FA. VERVAECKE F.

Contactgegevens FA. VERVAECKE F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VERVAECKE F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VERVAECKE F.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHATTING 64BA; 8210; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50241374 (+32-50241374) 50241374 (+32-50241374)

Fax (fax): +32 (56) 371-76-68 +32 (56) 371-76-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VERVAECKE F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VERVAECKE F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VERVAECKE F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VERVAECKE F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VERVAECKE F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VERVAECKE F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VERVAECKE F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VERVAECKE F.
Products information FA. VERVAECKE F.

BTW identificatienummer (tax): BE07509399414
Ondernemingsnummer: 1625946044
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 387,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FA. VERVAECKE F. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Serres and speciale beglazing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VERVAECKE F.
(Get full report from official database of BE for FA. VERVAECKE F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VERVAECKE F.
Addition kinds of activities for FA. VERVAECKE F.

328104. Slate producten | Slate products
30530203. Verpakking, metalen | Packing, metallic
36250100. Motorbedieningen en accessoires | Motor controls and accessories
36340207. Messen, elektrisch | Knives, electric
38510108. Montages, bril en bril | Mountings, eyeglass and spectacle
50650406. Televisie ontvangende en transmissie buizen | Television receiving and transmitting tubes
72170202. Tapijt- en tapijtreinigingsinstallatie | Carpet and rug cleaning plant

Werken bij FA. VERVAECKE F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VERVAECKE F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VERVAECKE F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VERVAECKE F.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operatoren in twee ploegen (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines, controle van het product en verpakken Je bent flexibel naar jobinhoud.

  • chauffeur C nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C en dit voor een wasserij. Je zal instaan voor het beleveren van het linnen aan de horecazaken en hotels. Je vertrekt vanuit Oostakker omstreeks 22 u en je werkt tot 5 uur. Dit is een fysiek vrij zware job aangezien je op verschillende plaatsen zelf moet laden en lossen.

  • Positieve teamcoach contactcenter (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een team coach. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten van je team (10 personen) voor wat betreft productiviteit, kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets door te vertalen naar concrete doelen voor je team en je stuurt hier ook op. Daarnaast voer je op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken met je team. Bedrijfsprofiel: Heb jij ervaring in het leiding geven of heb je reeds ervaring opgedaan in een contact center? Dan ben jij persoon die we zoeken!  Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn we op zoek naar een enthousiaste teamcoach.

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 28 uren/week - woensdag hele dag thuis en vrijdagnamiddag thuis waardoor u me-time heeft ! U kan ook de kinderen van school halen op vrijdag ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Oud Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Oud Heverlee en omgeving

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Herzele, Hillegem, Vlierzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • student broodjeszaak (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Studentenjob

    - je staat in voor het opnemen van bestellingen, en bereiden van broodjes en pasta's - Afrekenen van bestellingen aan de kassa - Onderhoud in de zaak. - Je werkt tussen 11uur en 14uur - Je kan je engageren voor een studentenjob in de week.

  • Lubrication Technician (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: I-CARE Group

    Type: Vaste Job

    Sinds 2004 is I-Care de internationale leider in Predictive Maintenance en Reliability Engineering. Met hoofdkantoor in België en meer dan 10 filialen in Europa, de VS en Azië kunnen onze ruim 250 engineers klanten wereldwijd ten dienste staan. We bieden een uitgebreid gamma high end producten, training en services aan om onze industriële klanten te adviseren en te begeleiden in het optimalizeren van hun maintenance plannen en de betrouwbaarheid van hun assets, kosten te controleren en ongeplande stilstanden te vermijden. Hiervoor gebruiken wij zowel onze expertise in Predictive Maintenance als Reliability Engineering, waarin Lubrication Excellence een prominente rol vervult. Dankzij onze continue groei zijn we voor de verdere uitbouw van ons team op zoek naar technicians om onze divisie Lubrication te versterken. Met andere woorden, we zoeken techniekers met een passie voor smeertechnisch onderhoud. Wat zijn jouw verantwoordelijkheden ? Onze Lubrication divisie bestaat uit een team van medewerkers die instaan voor de verdere uitbouw van alle I-Care activiteiten die te maken hebben met smeertechnisch onderhoud, gaande van puur operationeel uitvoerende activiteiten tot en met de adviesverlenende rol binnen Lubrication Excellence. Als Lubrication technician sta je dus in voor olie staalname, smering van industriële apparatuur, ultrasone smering, olieverversing, etc. Organisatie van de smeermiddelcontainers, opzetten / verbeteren van checklists voor visuele inspecties, opstellen van werkinstructies in het IPS-systeem, gegevensinvoer (bijv. Olie-analyse), opvolgen van smeerstatistieken. Onderlinge communicatie in het team, met leden van de trillingsdiagnose en met externe contactpersonen Advies over de selectie van smeermiddelen Ontwikkelen van workflows en algemene suggesties voor het optimaliseren van het smeerprogramma Verbeter softwaregegevens voor smeringsbeheer of ontwikkel suggesties hiervoor Overweging van fabrieksspecificaties (coördinatie met controlekamers, productie, opslag, onderhoud, ...) Vergaderingen houden om doelen, procedures en methoden te beoordelen

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Thuisverpleging Margo Thys

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de verpleging aan huis in regio Heist-op-den-Berg en Hulshout. Mogelijke taken: inspuitingen wondzorg toiletverzorging ...

  • Sales (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UPGRADE ESTATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je adviseert onze prospecten op een professionele manier en doet voorstellen die tegemoetkomen aan hun specifieke investeringsbehoeftes. Je ontpopt je tot specialist inzake het adviseren van roerende en onroerende vastgoedinvesteringen met een focus op het DNA van ons bedrijf. Je speelt een actieve rol tijdens onze salesevents. Je organiseert en begeleidt bezoeken met onze prospecten aan gerealiseerde projecten. Je maakt deel uit van een team van gedreven specialisten en werkt in een gemoedelijke sfeer. Je bouwt een lange termijnrelatie op met onze klanten.

  • Freelance Typescript developer - lange termijn (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsinformatie Dit bedrijf te Oost-Vlaanderen is actief binnen de E-commerce. Zij spelen in op huidige trends op de markt en een groot deel van hun verkoop bestaat uit voorwerpen die hun klanten zelf een personal touch geven. Zij zijn actief in 15 landen en marktleider in België. Jobinhoud Je zal je sterk toeleggen op een specifiek tool, die je optimaliseert en uitbreidt met nieuwe functionaliteiten. Je staat in voor ontwikkeling van de client-side aan de hand van Typescript. Je neemt initiatief en geeft voorstellen naar nieuwe technologieën. Je kan functionele vragen omzetten in technische oplossingen.

  • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

Zoek naar antwoorden van FA. VERVAECKE F. in sociale netwerken
Look for responds of FA. VERVAECKE F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VERVAECKE F.. Laat een reactie achter voor FA. VERVAECKE F.. FA. VERVAECKE F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VERVAECKE F.. Leave a respond for FA. VERVAECKE F.. FA. VERVAECKE F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VERVAECKE F. op de google maps. Adres en contacten FA. VERVAECKE F.
Location of FA. VERVAECKE F. on the google maps. Address and contacts of FA. VERVAECKE F.

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VERVAECKE F. FA. VERVAECKE F.: FORTIS | FA. DE KLAMPER | Kumbruck Ann | Heveco B.V.B.A. | Bonbonni猫re (La)

Other related companies as FA. VERVAECKE F.: FORTIS | FA. DE KLAMPER | Kumbruck Ann | Heveco B.V.B.A. | Bonbonni猫re (La)

FA. VERVAECKE F. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VERVAECKE F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07509399414. Het bedrijf FA. VERVAECKE F. bevindt zich op het adres: SCHATTING 64BA; 8210; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 387,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Serres and speciale beglazing. Producten gemaakt in FA. VERVAECKE F. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. VERVAECKE F. is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VERVAECKE F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VERVAECKE F., openstaande posities, locatie van FA. VERVAECKE F. op de kaart.

FA. VERVAECKE F. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VERVAECKE F., company assigned to the tax number BE07509399414. The company FA. VERVAECKE F. is located at the address: SCHATTING 64BA; 8210; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 387,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bouwmaterialen Gh; Serres and speciale beglazing. Products created in FA. VERVAECKE F. were not found.
The main activity of FA. VERVAECKE F. is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VERVAECKE F. is not available. You also can look at reviews of FA. VERVAECKE F., open positions, location of FA. VERVAECKE F. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VERVAECKE F., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VERVAECKE F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VERVAECKE F., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VERVAECKE F., employees, financial statistics.