKKERY DEN TROON NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERY DEN TROON NV
Addition kinds of activities for BAKKERY DEN TROON NV

7338. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting
013900. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
331206. Pijpen en buizen | Pipes and tubes
395199. Pennen en mechanische potloden, nec | Pens and mechanical pencils, nec
31990203. Holsters, leer | Holsters, leather

Werken bij BAKKERY DEN TROON NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERY DEN TROON NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERY DEN TROON NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERY DEN TROON NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - Tijdelijke lange opdracht (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De parkwachter zorgt ervoor dat dat de bedrijfsmiddelen tijdig inzetbaar en klaargelegd zijn zodat de geplande werkzaamheden tijdig uitgevoerd kunnen worden. - Klaarzetten van het gevraagde materiaal om mee naar de werf te nemen. - Controleren van de staat en keuring van in-en uitgaande materialen. - Communiceren over het niet-inzetbaar materiaal aan operations en proactief meezoeken naar oplossingen - Uitvoeren van werkzaamheden aan allerhande soorten slangen. - Onderhouden van de interne hallen en het terrein buiten.

  • Technieker Onderhoud (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Technieker Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het oplossen van alle mechanische problemen binnen onze divisies (3 productieafdelingen utilities labo en waterzuivering). Je werkt mee aan het preventief onderhoud van de machines. Als Technieker Onderhoud ben je in staat om technische herstellingen zelfstandig uit te voeren.

  • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

  • Hulpmecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

  • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

  • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen-Gruitrode (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Maasmechelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Zandstraler - Ontlakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij een eerste ervaring als zandstraler en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien de vakman die we zoeken. Voor onze klant uit regio Limburg, met kantoor in Beringen, zoeken we een zandstraler - ontlakker. Als zandstraler ga je verschillende metalen constructies zandstralen zodat men die achteraf kan poederlakken. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de straalcabine en de ontlakkingsmachine.

  • Professioneel schilder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Als ervaren schildersvakman ondersteun je onze colora-klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert. Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional. Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren. Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in de Brugse regio.

  • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

    Type: Vaste Job

    Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

Zoek naar antwoorden van BAKKERY DEN TROON NV in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERY DEN TROON NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERY DEN TROON NV. Laat een reactie achter voor BAKKERY DEN TROON NV. BAKKERY DEN TROON NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERY DEN TROON NV. Leave a respond for BAKKERY DEN TROON NV. BAKKERY DEN TROON NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERY DEN TROON NV op de google maps. Adres en contacten BAKKERY DEN TROON NV
Location of BAKKERY DEN TROON NV on the google maps. Address and contacts of BAKKERY DEN TROON NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERY DEN TROON NV BAKKERY DEN TROON NV: Service-O-Matic | ECOLE FOND. COMMUNALE | Martin Wybauw Photographe SPRL | Commerce | QUICKSOFT

Other related companies as BAKKERY DEN TROON NV: Service-O-Matic | ECOLE FOND. COMMUNALE | Martin Wybauw Photographe SPRL | Commerce | QUICKSOFT

BAKKERY DEN TROON NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERY DEN TROON NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04538421630. Het bedrijf BAKKERY DEN TROON NV bevindt zich op het adres: 2, Troon 2280 Grobbendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 304,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bread and cakes; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Cakes and pastries, factory-baked^^Bread, factory-baked.
De hoofdactiviteit van BAKKERY DEN TROON NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERY DEN TROON NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERY DEN TROON NV, openstaande posities, locatie van BAKKERY DEN TROON NV op de kaart.

BAKKERY DEN TROON NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERY DEN TROON NV, company assigned to the tax number BE04538421630. The company BAKKERY DEN TROON NV is located at the address: 2, Troon 2280 Grobbendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 304,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bread and cakes; Food and Related Products. List of products are Cakes and pastries, factory-baked^^Bread, factory-baked.
The main activity of BAKKERY DEN TROON NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERY DEN TROON NV is not available. You also can look at reviews of BAKKERY DEN TROON NV, open positions, location of BAKKERY DEN TROON NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERY DEN TROON NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERY DEN TROON NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERY DEN TROON NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERY DEN TROON NV, employees, financial statistics.