AUTOBEDRIJF HILKENS

Contactgegevens AUTOBEDRIJF HILKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOBEDRIJF HILKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOBEDRIJF HILKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEG NAAR ELLIKOM 280; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE, België

Telefoon (phone): 11633972 (+32-11633972) 11633972 (+32-11633972)

Fax (fax): +32 (19) 918-28-59 +32 (19) 918-28-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOBEDRIJF HILKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOBEDRIJF HILKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOBEDRIJF HILKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOBEDRIJF HILKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOBEDRIJF HILKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOBEDRIJF HILKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOBEDRIJF HILKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOBEDRIJF HILKENS
Products information AUTOBEDRIJF HILKENS

BTW identificatienummer (tax): BE05994384765
Ondernemingsnummer: 1328216552
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 573,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in AUTOBEDRIJF HILKENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwwerktuigen Gh; Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen; Verhuur bouwmachines; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOBEDRIJF HILKENS
(Get full report from official database of BE for AUTOBEDRIJF HILKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOBEDRIJF HILKENS
Addition kinds of activities for AUTOBEDRIJF HILKENS

7623. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
173104. Veiligheids- en beveiligingsspecialisatie | Safety and security specialization
284204. Sanitaire preparaten, ontsmettingsmiddelen en deodoranten | Sanitation preparations, disinfectants and deodorants
363599. Huishoudelijke stofzuigers, nec | Household vacuum cleaners, nec
22210907. Shantungs, synthetische vezel en zijde | Shantungs, manmade fiber and silk
22840306. Spinning thread | Spinning thread
28990502. Lijmformaten | Glue sizes
63990000. Verzekeringsmaatschappijen, anders | Insurance carriers, nec
73890603. Interieur decoreren | Interior decorating
91210103. Wetgevende vergadering | Legislative assembly

Werken bij AUTOBEDRIJF HILKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOBEDRIJF HILKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOBEDRIJF HILKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOBEDRIJF HILKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerker m/v (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het pluimvee bedrijf Schildermans zoeken wij nog gemotiveerde productiemedewerkers / inpakmedewerkers. Taken: opbinden van de kippen voor het gekende kip aan't spit afwegen van kippenvleugels en bouten en deze in zakken / kartonnen inpakken met de juiste labels de kipfelet die gesneden en ingepakt is verzegelen en labelen. De juiste informatie zoek je op in het computersysteem. de ingepakte goederen stapelen op de paletten en inbinden voor transport

  • Monteur/Tiglasser m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wingene dat instaat voor het vervaardigen van op maat gemaakte machines in de voedingssector, zijn we op zoek naar een tig-lasser en monteur. Je gaat zowel mee op verplaatsing als meewerken in het atelier.

  • Aankoopverantwoordelijke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in productlancering zoeken wij een enthousiaste aankoopverantwoordelijke. Je maakt uitgebreide analyses met betrekking tot de verschillende markten, prijzen, producten en fabrikanten. Je volgt de aankoop en leveringen van de producten nauwgezet op. Ook zorg je ervoor dat de producten voldoen aan alle normen en de vereiste kwaliteiten. Je zorgt voor een duidelijke communicatie tussen het bedrijf en de leveranciers. Verder rapporteer je over je bezoeken aan buitenlandse leveranciers en buitenlandse beurzen.

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TRIXXO HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Bewakingsagent Winkels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FACT SECURITY

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een bewakingsagent voor in het centrum van Antwerpen en rond Antwerpen. Je staat in voor de controle van de winkel ter preventie van winkeldiefstal. Je voert controleacties uit aan de uitgang.

  • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een leidinginspecteur / luchtdichtheidsproeven; Inspecteren, reinigen en renoveren van riolen;

  • flexijob afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    verzorgen van het vaatwerk

Zoek naar antwoorden van AUTOBEDRIJF HILKENS in sociale netwerken
Look for responds of AUTOBEDRIJF HILKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOBEDRIJF HILKENS. Laat een reactie achter voor AUTOBEDRIJF HILKENS. AUTOBEDRIJF HILKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOBEDRIJF HILKENS. Leave a respond for AUTOBEDRIJF HILKENS. AUTOBEDRIJF HILKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOBEDRIJF HILKENS op de google maps. Adres en contacten AUTOBEDRIJF HILKENS
Location of AUTOBEDRIJF HILKENS on the google maps. Address and contacts of AUTOBEDRIJF HILKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOBEDRIJF HILKENS AUTOBEDRIJF HILKENS: Gusmady Construct SPRL | HONDENKAPSALON VALENTINO | JEAN TEUGELS | Vermeulen P | Leonard Christophe

Other related companies as AUTOBEDRIJF HILKENS: Gusmady Construct SPRL | HONDENKAPSALON VALENTINO | JEAN TEUGELS | Vermeulen P | Leonard Christophe

AUTOBEDRIJF HILKENS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOBEDRIJF HILKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05994384765. Het bedrijf AUTOBEDRIJF HILKENS bevindt zich op het adres: WEG NAAR ELLIKOM 280; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 573,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bouwwerktuigen Gh; Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen; Verhuur bouwmachines; Voertuigen. Producten gemaakt in AUTOBEDRIJF HILKENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOBEDRIJF HILKENS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOBEDRIJF HILKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOBEDRIJF HILKENS, openstaande posities, locatie van AUTOBEDRIJF HILKENS op de kaart.

AUTOBEDRIJF HILKENS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOBEDRIJF HILKENS, company assigned to the tax number BE05994384765. The company AUTOBEDRIJF HILKENS is located at the address: WEG NAAR ELLIKOM 280; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 573,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bouwwerktuigen Gh; Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen; Verhuur bouwmachines; Voertuigen. Products created in AUTOBEDRIJF HILKENS were not found.
The main activity of AUTOBEDRIJF HILKENS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOBEDRIJF HILKENS is not available. You also can look at reviews of AUTOBEDRIJF HILKENS, open positions, location of AUTOBEDRIJF HILKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOBEDRIJF HILKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOBEDRIJF HILKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOBEDRIJF HILKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOBEDRIJF HILKENS, employees, financial statistics.