BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA

Contactgegevens BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heirweg 86 8520 Kuurne, België

Telefoon (phone): 32.56 35 26 86 32.56 35 26 86

Fax (fax): 32.56 35 21 39 32.56 35 21 39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA
Products information BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03776519775
Ondernemingsnummer: 9566040039
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 490,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Bread, cakes and pastries

Product categorie (product category): Bread and cakes; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA
Addition kinds of activities for BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA

14590203. Kyaniet mijnbouw | Kyanite mining
25110206. Eetkamer meubels: hout | Dining room furniture: wood
27520902. Periodieken, gelithografeerd | Periodicals, lithographed
30210102. Laarzen, plastic | Boots, plastic
42260201. Meubelopslag, zonder plaatselijke vrachtwagens | Furniture storage, without local trucking
50510406. Blikplaat | Tin plate
51129905. Inked linten | Inked ribbons
87420103. Industriële hygiëne consultant | Industrial hygiene consultant

Werken bij BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiast polyvalent verkoper voor zwembaden en toebehoren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van de verkoop van zwembaden en toebehoren en dit zowel via het internet als in de winkels. Het gaat om een bedrijf in groei aangezien ze van plan zijn om de komende jaren nog extra winkels open te doen. Als verkoper in deze winkel werk jij zeer allround. Het is logisch dat jij klanten verder helpt en advies geeft waar nodig. Hierbij komt dat je de winkel netjes houdt, leveringen in stock wegzet of in de winkel etaleert. Je zorgt ervoor dat klanten aangetrokken worden tot de aankoop van een product. De zaakvoerder zelf is niet aanwezig in de winkel, ze geven jou dus het vertrouwen om alles in goede banen te leiden. Dit wil dus zeggen dat jij jouw winkel moet behandelen als iets waar je trots op bent.

  • CNC Draaier/FREZER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een CNC draaier en een CNC Frezer.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Aalst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: VAN OSTA SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en/of strijken bij particuliere klanten thuis in de omgeving Nevele.

  • Poetshulp Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Student winkelbediende op zondag (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio Haacht zijn we op zoek naar een student voor op zondag. Je staat in voor zowel kassa als aanvullen.

  • JUNIOR LOGISTIEK MANAGER - TRAINEESHIP - VAST CONTRACT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673881-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever behoort tot de topwerkgevers ! Kom jij graag terecht in een grotere organisatie waar er echt aandacht is voor jouw talenten ? Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector. Wij zoeken Juniors die graag klaargestoomd worden tot Logistieke COACH.  Heb je een hoger diploma (bijna) op zak en droom je er van om te coachen? Triggert de logistieke wereld je ? Lees dan zeker verder ! Als junior word je tijdens het traineeship volledig klaargestoomd tot Logistieke Coach. Het traineeship laat je kennismaken met coaching skills, logistieke omgeving, .. Als junior logistiek manager leer je alle taken van het distributiecentrum kennen; Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken doelen op het gebied van kwaliteit en productiviteit van de logistieke bedrijfsprocessen ; Hierbij coach en motiveer je het team, houd je de processen goed in de gaten en zorg je voor een goede administratieve afhandeling ; Van zodra je helemaal op de rails bent in jouw rol, word je ook betrokken bij logistieke projecten.

  • Orderpicker koele omgeving (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Greenyard zoekt gedreven orderpickers te Sint Katelijne Waver.   Als orderpicker sta je in voor een correcte goederenverzameling, alsook het sorteren van verschillende bestellingen per winkel. Dit doe je met een voicepicksysteem en een BT. Je wordt tewerkgesteld in een vaste ploeg. Deze zijn als volgt: 6u 14u 7u - 15u 10u - 18u 12u - 20u 18u - 2u 22u - 6u Wil jij graag aan de slag als orderpicker binnen een groot bedrijf? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Chauffeur C Dringend M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DW COPPER

    Type: Vaste Job

    • Je staat in voor het leveren naar de klanten in volledige BENELUX • Je vertrekt van onze site te IZEGEM (vanaf 08/2019 te Zwevegem) en staat in voor het lossen van de goederen bij de klanten • Je verzorgt de administratie van je vrachten; • Na het lossen van de vracht sta je in voor een grondige reiniging van de vrachtruimte

  • BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL IN HAAR 1e BACH RICHTING FARMACIE ZIT. DE OUDERS ZOEKEN VOOR HAAR ONDERSTEUNING VOOR CHEMIE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: BON1.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA. BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA. Leave a respond for BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA. BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA
Location of BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA: Electro 89 | ROBERT DEVOLDER | J.D.M. PRODUCTIONS | HEMO CONSULT | ABVV

Other related companies as BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA: Electro 89 | ROBERT DEVOLDER | J.D.M. PRODUCTIONS | HEMO CONSULT | ABVV

BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03776519775. Het bedrijf BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA bevindt zich op het adres: Heirweg 86 8520 Kuurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 490,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bread and cakes; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Bread, cakes and pastries.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA op de kaart.

BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA, company assigned to the tax number BE03776519775. The company BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA is located at the address: Heirweg 86 8520 Kuurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 490,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bread and cakes; Food and Related Products. List of products are Bread, cakes and pastries.
The main activity of BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA, open positions, location of BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ HUYSMAN-GHIESMANS BVBA, employees, financial statistics.