SUNSET BOWLING KORTRIJK

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • SUNSET BOWLING KORTRIJK
Private companiesFood and Kindred Products • SUNSET BOWLING KORTRIJK

Contactgegevens SUNSET BOWLING KORTRIJK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUNSET BOWLING KORTRIJK: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUNSET BOWLING KORTRIJK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugsesteenweg 170; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 35 38 35 (+32-056 35 38 35) 056 35 38 35 (+32-056 35 38 35)

Fax (fax): 056 37 20 24 (+32-056 37 20 24) 056 37 20 24 (+32-056 37 20 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUNSET BOWLING KORTRIJK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUNSET BOWLING KORTRIJK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUNSET BOWLING KORTRIJK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUNSET BOWLING KORTRIJK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUNSET BOWLING KORTRIJK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUNSET BOWLING KORTRIJK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUNSET BOWLING KORTRIJK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUNSET BOWLING KORTRIJK
Products information SUNSET BOWLING KORTRIJK

BTW identificatienummer (tax): BE04370605468
Ondernemingsnummer: 7764007568
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 670,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in SUNSET BOWLING KORTRIJK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bowling and skittle alleys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUNSET BOWLING KORTRIJK
(Get full report from official database of BE for SUNSET BOWLING KORTRIJK)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUNSET BOWLING KORTRIJK
Addition kinds of activities for SUNSET BOWLING KORTRIJK

24991300. Kruiden- of zaagselproducten, hout | Mulch or sawdust products, wood
25990000. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
30890204. Carafes, kunststoffen | Carafes, plastics
30890320. Raamkaders en sash, kunststoffen | Window frames and sash, plastics
30899922. Banden, kunststoffen | Tires, plastics
31619908. Trunks | Trunks
32719901. Architectonisch beton: blokkeren, splitsen, wisselen, scherm, enz. | Architectural concrete: block, split, fluted, screen, etc.
36990402. Chimes, elektrisch | Chimes, electric
38120304. Controle ontvangers | Control receivers
81110200. Gespecialiseerde advocatenkantoren, advocaten | Specialized law offices, attorneys

Werken bij SUNSET BOWLING KORTRIJK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUNSET BOWLING KORTRIJK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUNSET BOWLING KORTRIJK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUNSET BOWLING KORTRIJK. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing ouderenzorg Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je als verpleegkundige tewerkgesteld worden in een residentie in de mooie omgeving van Tienen. Je zal onder andere instaan voor de dagdagelijkse verzorging van de bewoners, het beheren en toedienen van medicatie via verschillende toegangswegen, het up-to-date houden van bewonersdossiers, enzovoort. Contact met bewoners en hun families, met artsen en je naaste collega's zijn dagdagelijkse kost. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Storingstechnieker St Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met hoofdzetel te Kempen zijn we op zoek naar storingstechniekers voor de regio St Katelijne Waver Uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud aan machines Oplossen van storingen, zowel elektrisch als mechanisch Kennis van reductiekasten, lageringen, sensoren, motoren

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Waas & Dender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Verkoopster Lingerie Outlet (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Begijnendijk zijn wij op zoek naar extra's en studenten voor 19/10 tem 22/10. Uurrooster: Vrijdag en zaterdag 10u - 18u. Zondag 11u - 18u. Maandag 13u - 18u. Er zijn nog andere verkoopsweekenden tijdens het jaar waarop je kan ingezet worden. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Collaborateur au service clientèle (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Description profil: Uurrooster 17-22u Nombre d'heures/semaine: 40 Nombre de jours/semaine: 5 Traitement des plaintes Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

  • brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

  • Zaalverantwoordelijke feesten en seminaries (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: DE VESTEN

    Type: Vaste Job

    Je voert de opdrachten van de eventmanager uit volgens briefings en draaiboeken. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken aan een hele resem van taken. Je bent een teamplayer die goed mensen kan aansturen. Flexibele werkuren (ook in het weekend en op feestdagen) vormen voor jou geen enkel probleem.

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

  • Jobcoach (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van SUNSET BOWLING KORTRIJK in sociale netwerken
Look for responds of SUNSET BOWLING KORTRIJK in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUNSET BOWLING KORTRIJK. Laat een reactie achter voor SUNSET BOWLING KORTRIJK. SUNSET BOWLING KORTRIJK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUNSET BOWLING KORTRIJK. Leave a respond for SUNSET BOWLING KORTRIJK. SUNSET BOWLING KORTRIJK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUNSET BOWLING KORTRIJK op de google maps. Adres en contacten SUNSET BOWLING KORTRIJK
Location of SUNSET BOWLING KORTRIJK on the google maps. Address and contacts of SUNSET BOWLING KORTRIJK

Andere gerelateerde bedrijven als come SUNSET BOWLING KORTRIJK SUNSET BOWLING KORTRIJK: FA. CLOOSTERMANS | L'ILE AUX ENFANTS | CPAS Leuze en Hainaut | Marialove | ARMAND PIRSON

Other related companies as SUNSET BOWLING KORTRIJK: FA. CLOOSTERMANS | L'ILE AUX ENFANTS | CPAS Leuze en Hainaut | Marialove | ARMAND PIRSON

SUNSET BOWLING KORTRIJK is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SUNSET BOWLING KORTRIJK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04370605468. Het bedrijf SUNSET BOWLING KORTRIJK bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 170; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 670,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bowling and skittle alleys. Producten gemaakt in SUNSET BOWLING KORTRIJK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SUNSET BOWLING KORTRIJK is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUNSET BOWLING KORTRIJK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUNSET BOWLING KORTRIJK, openstaande posities, locatie van SUNSET BOWLING KORTRIJK op de kaart.

SUNSET BOWLING KORTRIJK is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is SUNSET BOWLING KORTRIJK, company assigned to the tax number BE04370605468. The company SUNSET BOWLING KORTRIJK is located at the address: Brugsesteenweg 170; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 670,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bowling and skittle alleys. Products created in SUNSET BOWLING KORTRIJK were not found.
The main activity of SUNSET BOWLING KORTRIJK is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SUNSET BOWLING KORTRIJK is not available. You also can look at reviews of SUNSET BOWLING KORTRIJK, open positions, location of SUNSET BOWLING KORTRIJK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUNSET BOWLING KORTRIJK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUNSET BOWLING KORTRIJK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUNSET BOWLING KORTRIJK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUNSET BOWLING KORTRIJK, employees, financial statistics.