FLJEZET SEATING NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • FLJEZET SEATING NV
Private companiesFood Stores • FLJEZET SEATING NV

Contactgegevens FLJEZET SEATING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLJEZET SEATING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLJEZET SEATING NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Siberiestr. 10 3900 Overpelt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-64-54-42 32-11-64-54-42

Fax (fax): 32-11-66-64-64 32-11-66-64-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLJEZET SEATING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLJEZET SEATING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLJEZET SEATING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLJEZET SEATING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLJEZET SEATING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLJEZET SEATING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLJEZET SEATING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLJEZET SEATING NV
Products information FLJEZET SEATING NV

BTW identificatienummer (tax): BE02293914794
Ondernemingsnummer: 9307312011
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 788,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLJEZET SEATING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLJEZET SEATING NV
(Get full report from official database of BE for FLJEZET SEATING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLJEZET SEATING NV
Addition kinds of activities for FLJEZET SEATING NV

23290300. Mannen en jongens atletische uniformen | Men's and boys' athletic uniforms
23890302. Maskerade kostuums | Masquerade costumes
30880000. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
39990501. Sigaren en sigarettenhouders | Cigar and cigarette holders
51310202. Bindingen, vooroordeel en rechte | Bindings, bias and straight
57199906. Pottenbakkerij | Pottery

Werken bij FLJEZET SEATING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLJEZET SEATING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLJEZET SEATING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLJEZET SEATING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service representative (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een customer service medewerker. Uw takenpakket zal bestaan uit onderstaande verantwoordelijkheden. Verantwoordelijk voor uw eigen klantenportefeuille Organiseren van de volledige workflow Orders, formulieren, aanvragen verwerken Communicatie en coördinatie met interne departmenten en externe services

  • Orderpickers voedingsbedrijf (nachtwerk) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het picken van o.a. de broden. Dit voornamelijk in een diepvriesomgeving.

  • Bezetter (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat voornamelijk in voor de binnenbezetting samen met de zaakvoerder.

  • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • JOBSTUDENTEN ZORGKUNDIGE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SINT JOZEF - ZUSTERKENS DER ARMEN

    Type: Studentenjob

    VERZORGING VAN OUDEREN IN EEN WOONZORGCENTRUM WEEKENDWERK

  • International Business Development Junior Manager - Rough Diamond (NL/FR/ENG) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Antwerp World Diamond Centre (AWDC) of AWDC vertegenwoordigt officieel de Antwerpse diamantsector. In die rol promoot AWDC de gehele diamantsector in binnen - en buitenland en wordt AWDC ook internationaal erkend als ontmoetingsplaats, woordvoerder en bemiddelaar voor de gehele Belgische diamantgemeenschap. Functieomschrijving: AWDC is voortdurend op zoek naar nieuwe markten en mogelijkheden om de kritische massa ruwe en geslepen diamant op de Antwerpse diamantmarkt te behouden en idealiter te versterken. In dit verband is AWDC op zoek naar een dynamisch persoon als International Business Development Junior Manager (m/v) om een strategie Business Development Ruw uit te werken en uit te voeren. AWDC biedt een voltijdse betrekking aan van onbepaalde duur. Takenpakket: Verkennen van nieuwe markten (via studiewerk en prospectiereizen) met als doel meer ruwe diamant naar Antwerpen te halen (zoals beschreven in het Antwerp Diamond Masterplan dat gelanceerd werd in februari 2012). De focus zal hierbij vooral liggen op artisanale diamant en op het Afrikaans continent. Onderzoek en analyse van de macro-economische omstandigheden van een land om te kijken of er potentieel zit als afzetmarkt voor ruwe diamant uit Antwerpen. Daarmee aansluitend analyse van data en de opmaak van en het presenteren bij high level bezoeken. Het ontwikkelen van nieuwe commerciële initiatieven met steeds één doel voor ogen, het behouden en versterken van Antwerpen als werelddiamantcentrum voor ruwe diamant. Daarbij aansluitend het ontwikkelen en begeleiden van projecten om artisanale diamant beter toegang te bieden tot de internationale Antwerpse markt kaderend in een aid for trade beleid. Bovendien zal de junior-manager verantwoordelijk zijn voor de inhoudelijke en operationele sturing van het product ‘African Diamond Conference’. Creëren en onderhouden van relaties met overheden, mijnbedrijven, handelaars en (interne en externe) partners op alle niveaus, zowel in Antwerpen als internationaal. Intern afstemmen met verschillende AWDC departementen. De verworven kennis en analyse in een duidelijke rapportering schetsen naar het directiecomité en de sector. Je zal hierbij deel uitmaken van het departement Public Affairs.

  • SHOPMANAGER – HAMONT-ACHEL (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: BEL & BO

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Kan je een team leiden? Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken ! Wat verwachten we van jou ? Je staat in voor het beheer van een Bel&Bo winkel. Je creëert de perfecte uitstraling van de winkel. Klantvriendelijkheid en persoonlijke servicebeleving staan voorop. Je leidt, beheert en organiseert de dagelijkse planning binnen het kader van de Bel&Bo bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde objectieven. Je werkt actief mee en stuurt jouw team verkoopmedewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de District Manager. Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk !

  • Microsoft Dynamics 365 Technical Consultant (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Rekruut

    Type: Vaste Job

    >> Onze klant Onze klant is een op-en top Belgisch consultancy bedrijf dat sterk inzet op innovatie in een vernieuwende bedrijfsstructuur. Om hun sterke team te vervolledigen, zoeken ze een gedreven MS Dynamics consultant. Je komt terecht in een agile omgeving waar je kan bijdragen aan uitdagende projecten bij sterke (internationale) klanten. >> Positie Als MS Dynamics consultant ga je Microsoft Dynamics 365 oplossingen implementeren bij verschillende klanten om hun interne bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit start met een technische analyse en eindigt met de testing en validatie: je bent dus actief binnen alle technologische aspecten van het proces, dit binnen verschillende sectoren. Daarnaast participeer je in innoverende initiatieven van het bedrijf om steeds up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Want technologie staat nooit stil, en onze klant ook niet.

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • FREELANCE STUDIECOACH RECHT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen en dit op kantoor te Kortrijk. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die boekhouden wil komen geven aan studenten van de derde graad middelbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

  • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: OPWIJK

    Type: Flexijob

    2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

Zoek naar antwoorden van FLJEZET SEATING NV in sociale netwerken
Look for responds of FLJEZET SEATING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLJEZET SEATING NV. Laat een reactie achter voor FLJEZET SEATING NV. FLJEZET SEATING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLJEZET SEATING NV. Leave a respond for FLJEZET SEATING NV. FLJEZET SEATING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLJEZET SEATING NV op de google maps. Adres en contacten FLJEZET SEATING NV
Location of FLJEZET SEATING NV on the google maps. Address and contacts of FLJEZET SEATING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLJEZET SEATING NV FLJEZET SEATING NV: ESCORT LANA | EMMANUELLA VERAVERBEKE | PEARLE OPTICIENS | CHARLES DENTEMPST | freesun

Other related companies as FLJEZET SEATING NV: ESCORT LANA | EMMANUELLA VERAVERBEKE | PEARLE OPTICIENS | CHARLES DENTEMPST | freesun

FLJEZET SEATING NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLJEZET SEATING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02293914794. Het bedrijf FLJEZET SEATING NV bevindt zich op het adres: Siberiestr. 10 3900 Overpelt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 788,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLJEZET SEATING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLJEZET SEATING NV is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLJEZET SEATING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLJEZET SEATING NV, openstaande posities, locatie van FLJEZET SEATING NV op de kaart.

FLJEZET SEATING NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLJEZET SEATING NV, company assigned to the tax number BE02293914794. The company FLJEZET SEATING NV is located at the address: Siberiestr. 10 3900 Overpelt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 788,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLJEZET SEATING NV were not found.
The main activity of FLJEZET SEATING NV is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLJEZET SEATING NV is not available. You also can look at reviews of FLJEZET SEATING NV, open positions, location of FLJEZET SEATING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLJEZET SEATING NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLJEZET SEATING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLJEZET SEATING NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLJEZET SEATING NV, employees, financial statistics.