HAINAUT LIFT CENTER

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • HAINAUT LIFT CENTER
Private companiesRailroad Transportation • HAINAUT LIFT CENTER

Contactgegevens HAINAUT LIFT CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAINAUT LIFT CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAINAUT LIFT CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE TRAZEGNIES 338; 6031; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71312340 (+32-71312340) 71312340 (+32-71312340)

Fax (fax): +32 (50) 191-32-22 +32 (50) 191-32-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAINAUT LIFT CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAINAUT LIFT CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAINAUT LIFT CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAINAUT LIFT CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAINAUT LIFT CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAINAUT LIFT CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAINAUT LIFT CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAINAUT LIFT CENTER
Products information HAINAUT LIFT CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE02276062011
Ondernemingsnummer: 4480743408
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 367,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in HAINAUT LIFT CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwwerktuigen Gh; Paramedische behandelingen; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAINAUT LIFT CENTER
(Get full report from official database of BE for HAINAUT LIFT CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAINAUT LIFT CENTER
Addition kinds of activities for HAINAUT LIFT CENTER

353301. Olie en gas boorinstallaties en apparatuur | Oil and gas drilling rigs and equipment
10819900. Metaalmijndiensten, niet inbegrepen | Metal mining services, nec
14999918. Tripoli mijnbouw | Tripoli mining
20260206. Kefir | Kefir
36740303. Foto-elektrische cellen, vaste toestand (elektronisch oog) | Photoelectric cells, solid state (electronic eye)
75490000. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec

Werken bij HAINAUT LIFT CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAINAUT LIFT CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAINAUT LIFT CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAINAUT LIFT CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Logistiek & Customer Care Medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de transportadministratie. Je staat in voor het inboeken van de transporten rechtstreeks op het extranet van de betrokken klanten. Je analyseert en registreert binnengekomen klachten (cfr productie, tranport, verlies,...), je bespreekt deze met de betrokken interne diensten en werkt hiervoor oplossingen uit. Je behandelt deze dossiers van A tot Z. Je staat in voor het opmaken van tapijtetiketten : het verzamelen van de nodige data en het ontwerpen op een etiket.

  • Slachter (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Industrieel Elektricien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Lokeren zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien. Als Industrieel Elektricien werk je voornamelijk op verplaatsing en dit bij klanten die werkzaam zijn in chemie petrochemie textiel voeding ... De werkzaamheden als Industrieel Elektricien zijn: Je bent verantwoordelijk voor de installatie van industriële elektriciteit en het onderhoud en de herstelling van de installaties Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je rijdt samen met één of meerdere collega?s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Student Tentenopbouw (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een stevige tentenbouwer. Hij/zij zal instaan voor de opbouw van tenten op verschillende locaties en evenementen.

  • Bouwkundig tekenaar-projectvoorbereider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Voor onze bouw afdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerd bouwkundig tekenaar/projectvoorbereider. Schoolverlaters komen uiteraard ook in aanmerking. Op basis van aangeleverde architectuur- en stabiliteitsplannen creëer jij zelf een 2D - 3D ruwbouwmodel. Vanuit dit model maak je detailtekeningen die dienen voor productie prefab metselwanden, betonwanden en betonbalken. Nadien vertaal je de productietekeningen naar montageplannen die bruikbaar zijn voor uitvoering op de werven. Bijkomend ben je ook verantwoordelijk voor de bestellingen intern-extern. Tot slot behoort productieopvolging en aansturen van eigen personeel ook tot het takenpakket.

  • PLOEGBAAS EN 2 METSERS (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SUBLIEM PROJECT

    Type: Vaste Job

    RUWBOUW WONINGEN

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • Afdelingsverantwoordelijke produktie | dagwerk (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke van de extrusie- en kalanderlijn zal je ervoor zorgen dat de operationele activiteiten binnen jouw afdeling vlot verlopen. Jouw verantwoordelijkheden: dagdagelijkse leiding over 2 productielijnen (5-ploegen met in totaal ca 40 personen) om de nodige output te borgen en continu te verbeteren procesopvolging van de productielijnen (productiequota, kwaliteit, optimalisatieprojecten, onderhoud…) en hierbij de nodige instructies/documentatie up-to-date houden opmaken, opvolgen en bijsturen van de personeelsplanning (bezetting) actief meewerken aan het verhogen van de veiligheid binnen jouw afdeling en ter uitbreiding van de plant het coachen, bijsturen en ondersteunen van de ploegleiders Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager en zal nauw samenwerken met andere afdelingsverantwoordelijken en andere departementen (planning, onderhoud, kwaliteit en R&D).

  • Commercieel service technieker (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RD TECHNIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudstechnieker ! Ben jij een jonge gemotiveerde technieker (m/v) met een commerciële touch ? Heb jij genoten van een opleiding in de sanitair en cv ? Ben jij een leergierig persoon ? Kun je zelfstandig werken ? Heb jij interesse in een vaste job in een jong en dynamisch bedrijf dat zich verspreid over heel Vlaanderen ? Stuur dan jouw cv door naar [email protected] of maak een afspraak op 012/210203 en misschien word jij onze nieuwe collega !!!

Zoek naar antwoorden van HAINAUT LIFT CENTER in sociale netwerken
Look for responds of HAINAUT LIFT CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAINAUT LIFT CENTER. Laat een reactie achter voor HAINAUT LIFT CENTER. HAINAUT LIFT CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAINAUT LIFT CENTER. Leave a respond for HAINAUT LIFT CENTER. HAINAUT LIFT CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAINAUT LIFT CENTER op de google maps. Adres en contacten HAINAUT LIFT CENTER
Location of HAINAUT LIFT CENTER on the google maps. Address and contacts of HAINAUT LIFT CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come HAINAUT LIFT CENTER HAINAUT LIFT CENTER: HERMAN VAN WAES | BOUWWERKEN GOEMAERE | Dewitte E | ASB INTERIM | ABDIJ MARIENHOF

Other related companies as HAINAUT LIFT CENTER: HERMAN VAN WAES | BOUWWERKEN GOEMAERE | Dewitte E | ASB INTERIM | ABDIJ MARIENHOF

HAINAUT LIFT CENTER is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAINAUT LIFT CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02276062011. Het bedrijf HAINAUT LIFT CENTER bevindt zich op het adres: ROUTE DE TRAZEGNIES 338; 6031; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 367,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bouwwerktuigen Gh; Paramedische behandelingen; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in HAINAUT LIFT CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAINAUT LIFT CENTER is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAINAUT LIFT CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAINAUT LIFT CENTER, openstaande posities, locatie van HAINAUT LIFT CENTER op de kaart.

HAINAUT LIFT CENTER is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAINAUT LIFT CENTER, company assigned to the tax number BE02276062011. The company HAINAUT LIFT CENTER is located at the address: ROUTE DE TRAZEGNIES 338; 6031; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 367,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bouwwerktuigen Gh; Paramedische behandelingen; Verhuur bouwmachines. Products created in HAINAUT LIFT CENTER were not found.
The main activity of HAINAUT LIFT CENTER is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HAINAUT LIFT CENTER is not available. You also can look at reviews of HAINAUT LIFT CENTER, open positions, location of HAINAUT LIFT CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAINAUT LIFT CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAINAUT LIFT CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAINAUT LIFT CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAINAUT LIFT CENTER, employees, financial statistics.