FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV
Private companiesFood and Kindred Products • FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV

Contactgegevens FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aalterbaan 119 9990 Maldegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-71-12-38 32-50-71-12-38

Fax (fax): 32-50-71-69-64 32-50-71-69-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV
Products information FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV

BTW identificatienummer (tax): BE09484741210
Ondernemingsnummer: 3697967529
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV
(Get full report from official database of BE for FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV
Addition kinds of activities for FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV

305200. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
22110902. Kaasverbanden | Cheese bandages
24520000. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
25110500. Houtbanken, boekenkasten en magazijnrekken | Wood desks, bookcases, and magazine racks
30619900. Mechanische rubberen goederen, nec | Mechanical rubber goods, nec
30890401. Hakken, laars of schoen: kunststof | Heels, boot or shoe: plastics
34710206. Afwerking, metalen of gevormde producten | Finishing, metals or formed products
35790200. Typ- en tekstverwerkingsmachines | Typing and word processing machines
70110101. Motel, franchise | Motel, franchised
73899918. Vulcontainers vullen | Filling pressure containers

Werken bij FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Programs Administrator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Maintenance Programs Administrator (M/V) voor een firma gelegen in Diegem. Onze klant is een internationale firma actief in de energiesector. Als Maintenance Programs Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Jezorgtervoordatalletechnische maintenance programs op tijdwordenuitgevoerd en dit in nauwecommunicatie met deklanten en leveranciers - Je staat in voor de voorbereiding, de klantenmailings en de dagelijkse follow-up van de small bulk maintenance programs - Jebiedtadministratieveondersteuningaan Technical Bulk & Depot Teams van detechnischeafdeling - Voorbereiding van aankooporders, facturerenaancontractanten, verzenden van technischmateriaal, beheer van facturen, beheer en archivering van documenten, voorraadbeheer - Jebiedtondersteuningbijdevoorbereiding van technischeinterventies - Je staat in voor de planning van technische interventies By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • Wegenwerkers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote groep actief in alle domeinen die betrekking hebben op de aanleg en het onderhoud van wegen, andere vormen van vervoersinfrastructuur en stadsvernieuwing zoeken wij wegenwerkers. Samen met je ploeg sta je in voor de aanleg en onderhoud van wegen, snelwegen, luchthavenbanen, fietspaden, ... Je werkt op verschillende werven en dit niet enkel in de provincie Limburg. Verloning = volgens barema van de bouwsector (PC124). Na de interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Zaalmedewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven zijn wij op zoek naar gemotiveerd zaal- en keukenpersoneel! Jouw taken bestaan uit: - Opdienen van de borden - Kassabediening - Klantencontact - Orde van de zaal garanderen - Ondersteuning keuken

  • student RECEPTIONIST (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Je taak behelst o.a. het onthaal van gasten en ticketverkoop voor sport- en speelparadijs. Daarnaast houd je je vooral bezig met administratieve taken, telefonische contacten,...

  • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Assistent Filiaalmanager M/V - HEMA Shopping Center Den Tir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek voor één van onze HEMA-winkel in Antwerpen (shopping center Den Tir) naar een Assistent Storemanager. HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar we met zijn allen als medewerkers samenwerken aan 1 doel: “tevredenheid van de klanten”. HEMA ontwikkelt producten met zorg, onze klantvriendelijkheid staat centraal, we communiceren op en eerlijk met zowel onze klanten alsook elkaar, onze prijs staat in verhouding met de kwaliteit van onze producten. Onze HEMA-Medewerkers werken met een hart en trots voor HEMA. Teamwerk, is naast een aanstekelijk enthousiasme, een dagelijkse realiteit. Functie-inhoud Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten. Profiel Je bent polyvalent : zowel op commerciële als administratieve vlak Je hebt een goede communicatie zowel naar de klanten, medewerkers en filiaalmanager toe Je kan en wilt werken op elk niveau Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio Je bent stressbestendig Je bent klantvriendelijk Je bent energiek en positief Opleidingsniveau : Bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring Wat biedt HEMA? Naast een vaste job, kan je ook bij ons een boeiende, groeiende en hedendaagse werkomgeving terugvinden, waar medewerkers samenwerken aan 1 doel Daarnaast bieden wij u een fulltime contract (36u/week). Het marktconform loon mits toeslagen indien van toepassing, wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, vrijblijvend hospitalisatieverzekering, … Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? En heb jij zin om jouw passie voor de Retail te combineren met een loopbaan waar je een balans kan terugvinden met jouw privé situatie, stuur ons dan snel jouw sollicitatiebrief en CV via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

  • BIS-stage chauffeur/logistiek medewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ECOSO NIEL

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als chauffeur en logistiek medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: ● Je haalt goederen op bij de klanten met de vrachtwagen ● Je levert goederen bij onze klanten met de vrachtwagen ● Je doet interne ritten met de vrachtwagen tussen onze vestigingen ● Je haalt goederen op bij de omliggende containerparken ● Je beheert mee het magazijn ● Je neemt goederen in ontvangst van de klanten ● Je registreert deze goederen ● Je helpt mee in het sorteren van goederen die niet verkocht werden ● Je helpt mee met het monteren en demonteren van meubelen

  • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

    Regio: VALKENSWAARD

    Bedrijf: Valkenhof

    Type: Leercontract

    Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

Zoek naar antwoorden van FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV in sociale netwerken
Look for responds of FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV. Laat een reactie achter voor FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV. FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV. Leave a respond for FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV. FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV op de google maps. Adres en contacten FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV
Location of FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV on the google maps. Address and contacts of FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV: BASKET CLES | BARELEC | UNIV.GENT-FAC.RECHTSGEL. | De Keyser | Coppens G

Other related companies as FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV: BASKET CLES | BARELEC | UNIV.GENT-FAC.RECHTSGEL. | De Keyser | Coppens G

FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09484741210. Het bedrijf FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV bevindt zich op het adres: Aalterbaan 119 9990 Maldegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 823,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV, openstaande posities, locatie van FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV op de kaart.

FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV, company assigned to the tax number BE09484741210. The company FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV is located at the address: Aalterbaan 119 9990 Maldegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 823,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV were not found.
The main activity of FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV is not available. You also can look at reviews of FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV, open positions, location of FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMATRASSENFABRIEK VAN LANDSCHOOT NV, employees, financial statistics.