FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL
Private companiesGeneral Merchandise Stores • FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL

Contactgegevens FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Fernand Andre 7 6791 Aubange - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-63-38-52-55 32-63-38-52-55

Fax (fax): 32-63-38-76-74 32-63-38-76-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL
Products information FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01624023437
Ondernemingsnummer: 5984222412
Hoofdstad (capital): 467,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 619,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL
(Get full report from official database of BE for FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL
Addition kinds of activities for FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL

519899. Verf, lak en benodigdheden, niet inbegrepen | Paints, varnishes, and supplies, nec
17310303. Specialisatie van geluidsapparatuur | Sound equipment specialization
22539902. Verf en afwerking breien bovenkleding, excl. | Dyeing and finishing knit outerwear, excl. hosiery and glove
30699919. Bakken, rubber | Trays, rubber
32740100. Bouwkalk | Building lime
33120800. Gereedschap en stalen staal en legeringen | Tool and die steel and alloys
39490503. Pijlen, boogschieten | Arrows, archery
57220206. Afvalverwerking | Garbage disposals
58120113. Spaans restaurant | Spanish restaurant
87120000. Architectonische diensten | Architectural services

Werken bij FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker, onderhoud en depannage elektriciteit (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U staat in voor het onderhoud van de diverse industriële installaties van de klanten. - U bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud op de werven. - U doet interventies bij pannes aan deze installaties. - U werkt op diverse werven in verschillende sectoren. - U streeft naar kwaliteit door nauwkeurig, ordelijk, accuraat en betrouwbaar te werken. - De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van - gestuurde processen, ...) - De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren - De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie - Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen - Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen - Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren

  • Chauffeur C/CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je laadt goederen in de vrachtwagen en levert deze af bij klanten Bij aflevering neem je de nodige bonnen, handtekeningen en betalingen in ontvangst Je communiceert vlot met de transportafdeling Dagelijks heb je 25 à 30 stops

  • Huishoudhulp Oud-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v ZWEVEGM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • Technieker databekabeling (geen ervaring vereist) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THE LAST MILE

    Type: Studentenjob

    Ben je een échte werker en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je geïnteresseerd in nieuwe technologieën, heb je groot technisch inzicht en kan je out-of-the-box denken? Dan is deze vacature misschien wel een match! Je job bestaat voornamelijk uit: Leggen van glasvezelkabels op gevels Spannen van glasvezelkabels aan palen Trekken van buizen in sleuven Doorblazen van kabels in buizen Regelmatig werk je ook mee aan projecten binnen gebouwen (leggen van buizen, kabels) Af en toe dien je ook: Kleinere grondwerken uit te voeren, zoals buizen opsporen, trekputten en straatkasten plaatsen en funderen Werken uit te voeren op ons terrein ((her)ordenen van haspels, overhaspelen van kabels/buis, kleine onderhoudswerken, ...) Mee te werken aan de opbouw en inrichting van ons datacenter De glasvezeltechnieken zullen je aangeleerd worden (verwerken, afmonteren in lades en domes, lassen, ...) en afhankelijk van je enthousiasme, inzet en verworven ervaring op bepaalde vlakken kan je jobinhoud in overleg veranderen naar meer van dit laatste

  • DAKWERKER / HELLENDE DAKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    Werken uitvoeren op hellende daken : dakpannen, leien, tegelpannen alsook uitvoeren van gevelbekleding. .Het lezen van een plan is een sterk punt. Afvoerbuizen en hanggoten kunnen plaatsen. Je hebt ervaring in een soort gelijke functie.

  • Project manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

  • SYSTEM ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een (m/v) SYSTEM ENGINEER om zijn Services departement in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) te versterken. - U zorgt voor de installaties en ondersteuning van werkplekken, servers, applicaties en netwerkmateriaal. - U werkt in het kader van Systemat projecten bij klanten. - U werkt samen met Products specialists en biedt second en third level ondersteuning bij onze klanten. - Binnen deze stimulerende en in voordurende evoluerende omgeving, zullen uw technische kennis en uw ervaring benut worden.

Zoek naar antwoorden van FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL. Laat een reactie achter voor FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL. FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL. Leave a respond for FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL. FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL op de google maps. Adres en contacten FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL
Location of FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL on the google maps. Address and contacts of FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL: RealBank | LITERIE THIRIEZ SA | AMO ANDALUCIA S.L. | MAURITS JACOBS BVBA | Inter Nos C.V.

Other related companies as FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL: RealBank | LITERIE THIRIEZ SA | AMO ANDALUCIA S.L. | MAURITS JACOBS BVBA | Inter Nos C.V.

FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01624023437. Het bedrijf FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL bevindt zich op het adres: R. Fernand Andre 7 6791 Aubange - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 467,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 619,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL, openstaande posities, locatie van FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL op de kaart.

FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL, company assigned to the tax number BE01624023437. The company FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL is located at the address: R. Fernand Andre 7 6791 Aubange - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 467,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 619,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL were not found.
The main activity of FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL is not available. You also can look at reviews of FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL, open positions, location of FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMENUISERIE EURO COMPTOIR SPRL, employees, financial statistics.