TEGELDISCOUNT

Contactgegevens TEGELDISCOUNT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEGELDISCOUNT: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEGELDISCOUNT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 162; 2390; MALLE, België

Telefoon (phone): 33116891 (+32-33116891) 33116891 (+32-33116891)

Fax (fax): +32 (3) 704-36-60 +32 (3) 704-36-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEGELDISCOUNT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEGELDISCOUNT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEGELDISCOUNT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEGELDISCOUNT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEGELDISCOUNT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEGELDISCOUNT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEGELDISCOUNT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEGELDISCOUNT
Products information TEGELDISCOUNT

BTW identificatienummer (tax): BE07202056884
Ondernemingsnummer: 2857788085
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 517,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in TEGELDISCOUNT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEGELDISCOUNT
(Get full report from official database of BE for TEGELDISCOUNT)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEGELDISCOUNT
Addition kinds of activities for TEGELDISCOUNT

122200. Bitumineuze kolen-ondergrondse mijnbouw | Bituminous coal-underground mining
232500. Broek en broek van mannen en jongens | Men's and boy's trousers and slacks
22610302. Flocking van katoenen breedgeweven stoffen | Flocking of cotton broadwoven fabrics
35789902. Wijzig maken van machines | Change making machines
36710215. Reizen golfbuizen | Traveling wave tubes
39499916. wapenstokken | Batons
84129903. Planetarium | Planetarium

Werken bij TEGELDISCOUNT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEGELDISCOUNT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEGELDISCOUNT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEGELDISCOUNT. Looking for open vacancies in other companies

  • Ateliermedewerker steunzolen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je produceert steunzolen zoals beschreven in de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en stockeert ze Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je controleert het eigen werk op basis van de patiëntenfiche Je onderhoudt dagelijks de eigen werkbank en werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

  • Industrieel Elektricien regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je staat in voor het opsporen van elektrische storingen. ? Daarnaast voer je de nodige elektrische aanpassingen uit. ? Aan de hand van een onderhoudsplan zorg je voor het onderhoud van ons machinepark (scheidingsinstallaties zeven brekers transportbanden afzuigsystemen...). ? Ook werken rond elektrische infrastructuur (lampen kabelgoten) schrikt je niet af . ? Je staat in voor de reiniging van laagspanningscabines.

  • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE-KACHTEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Jobstudent beenhouwerij (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor de beenhouwerij in een supermarkt gaan wij op zoek naar een enthousiaste medewerker om de verkoop te doen. • Je bedient de klanten met een glimlach. • In minder drukke periodes in de verkoop, help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) • Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. • Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt

  • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

  • Spelhost dinerspellen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Hasselt studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • .Net developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

  • Make-up Promoters (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

  • psycholoog m/v op zelfstandige basis gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MARIEKE SEGERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk 't Huys is een paramedische groepspraktijk met volgende disciplines: psychologie, logopedie, audiologie en dieetkunde. Wij zijn op zoek naar een toffe collega-psycholoog die op zellfstandige basis bij ons wil werken. Ons huidig team bestaat uit kinderpsychologen, seksuologen/reltietherapeuten en psychologen voor (jong) volwassenen.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

Zoek naar antwoorden van TEGELDISCOUNT in sociale netwerken
Look for responds of TEGELDISCOUNT in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEGELDISCOUNT. Laat een reactie achter voor TEGELDISCOUNT. TEGELDISCOUNT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEGELDISCOUNT. Leave a respond for TEGELDISCOUNT. TEGELDISCOUNT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEGELDISCOUNT op de google maps. Adres en contacten TEGELDISCOUNT
Location of TEGELDISCOUNT on the google maps. Address and contacts of TEGELDISCOUNT

Andere gerelateerde bedrijven als come TEGELDISCOUNT TEGELDISCOUNT: KATHOL. HOGESCHOOL GENT | P EN P | OBUMEX | Uneurco S.A. | EVADIX s.a

Other related companies as TEGELDISCOUNT: KATHOL. HOGESCHOOL GENT | P EN P | OBUMEX | Uneurco S.A. | EVADIX s.a

TEGELDISCOUNT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEGELDISCOUNT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07202056884. Het bedrijf TEGELDISCOUNT bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 162; 2390; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 517,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in TEGELDISCOUNT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TEGELDISCOUNT is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEGELDISCOUNT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEGELDISCOUNT, openstaande posities, locatie van TEGELDISCOUNT op de kaart.

TEGELDISCOUNT is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEGELDISCOUNT, company assigned to the tax number BE07202056884. The company TEGELDISCOUNT is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 162; 2390; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 517,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bouwmaterialen Gh; Vloer- and muurbekleding. Products created in TEGELDISCOUNT were not found.
The main activity of TEGELDISCOUNT is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TEGELDISCOUNT is not available. You also can look at reviews of TEGELDISCOUNT, open positions, location of TEGELDISCOUNT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEGELDISCOUNT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEGELDISCOUNT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEGELDISCOUNT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEGELDISCOUNT, employees, financial statistics.