FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA
Private companiesFood and Kindred Products • FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA

Contactgegevens FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grotesteenweg 13 3440 Zoutleeuw - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-78-12-21 32-11-78-12-21

Fax (fax): 32-11-78-27-61 32-11-78-27-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA
Products information FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01297729492
Ondernemingsnummer: 8184783935
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA
(Get full report from official database of BE for FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA
Addition kinds of activities for FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA

0921. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
283500. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
13819900. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
20150903. Ham, pluimvee | Ham, poultry
33160100. Koudgewalst strip of draad | Cold-rolled strip or wire
35640201. Vliegtuigen (blower) | Aircurtains (blower)

Werken bij FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie arbeider bij Colruyt Group (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie arbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen potjes op de machine zetten het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…) maken van salades (krabsla, vleessla,…) verpakken etiketteren … Dat zijn de verschillende taken van een productie arbeider.

  • Chauffeur CE Citerne!!! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zoeken we een Chauffeur CE citerne voor melkophaling veebedrijven voor onder andere campina, friesland etc. Het gaat om ophalingen van het meetjesland tot aan de kust, je vertrekt soms vanuit Sint-Gillis-Waas of vanuit Aalter, afhankelijk voor welke klant ze rijden. De nachtritten starten rond 18,19 uur. Je werkt ongeveer 12 uur, de stops kunnen oplopen tot 17 stuks en je werkt om de twee weekends op zaterdag. De vrachtwagen mag niet mee naar huis. Je ontvangt het baremaloon + maaltijdcheques van 7 €. Optie vast Silotransport

  • Huishoudelijke hulp (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen & strijken Tewerkstelling in eigen regio

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • Studenten doorheen het schooljaar - Magazijn, productie,- Regio Herentals/Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en nog enkele dagen/weken beschikbaar doorheen het schooljaar tijdens de week? Voor verschillende bedrijven in de regio Herentals, Grobbendonk en Olen zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt ofwel als administratief medewerker, magazijnier of productiemedewerker.

  • Jobstudent broodjesbar (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich elke vrijdag kan vrijmaken tussen 11u00 en 14u00 om de middagdrukte op te vangen. Je helpt met de bereiding van de broodjes, wassen en snijden van groenten, afrekenen.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WIT-GELE-KRUIS HALLE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Limkebeek, & Sint-Genesius-Rode.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Weekendhulp Zara Home Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA HOME Knokke

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je onze interieurgevoelige klanten verder helpt, ter beschikking staat en je advies geeft aan onze klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Chauffeur CE vaste rit (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Mixerchauffeurs C / CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: YVAGA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren van beton op bouwwerven met de betonmixer voor onze klanten en betoncentrales. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

Zoek naar antwoorden van FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA. Laat een reactie achter voor FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA. FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA. Leave a respond for FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA. FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA op de google maps. Adres en contacten FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA
Location of FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA on the google maps. Address and contacts of FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA: JOSE DEFOSSEZ | Muhadri Pushtrig | NATHALIE DETOURNAY | Luyten Jos | Denis STALENS

Other related companies as FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA: JOSE DEFOSSEZ | Muhadri Pushtrig | NATHALIE DETOURNAY | Luyten Jos | Denis STALENS

FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01297729492. Het bedrijf FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA bevindt zich op het adres: Grotesteenweg 13 3440 Zoutleeuw - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 351,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA, openstaande posities, locatie van FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA op de kaart.

FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA, company assigned to the tax number BE01297729492. The company FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA is located at the address: Grotesteenweg 13 3440 Zoutleeuw - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 351,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA were not found.
The main activity of FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA is not available. You also can look at reviews of FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA, open positions, location of FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLUSTRERIE MEUBELUX BVBA, employees, financial statistics.